Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

kulka26

moja mama nie cierpi mojego faceta...

Polecane posty

mam do艂ka...mam dosyc juz mojej mamy! wciaz awantury z moja mama...wiecznie cos jej nie pasuje. G艂贸wnym powodem jest moj facet z ktorym jestem od roku. Wczesniejszy moj zwiazek zakonczyl sie niemalze jak serial wenezuelski. On ja zdradza i zostawia ...no i idzie do innej. Mysle ze moja mam panicznie boi sie ze ten obecny partner zachowa sie podobnie. NIe akceptuje go w ogole. Wlasnie dzis przy nim sie z mama poklocilam...zero skropu艂ow..zero. Mieszkam z rdzicami bo wiadomo jak jest z mieszkaniami ciezko. Jesli chodzi o wyprowadzke ...to tez nie wchodzi w gre, gdyz mieszkanie przed slubem..oznacza zerwani jakichkolwiek wiezi z rodzina..Mimo staran naszych by rodzoce go polubili , mam nadal usiluje mi obrzydzic go w moich oczach. POd koniec klotni powiedziala ze by艂am wczesniej z \"g脫wnem\" a teraz z \"jescze wi臋kszym\" jestem za艂amana ...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mia艂am dok艂adnie tak jak ty
z jedn膮 r贸偶nic膮 wcze艣niej mia艂am faceta kt贸ry dla niej by艂 Bogiem zachwyci膰 si臋 nie mog艂a i ju偶 widzia艂a ca艂e moje 偶ycie u jego boku a on niestety latawiec by艂 lata艂 za sp贸dniczkami i odlecia艂 do innej za co jestem teraz z perspektywy czasu wdzi臋czna bo wczesniej czy p贸zniej i tak by zacza艂 zdradza膰-taka ju偶 jego natura by艂a. p贸zniej za jaki艣 rok pozna艂am innego , z miasta odleg艂eko o 30km, jak ona nie mog艂a tago 艣cierpie膰 , nie podoba艂 jej si臋 pod 偶adnym wzgl臋dem cho膰by na rz臋sach stan膮艂 , by艂y bardzo g艂upie komentarze by艂o bardzo nieprzyjemnie, mieli艣my ma艂e mieszkanie a偶 sk贸ra mi cierp艂a przed jego wizyt膮, pad艂o wiele gorzkich s艂ow, on niczego nie wiedzia艂 niczego mu nie m贸wi艂am po prostu ze wstydu, ale trwa艂am dalej bo czu艂am si臋 w tym zwi膮zku bardzo szcz臋艣liwa, mia艂am wtedy jakie艣 23 lata, pracowa艂am , w艂a艣ciwie nie mog艂a mi narzuci膰 swojej woli, ale dla mnie ten czas by艂 gehenn膮 tak min膮艂 rok , wyjechali艣my razem na tydzie艅, nie podoba艂o jej si臋 to ale c贸偶 jako艣 musia艂a 艣cierpie膰 p贸偶niej rok wojska, widzia艂a 偶e mi艂o艣膰 i to przetrwa艂a, mn贸stwo list贸w telefon贸w, po jego powrocie za wiele si臋 nie zmieni艂o, przy nim taka wymuszona poza z jej strony a m贸j 偶o艂膮dek podchodzi艂 do gard艂a. a p贸zniej po 3latach!!! znajomo艣ci sta艂o si臋 - ci膮偶a /w艂a艣ciwie to o to dziecko staralismy si臋 p贸艂 roku/ by艂a to z naszej strony przemyslana decyzja, chcia艂 nie chcia艂 mama musia艂a si臋 z faktem pogodzi膰, pozna艂a jego rodzic贸w i o ra ny zauwa偶ya 偶e to ca艂kiem porz膮dni ludzie!!! weselisko by艂o w mi艂ej atmosferze, w艂a艣ciwie od momentu obwieszczenia ci膮偶y przesta艂a j膮trzy膰 nie wiadomo czego dzi艣 6 lat po 艣lubie , mamy dwie c贸ry, matka zi臋cia prawie nie mo偶e si臋 nachwali膰, widzi 偶e si臋 czego艣 tam dorobili艣my, 偶e jest wspania艂ym ojcem m臋偶em, stara si臋 by by艂o wszstko dobrze, pacuje zarabia nie przepija nie bije a z jego mama czyli moj膮 te艣ciow膮 nagada膰 si臋 nie mo偶e taka to jak twierdzi wspania艂a kobieta. nie wiem jaka jest Twoja sytuacja ile masz lat ale w pewnym wieku nie mo偶na da膰 za wygran膮 nie mo偶e mama ci wybiera膰 przebiera膰, je偶eli jeste艣 pewna walcz, z pewno艣ci膮 kiedy艣 zmieni zdanie jestem pewna 偶e tak b臋dzie powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka jest tylko jedna
a facet to "rzecz" wymienna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ukakaaaaa
moja mama tez nienawidzi mojego ch艂opaka. jeste艣my razem od ponad p贸艂ora roku. a wiecie za co?? za to, 偶e jest wg niej za brzydki... :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moja mama bardzo lubi
mojego ch艂opaka jak i ca艂a moja rodzina - ale jego mama nie lubi mnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalido
Matka jest jedna to fakt , ale nie zawsze taka jaka powinna i nie zawsze ma racje je艣li chodzi o 偶ycie c贸rki, a cz臋sto niestety wtyka nos w poczuciu dobrze spe艂nionego obowi膮zku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zszokowana26
Moja matka wr臋cz przeciwnie, uwielbia mojego faceta. ostatnio zauwazy艂am 偶e nawet za bardzo, patrzy mu prosto w oczy i m贸wi 偶e mo偶e zosta膰 na noc po sylwestrze, robi aluzj臋 偶e on mo偶e umy膰 mi plecy pod prysznicem. Na pocz膮tku nie zwraca艂am na to uwagi ale teraz zaczyna mnie to ostro wkurza膰. Mo偶e jestem przewra偶liwiona ale jemu taka gra si臋 podoba. Ostanio pyta艂am go o to ale on NIE ZAUWA呕A niczego.... Nie wiem co mam robi膰. Napiszcie czy mo偶e kt贸ra艣 z was tak ma. Tylko bez g艂upich podszywaczy prosz臋

