Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 karolinkaa20

jak wasi faceci reaguja na erotyczne smsy?

Polecane posty

Go艣膰 karolinkaa20

np jak reaguja jak piszecie lub mowicie, ze jutro bedzie impreza i wolny pokoj na tej imprezie, bedziecie mialy na sobie sekswoana bielizne i bedziecie robic rozne rzeczy? itp, rozne inne tego typu smsy czy rozmowy.jak faceci reaguja, co robia? jak odpowiecie to powiem jak moj facet reaguje..:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Halina Malina 21
No moj normalnie puszcza oczko i sie u艣miecha swym lubie偶nym wzrokiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolinkaa20
nie ma podstepu, chce sie dowiedziec jak inni reaguja, bo moj nie reaguje wcale, pisze od razu a co tam.jak pisze smsa takiej tresci to mi wysyla usmiechnieta buzke albo buziaka, jak mowie, to mowi-"to fajnie" nie wiem, wydaje mi sie to conajmniej dziwne:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmmmmmmmm
"... dziewczyno, jeste艣 nieletnia! Opanuj si臋!" tak w艂a艣nie. Ale do 艂贸偶ka mi wskoczy艂 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiki34
Mo偶e taki z niego jest niesmia艂ek :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Danka30
Moj to nawet sie nie usmiecha tylko odrazu mie bierze na ostro od tylu :Di za wlosy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka ma艂a kobitka
a m贸j to zaraz po takich tekstach ma chetke i wiadomo co dalej hehe:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bozenka z Klanu
A moj zak艂ada wtedy garnek na glowe i biega po domu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 INet Security
Do wszystkich blond i bl膮d kafeteriuszek, dla kt贸rych "wchodzenie w internet" to klikanie w "niebieskie 'e' " na pulpicie: 1. Nie odwiedzajcie podej偶anych link贸w umieszczanych na forum. Zw艂aszcza takich jak ten umieszczony przez "lookajcie niezle to jest..." o 18:04 2. Wszelkie linki, kt贸re macie zamiar odwiedzi膰 najlepiej przeskanowa膰 za pomoc膮 "sprawdzacza link贸w" takiego jak ten: http://linkscanner.explabs.com/linkscanner 3. Zainstalowa膰 przegl膮dark臋 inn膮 ni偶 Internet Exploder - http://www.opera.com/products/desktop/?htlanguage=pl/ - http://www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/ - dowolna inna przegl膮darka... Przeskanujcie sobie link "lookajcie niezle to jest..." tym skanerem co zapoda艂em w p.2 :) Zobaczycie co to za "filmik" ]:->

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolinkaa20
przykro mi ze moj reaguje jak reaguje, czyli wcale.nie ma wedlug mnie inego wytlumaczenia niz to ze go nie podnieceam, chociaz mowi ze mu sie bardzo podobam itp i jestem atrakcyjna, inni faceci sie slinia na moj widok..:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸
m贸j ma od razu mokre majteczki :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LPR
LPR: becikowe przyczyni艂o si臋 do wzrostu urodze艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moj to
tez nie reaguje normalnie. odpisuje "wszystko w swoim czasie" albo "fajnie" albo nie odpisuje wcale.... Ale my mieszkamy daleko od siebie.. wiec co z tego ze mu smsa napisze skoro sie spotkac nie mozemy

Udost臋pnij ten post