Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Netulka87

Pytanie do ginekologa i nie tylko

Polecane posty

Nie chce zmyślac, a to bylo z 5 lat temu i naprawde nie pamiętam nazwy za diabla...

Gość oonnaa
ja moge wziac ze trzy apapy i to nic nie da, i tak bedzie mnie bolalo:-) ketonal na recepte ale nie tzeba isc do gina po nia:-)

Gość Netulka87
dzieki dziewczyny, musze isc jednak. gin napewno mi poradzi, dodałyście mi troche otuchy:)

Gość oonnaa
bedzie dobrze nie doluj sie, gin Cie nie zje hehe

Gość Netulka87
no tak ale jak bede brac tabletki przeciwbolowe to na studniówce pewnie nic nie wypije???

Do usług:) No pyralginum to to na bank nie bylo... już szybciej to Twoje cos na V...moze to występuje w czopkach?Bo wiesz, moja ginel\\kolozka mówila wtedy, Ze na takie bóle srodki w czopkach sa najlepsze... A jeseśpewna, ze nie chcesz powiedzmy przez dwa miesiące brac srodków antykoncepcyjnych?Przesunęłabys okres i po kłopocie...

Gość Netulka87
no tak nie zje:) hehe... tylko wsadzi łapska tam gdzie nie trzeba

Gość Netulka87
nie nie chce brac tabsów,bo i tak nie współżyje to po diabła mi to??

Sorry za błędy, ale moja kocica sie mi tu pcha z łapkami...w końcu to też kobieta, może chce coś doradzić:P

Gość oonnaa
no raczej nic nie wypijesz:-( dlatego przesuniecie srodkami anty byloby chyba najlepsze

Gość kotka czarna
NAPEWNO WYGODNIEJSZE... ale pic tez nie polecam duzo...bo sie w obcasach zabijesz.. :) a tak srio to dz im szybciej tym lepiej bo nikt na forum Ci nie doradzi tak jak lekarz, na studniowce ma Cie nic nie boec i masz sie swietnie bawic a nie myslec o okresie!! pozdrawiam cieplutko!!

Gość Netulka87
dzieki dziewczyny:)

Gość oonnaa
ja tez mam studnowke:-) dlatego chce przesunac ten okres bo wypadal mi i na sylwka i na studniowke!!! jeszcze duzo czasu wiec ginekolog napewno cos Ci doradzi:-)

Gość klu1sia
wierz bądz nie ale chodzenie na solarium przesówa okres!!!!!!!! ja chodziłam przez jakis czas regularnie i opóźnił mi się o jakiś tydzień!!! Nie wiedziałam że to przez solarium dopiero koleżanka mnie uświadomiła;)))pozdrowionka

Gość oonnaa
to zalezy od organizmu

Gość klu1sia
pewnie masz racje ale spróbować zawsze warto:))

Netulka ---> nie chce Cie martwić ale mi nie pomagał ani ketonal forte ani tramal na bazie morfiny :O pomogly dopiero tabletki anty i teraz nie wiem co to ból podczas okresu :D a jak zdecydujesz sie na tabletki to koniecznie nie rob przerwy bo ja normalnie robilam i bolesne miesiaczki przeszly po dopiero 3 opakowaniach no ale jak nie zrobisz przerwy to okresu nie bedzie i nie bedzie bolalo :D