Udost臋pnij ten post

mnie takie aluzje podszywane sexem wrecz wnerwiaja...jestem baaardzo tolerancyjna lecz jelsi wciaz ktos sie powtarza i w kolko to samo to mozna sie ustosunkowac sie do tego kto wcoaz o tym gada baaardzo negatywnie. Mam to samo...ojciec mojego chlopaka udaje ze nie slusze tego co mowi lub ignoruje ale w glebi mysle sobie...co mysle..pipipi;) mysle ze musisz powiedizec w prost ze to cie drazni. a propo dzis moja mam poczestowa艂a mojego chlopaka nawet pierogami...szok...dzien dobroci dal zwierz膮t;) poki co jest ok Tylko nie rozuiem gdy moja mam raz jest anio艂em a raz widze ze jej roki wystaja...;/

Udost臋pnij ten post

nie no musze to dopisa膰:((( jest mi znowu przykro, moja mam dzis powiedzia艂a mi wprost 偶e nie lubi i nie bedzie lubic mojego faceta...POiwedzia艂a 偶e jego nie da sie lubi膰, 偶e ejst jakis dziwny i koniec kropka. Juz sama nie wiem co mam o tym myslec;( zastanawiam sie kto tu sie myli. Ja - spedzam z nim wiecej czasu (choc wciaz nie jestem pewna swoich uczu膰) czy ona patrzac na to wszytsko z boku..On wiem ze ma trudnoe zadanie. Proboje nawiaza膰 z moimi rodzicami kontakt ale sztucznie to wszytsko wychozi bo oni wcale nie mja ochoty na rozmowy z nim...i tak sie k贸艂ko zamyka;(( oni go nie lubia wiec nie wykazuja checi do rozmowy on to widzi i przez zdenerwowanie palnie czesto glupote. Czy warto kazac facetowi by sie zmieni艂 by polubili go moi rodzice? bez sensu to wszytsko.A jelsi moi rodzice kazdego innego tak samo by traktowali???czy cokolwiek ma w ogole sens.MOze jakies propozycje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziecko ile Ty masz lat
NIE MASZ SWOJEGO ZDANIA??? Masz 16 lat? 13? Zastan贸w si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To nie ma znaczenia ...
cz twoja matka lubi twojego faceta czy nie, to nie jest wazne. Wazne jest zeby艣 ty go lubila, kocha艂a i on ciebie i to tylko si臋 liczy nic wi臋cej. Musisz porozmawiac z matka i powiedziec jej wprost, 偶e nie ma prawa obrazac nikogo, ani ciebie ani twojego ch艂opaka, ze nie bedziesz tego tolerowa膰, bo to twoje 偶ycie i tw贸j wyb贸r. Kochasz j膮 i jest tobie przykro jak rani ciebie i twoje uczucia. Jezeli to si臋 nie sko艅czy to bedziesz zmuszona si臋 wyprowadzic z domu, a z ch艂opakiem i tak nie zerwiesz, czy o to jej chodzi ? Pami臋taj twoja matka nie ma prawa wchodzic w twoje zycie, mo偶e powiedziec, 偶e to czy tamto jej si臋 nie podoba, ale na tym koniec, nie mo偶e ciebie do niczego zmusza膰. A ile ty masz lat ? PS A co na to ojciec, mam namysli zachowanie twojej matki ?

