Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvfvv

czy dobrze przyjelam tabletke??

Polecane posty

Gość vvfvv

mam takie pytanieczy w odpowiednim czasie przyjelam tabletki novynette....zaczelam je brac od wczoraj, to pierwsze opakowanie wiec mam pytanie: okres zaczal mi sie wczoraj okolo 16, a ja o 21 przyjelam tabletke. czy w dobrym czasie to zrobilam? mam tez pytanie bo juz niebawem sylwester...czy mi sie podc\zas przyjmowania tabsow okres teraz przedluzy czy przeciwnie skroci??

najwazniejsze ze wzielas tabletke w tym samym dniu w ktorym dostalas okres. godzina jest nieistotny.ja tez biore o 21 tak na marginesie:) wlasnie dzis dostalam okres, ja mam bardzo skapy ale biore jeanine juz od 1.5 roku. pamietam ze jak zaczelam brac ( chodzi o pierwsze opak.) to okres sie nie skrocil itp. dopiero po 3 opak. pozdr.!

Gość oonnaa
ja tez biore novynette, i mi sie okres skrocil tez chyba dopiero po 2 albo 3 opakowaniu, ale napewno nie po pierwszym. mialam 7 dni a teraz mam 4:-)

a ja mam taki sam jak przed braniem tabsów ;P tak samo obfity i trwający 5-6 dni

etam okres to nie koniec świata. pare dni i po sprawie. a poza tym mam pewność że nie jestem w ciązy ;P dzieciak nie przeżyłby takie obfitości xD