Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WastingTime

korale i klipsy...

Polecane posty

Gość WastingTime

mam pytanie odnośnie tematu.. na studniówkę kupiłam sobie czarna bluzkę na ramiączkach i spódnice za kolano.. według mnie materiał jest ok na tę okazje.. ale mam problem z "biżuteria"... nie wiem czy pasuje mi założyć czarne mieniące się korale (mojej mamy), moim zdaniem są śliczne.. + klipsy tego samego koloru w kształcie jajka... wiem że może wydać się to śmieszne ale naprawdę nie wiem czy powinnam zakładać ten komplet... możecie mi coś doradzić.. pozdrawiam.. ps. przepraszam za wszelkie błędy w mojej pisowni..

Korale jak najbardziej OK. Klasyczna rzecz do klasycznego zestawu. Jeżeli te klipsy pasują do korali to też będą OK. Raczej nie zburzą one całej koncepcji ;)

Gość karolka.kkk
Czesc.:D Czesc chcesz kupic niepowtarzalną biżuterię?Zajrzyj na stronke http://www.karolcia.blogownik.pl :) Biżuteria w całości wykonane przeze mnie oraz mojego projektu!:> Nie znajdziesz takich drugich!:) Spraw prezent sobie, przyjaciółce czy mamie!::D Jeśli jesteś zainteresowana napisz!(gg:4374016):* Przeslij wiadomosc dalej :*Życzę miłego dnia:)POzdrowionka Karolina:*

tylko tak cala na czarno? troche pogrzebowo:D jak juz ubierasz czarne ciuchy to moze kontrastowe dodatki?