Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skolowana

dlaczego on tak robi? czy to znaczy ze ma mnie w dupie??

Polecane posty

Gość skolowana

moj chlopak mial do mnie dzisiaj przyjechac (mieszkamy za granica, obecnie jestesmy w Polsce na swieta kazdy w swoim miescie) mial byc rano zebysmy razem zrobili zakupy dla naszego dziecka - jestem w ciazy, napisal ze zapil wczoraj ma kaca giganta i bedzie w sobote rano. Ok, nie bylam najszczesliwsza ale trudno. Teraz do mnie zadzwonil ze nie moze przyjechac bo musi byc gdzies w poludnie wiec przyjedzie teraz zeby mi przywiezc kase, za chwile zadzwonil zeby mi powiedziec ze lepiej bedzie jak mi wysle te pieniadze przez western union niz ma jechac taki kawal drogi. A mielismy razem robic te zakupy, w takiej chwili nic inne nie powinno byc wazniejsze niz nasze dziecko. Napisalam mu ze nie chce tych pieniedzy i ze nie wiem czy z nim wracam. Jak mam byc samotna matka to wole tu wsrod najblizszych. Juz nie wiem co mam myslec o nim, placze caly czas i wszystkiego mam dosc.

to idiota! Ja bym takiego faceta kopnęła w dupę. Cham, jak może swojej kobiecie w ciązy pisać czy mówić takie rzeczy. Lepiej by było jakby skłamał i powiedział np że się rozchorował, a może i nie? Przynajmniej wiesz jaki jest. W twoim przypadku zastanowiłabym się bo spodziewasz sie dziecka. Ale zastanów się grubo.

Gość skolowana
ja wiem gdzie musi byc w ta sobote i wiem ze musi tam byc ale do cholery wku...l mnie na maksa naprawde nie wiem co robic mamy jechac juz we wtorek mam 3 dni do namyslu, ciagle rycze i boli serce

Gość nbver
zmiescisz sie do jego dupy?To musi byc pojemna

Gość kajakaja
moj byly facet tak mnie kolowal,ciagle cos bylo wazniejsze ode mnie,przyjde dzis,jutro,pojutrze,bo to i tamto,a potem juz nie podawal powodow,po prostu przychodzil kiedy chcial i glupio sie tlumaczyl,a potem nie tlumaczyl sie wcale i ja mialam to akceptowac.moja rada:jezeli to byl pierwszy taki wyskok powiedz mu,ze tak byc nie moze,jezeli zrobil tak juz kiedys albo jesli to sie powtorzy,to ten facet jest niczego niewartym ,nieodpowiedzialnym dupkiem,wiem co mowie,probowalam kogos takiego zmienic przez 3 lata,nawet dziecko nie pomoglo,wiec nie miej zludzen.zycze szczescia mimo wszystko.

Gość western union
jest dzis chyba zamkniety...jak chcial je przeslac wczoraj todzis raczej ich nie odbierzesz............poza tym...........brak slow