Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dionizos

RATUNKU - STRACIŁEM PONAD 1000 ZŁ

Polecane posty

Gość Dionizos

Kupiłem okna, dziś przywieźli. wywaliłem stare(na szczeście tylko jedno) i okazało się że... okna mają inne wymiary niż ustalałem z firmą. Jedno balkonowe jest ok, ale dwa pozostałe... Wysokość pomylona z szerokością!!! Teraz muszę kupić nowe okna, a za te co już mam nie zwrócą mi pieniędzy. Teraz szukam kogoś kto by je może kupił, więc najpierw poszukuję chętnych a wymiary podam zaraz.

Gość pola83
A kto mierzył te okna?

Gość Dionizos
ja mierzyłem i wszystko dokładnie podałem temu co miał je robić, ale widać później coś przekręcili, potem moja żona pojechała podpisać umowę SAMA i nie sprawdziła czy wymiary się zgadzają, no i...koniec

Gość to niemożliwe
wybij większa dziure

Gość Zamontuj je sobie
na odwrót i będzie po problemie a jak oryginalnie :)

Gość pola83
No to sam jesteś sobie winien. Ta firma powinna zmierzyć te okna ;)

Gość Dionizos
no dobra wybije większą dziure i a potem i tak wstawie okna na odwrót - tak bedzie najlepiej

Gość Dionizos
ale na prawdę ja nie wiem co robić, to kupa forsy 😭

Gość mialam kiedys
mialam kiedys podobna sytuacje. oddalam okna do sklepu, po okolo 2 m-cach znalazl sie na nie chetny i wtedy oddali mnie te pieniadze. takze nie przejmuj sie ;)

Gość Dionizos
dzięki za pocieszenie, może i mnie się uda oddać te okna

Szanująca się Firma powinna ci pomóc. Chyba te okna nie sa jakieś niesamowicie nietypowe?

Gość Dionizos
lipa jak mikołaj z Tybetu

Gość XYZ001
Wszystkim mogę odradzi okna i drzwi z firmy "OKNOPLAST" Kosiński Witold # ul. Boczna Kasprowicza 8 # 37-100 Łańcut W ogóle nie umieją montować okien i drzwi, demontować zresztą też. Zdemolowali nam całe mieszkanie. Ściany są poobijane, brudne. Dodatkowo leje się woda w czasie deszczu do mieszkania. Okna nie maja na całości założonych uszczelek, same się zamykają choć nie ma przeciągu, a Panowie, którzy montowali powiedzieli, ze nie wiedzą jak je wyregulować !!! Złożyliśmy reklamacje i nikt nawet się nie odezwał. Teraz pewnie czeka nas sprawa w sądzie. Poza tym zostawiają straszny syf w domu, na klatce schodowej i na osiedli, ramy ze starych okien zostawili na trawniku!!! Jeśli nie chcecie przezywać takiego koszmaru jak ja to lepiej nie zaczynajcie współpracy z ta pseudo firmą