Еlciаа 548 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Koralgor napisał: A nie wolisz gołąbki od ziemniaka odkupić niż telewizor? Jak gołąbki to tylko ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tylko jak zamierzasz go pokroic i rozpuścić w kwasie do czyszczenia basenów huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Z szuflady mam ze 100 I za ile sprzedajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Koralgor napisał: A nie wolisz gołąbki od ziemniaka odkupić niż telewizor? Nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 323 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tylko jak zamierzasz go pokroic i rozpuścić w kwasie do czyszczenia basenów huh Najpierw musisz wyjść z domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Czemu a koty cię oglądają pewnie jak robisz sex Nie mam teraz kotów. Porównujesz koty do leżaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 271 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ostatnio wzięli KPO miało być cudnie, Polska pływała miodem, nie informowali was to nie dla was, tylko dla elyty Tfuska. Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: I za ile sprzedajesz? Drogo nie stać nikogo huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie mam teraz kotów. Porównujesz koty do leżaka? Tak i do tego jest zaznajomiony z twoim prywatnym życiem seksualistycznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Drogo nie stać nikogo huh A gdzie najlepiej kupować, żeby wyszło tanio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 9 minut temu, taka_pokraka napisał: Nie, jednorazowo czy sporadycznie można używać różnych słów, przeciętny człowiek zna i używa kilkadziesiąt tysięcy słów. W codziennych rozmowach bazujemy na stosunkowo niewielkim zasobie leksykalnym. Więc określenie "samozadowolenie" jest ci bardzo bliskie. A sądząc po twoim nicku chyba tylko to ci pozostaje Edytowano 1 godzinę temu przez Patryk20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 271 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ja chodziłem do pracy w czasie pandemii a oni sobie rozdali. Przecież powinni dać tym co pracowali. Większość tych elyt bała się wyjść z domu. Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tylko jak zamierzasz go pokroic i rozpuścić w kwasie do czyszczenia basenów huh Nie zamierzam bo później jeszcze się przyda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Najpierw musisz wyjść z domu Do papieża dentysta przychodził no ale to trzeba być kimś więcej niż malowanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Do papieża dentysta przychodził no ale to trzeba być kimś więcej niż malowanym Etam on chociaż se łapy praca pobrudził to taki ty jak byś trochę popracowau Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Tak i do tego jest zaznajomiony z twoim prywatnym życiem seksualistycznym No nie bardzo, jemu tylko się tak wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: A gdzie najlepiej kupować, żeby wyszło tanio? Za darmo to dobra cena, przerobić do 10.01 jusz można a do 12.00 jest w toku u hakerow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Byśmy z lerzaczkiem robili recenzje i kibicowali i jedli donuty Recenzje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No nie bardzo, jemu tylko się tak wydaje. To trzeba chować przed nim wasze dopska bo pogryzie a on za dużo widział już i go nie oszukacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Etam on chociaż se łapy praca pobrudził to taki ty jak byś trochę popracowau Ja zamierzam zostać papierzem wykresów i nie skalac się pracom huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 271 Napisano 1 godzinę temu Teraz mają wziąć pożyczkę Sejf dla swoich ziomkòw jakąś stodole od 0 postawić, wtedy będzie prezesem z wynagrodzeniem 2 baniek miesięcznie, jak jakaś broń wyprodukują to wyślą do Ukròw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Za darmo to dobra cena, przerobić do 10.01 jusz można a do 12.00 jest w toku u hakerow Jak to przerobić? Ja kupuje oryginały pudełkowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Tak i do tego jest zaznajomiony z twoim prywatnym życiem seksualistycznym No niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Jak to przerobić? Ja kupuje oryginały pudełkowe. Ja tesz tyle że na inwestycje x10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Recenzje xD Krótkie by były xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Krótkie by były xD Byś się zdziwił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Jak to przerobić? Na dzień dzisiejszy prawdopodobnie sprzedać swoją z najnowszym oprogramowaniem, kupić z oprogramowaniem do 10.01, odpalić yt i postępować zgodnie ze wskazówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 117 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Patryk20 napisał: W codziennych rozmowach bazujemy na stosunkowo niewielkim zasobie leksykalnym. Więc określenie "samozadowolenie" jest ci bardzo bliskie. Nie, tylko ludzie o niższych poziomach wykształcenia posiadający ubogie słownictwo. Jednakże jeśli Ty je wychwyciłeś i uczepiłeś się jak pijany płotu widać dotknęło. 7 minut temu, Patryk20 napisał: A sądząc po twoim nicku chyba tylko to ci pozostaje Uuuuu Po takim ciosie to się nie pozbieram już Teraz skup się bo to będzie trudne, ja sama wymyśliłam ten nick, ten nick ma swój określony cel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Byś się zdziwił. Elka a był stosowany ten tadalafil dla beki i te maszyny heblujace? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Byś się zdziwił. Naszprycujesz go? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach