Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaa20

jak wasi faceci reaguja na erotyczne smsy?

Polecane posty

Gość karolinkaa20

np jak reaguja jak piszecie lub mowicie, ze jutro bedzie impreza i wolny pokoj na tej imprezie, bedziecie mialy na sobie sekswoana bielizne i bedziecie robic rozne rzeczy? itp, rozne inne tego typu smsy czy rozmowy.jak faceci reaguja, co robia? jak odpowiecie to powiem jak moj facet reaguje..:(

Gość Halina Malina 21
No moj normalnie puszcza oczko i sie uśmiecha swym lubieżnym wzrokiem

Gość karolinkaa20
nie ma podstepu, chce sie dowiedziec jak inni reaguja, bo moj nie reaguje wcale, pisze od razu a co tam.jak pisze smsa takiej tresci to mi wysyla usmiechnieta buzke albo buziaka, jak mowie, to mowi-"to fajnie" nie wiem, wydaje mi sie to conajmniej dziwne:/

Gość hmmmmmmmm
"... dziewczyno, jesteś nieletnia! Opanuj się!" tak właśnie. Ale do łóżka mi wskoczył :P

Gość kiki34
Może taki z niego jest niesmiałek :)

Gość Danka30
Moj to nawet sie nie usmiecha tylko odrazu mie bierze na ostro od tylu :Di za wlosy

Gość taka mała kobitka
a mój to zaraz po takich tekstach ma chetke i wiadomo co dalej hehe:D

Gość Bozenka z Klanu
A moj zakłada wtedy garnek na glowe i biega po domu :)

Gość INet Security
Do wszystkich blond i bląd kafeteriuszek, dla których "wchodzenie w internet" to klikanie w "niebieskie 'e' " na pulpicie: 1. Nie odwiedzajcie podejżanych linków umieszczanych na forum. Zwłaszcza takich jak ten umieszczony przez "lookajcie niezle to jest..." o 18:04 2. Wszelkie linki, które macie zamiar odwiedzić najlepiej przeskanować za pomocą "sprawdzacza linków" takiego jak ten: http://linkscanner.explabs.com/linkscanner 3. Zainstalować przeglądarkę inną niż Internet Exploder - http://www.opera.com/products/desktop/?htlanguage=pl/ - http://www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/ - dowolna inna przeglądarka... Przeskanujcie sobie link "lookajcie niezle to jest..." tym skanerem co zapodałem w p.2 :) Zobaczycie co to za "filmik" ]:->

Gość karolinkaa20
przykro mi ze moj reaguje jak reaguje, czyli wcale.nie ma wedlug mnie inego wytlumaczenia niz to ze go nie podnieceam, chociaz mowi ze mu sie bardzo podobam itp i jestem atrakcyjna, inni faceci sie slinia na moj widok..:(

Gość móóóóóóóóóóóóóóó
mój ma od razu mokre majteczki :D:D

Gość LPR
LPR: becikowe przyczyniło się do wzrostu urodzeń

Gość a moj to
tez nie reaguje normalnie. odpisuje "wszystko w swoim czasie" albo "fajnie" albo nie odpisuje wcale.... Ale my mieszkamy daleko od siebie.. wiec co z tego ze mu smsa napisze skoro sie spotkac nie mozemy