Udost臋pnij ten post

A ja napisz臋 Ci tak: kiedy艣 kr臋ci艂am z ch艂opakiem, kt贸rego moja mama te偶 nie tolerowa艂a, ale nie m贸wi艂a mi tego wprost. Dopiero po jakim艣 czasie, analizuj膮c ca艂膮 sytuacj臋, dosz艂am do wniosku 偶e raczej nie chcia艂a 偶ebym spedzi艂a z nim reszt臋 偶ycia. By艂am z nim 16 miesi臋cy i teraz wiem 偶e o 16 miesi臋cy za d艂ugo. Zerwa艂am z nim. I w duchu (nie przyzna艂am si臋 do tego g艂o艣no) wiedzia艂am 偶e jednak mama mia艂a racj臋... Tamten ch艂opak o偶eni艂 si臋 i wiem 偶e jego 偶ona jest cholernie nieszcz臋艣liwa...

Udost臋pnij ten post

wiem ze czasem mamy maja racje i tego sie boje;( bo ona juz tak dluzszy czas mi sugeruje ze on taki a taki...a ja zaczynam w to wierzy膰 i to mnie przeraza. Ma ogromny wplyw na to co mysle robie i w ogole ...Zaczynam sie zastanawiac czy to wszytsko ma sens skoro i tak sie waham a rodzice go nie lubia:( CHoc tak na prawde nie widzialam problemu gdy nikt mi nic nie sugerowal - tak bylo na pocatku gdy jeszcze bylismy krotko ze soba..teraz wszytsko sie zmieni艂o:((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pamietaj ze matce zawsze
zalezt\y na dobru dziecka, czasem to nie wychodzi. Matka ma poza tym wieksze doswiadczenie, czy naprawde ten obecny facet jest w porzadku? Czyjest cos w jego zachowaniu niepokojacego? Czy zarzuty matki sa sluszne? Moze tak? Lepiej spojrzec prawdzie w oczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A ja powiem tobie tak ...
moja mama wysmiewala si臋 z mojego ch艂opaka, nie pozwalalam jej na to , wyra藕nie jej powiedzia艂am NIEEEEEEEEEEE, bo nie ma takiego prawa, dzisiaj jestesmy mal偶enstwem od 35 lat :-D, szcz臋艣liwym ma艂偶e艅stwem i wyobrax sobie, 偶e moja mama nigdy nie powiedzia艂a , 偶e nie mia艂a racji Najwazniejsze jest to co mowi tobie twoje serce i rozum, reszta nie ma znaczenia, pozdrawiam :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sexi oczko
hmm....u mnie jest podobnie albo nawet gorzej... bo moi rodzice nie akceptuja mojego mezczyzny:( po prostu atmosfera w domu super:/ a wszystko dlatego ze niby nie podoba sie im jego wyglad i 'podobno' niewyraznie mowi-sciema do kwadratu. Ale my sie kochamy i nasza milosc jest dla nas najwazniejsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Madzia_16
moja matka tez kiedys nie lubila mojego chlopaka...kazala mi zerwac.ale pogadalam z nia powaznie.powiedzialam ze i tak sie z nim nie rozstane!wychodzilam na sile po klotni z matka z domu aby spotkac sie z nim!po jakims czasie zaakceptowala nasz zwiazek a juz jestesmy prawie rok ze soba!teraz bardzo lubi mojego chlopaka!:) dziwne te matki :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Madzia_16
Dla mnie tez jest najwazniejsza nasze milosc!!

Udost臋pnij ten post

a u mnie jest tak 偶e obydwoje rodzice ni trawi膮 mojego faceta...a najlepsze w tym wszystki jest to 偶e mama nawet z nim nigdy nie rozmawia艂a a ojciec mo偶e przez 15 minut. ca艂y czas mam w domu jazdy o wszystko...niedawno ojciec powiedzia艂 mi 偶e jego na moim 艣lubie napewno nie b臋dzie.jestem z ch艂opakiem prawie p贸艂 roku i kocham go bardzo ale ca艂y czas gdzie艣 siedzi ta my艣l 偶e oni go nie akceptuj膮 a nawet chyba nienawidz膮.. jakbym przeczyta艂a ten topic dwa miesi膮ce temu powiedzia艂abym ci walcz dziewczyno ale teraz ju偶 sama nie wierz臋 w niekt贸re rzeczy i chyba si臋 poddaje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶e niby doros艂a
przesz艂am przez to... Sytuacja by艂a inna, ale zblizona. Mam nie cierpia艂a mojego faceta, a ja troch臋 na z艂o艣膰 jej, troch臋 z mi艂o艣ci nie dopuszcza艂am tego do siebie. Robi艂a mi sceny, dzikie awantury (mieszkam z ni膮, na razie si臋 to nie zmieni), dostaw艂a migreny itd... Po jednym brzydkim jego zachowaniu m贸wi艂a "a nie m贸wi艂am", "a widzisz"... I jakby p艂awi艂a si臋 w tym. dzi艣 wiem, ze mia艂a racj臋. Dra艅 nie wart by艂 jednej mojej 艂zy, 偶e o 3 latach czasu nie wspomn臋. Tearz mam uraz. Nie chc臋 si臋 umawia膰, wychodzi膰 i poznawa膰. A mama mi m贸wi- id藕, daj sobie szans臋... Jako艣 nie wierz臋, 偶e mog臋 spotkac w艂膮艣ciwego, nie偶onatego faceta, bezdzietnego, albo nerozwodnika

Udost臋pnij ten post

no wlasnie tak to jest nigdy nie wiadomo kto ma racje. I chyba nigdy sie nie dowiemy dopoki nie sprobojemy. Niestety stawka jest duza..nasze zycie. A ja juz nie chce tracic czasu...tak jak zrobilam to wczesniej.. a trwalo to 8 lat;(( zaluje . Teraz tylko sie wszytskiego boje ...do tego DELIKATNE trucie a wlasciewie zatruwanie zycia przez moja mame...nie umiem nadal podjac zadnej decyzji ..boje sie wlansie tych s艂w mojej mamy - a nie mowilam ...z usmiechem na twrazy...To jest okropne. Wciaz miec metlik...;((

Udost臋pnij ten post

A ja nie boj臋 si臋 s艂贸w mojej matki ... \"a nie mowi艂am\" Kazdy w 偶yciu popelnia b艂臋dy, ja, ty, ona rowniez ... takie jest zycie, moja babcia m贸wi ... \"jak nie wejdziesz do lasu to nic tobie si臋 nie przydarzy i nigdy nie zaczniesz naprawd臋 zy膰 \" ... i to jest prawda :-D Tak to jest , 偶e kazdy musi sam przekonac si臋 na sobie jak to jest ... tak by艂o jest i b臋dzie :-D ... czy to 藕le, nie s膮dz臋 :-D Cz臋sto jest tak , ze rodzice pok艂adaj膮 w nas swoje niespe艂nione marzenia i to mi si臋 nie podoba, my mamy realizowa膰 to co im nie wysz艂o, co im si臋 nie uda艂o, a przecie偶 to jest nasze zycie nie ich Moze dobrze by by艂o gdyby艣 wreszcie wyprowadzi艂a si臋 od rodzic贸w i zy艂a tak jak chcesz, tak jak serce tobie dyktuje i rozum ... reszta si臋 nie liczy, to tylko dodatek, pozdrawiam :-D

Udost臋pnij ten post