Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka jedna 30

Homeopatia

Polecane posty

Gość ghu
a na co ma zadzialac?

homeopatia dziala warto sprobowac ale trudno okreslic po jakim czasie

kurzajki (brodawki płaskie) na twarzy (m.in. na ustach!!!)zaczynam właśnie leczyć syna lekami homeopatycznymi, bo nic innego nie działa:(

Gość tukan
Homeopatia działa indywdualnie i żadnych reguł tu nie ma. 90% sukcesu to dokładny wywiad przepr. przez doświadczonego lekarza i na tej podstawie dobranie leku - inaczej stracisz czas.

Gość norah
Całkowicie zgadzam się z Tukanem- homeopatia działa indywidualnie. Kiedy ja byłam pierwszy raz u homeopaty to siedziałam u niego chyba z 2 godziny. Myślę że właśnie dzięki temu został przeprowadzony bardzo szczegółowy wywiad, i leki zostały dobrane właściwie

to ja:) syn bierze od 27.12.2006r granulki Thuja i Causticium. Na początku nic się nie działo, później był okres kiedy te kurzajki mu napuchły, zrobiły się białe i wielkie a teraz, tak od tygodnia są takie wysuszone i zdecydowanie mniejsze. Mam nadzieję, że zejdą...

Gość norah
taka jedna 30, z Twojego opisu wynika że faktycznie kurzajki zaczynają ginąć ;-)Oby zginęły bezpowrotnie.:-) W sumie nie słyszałam o takim leku homeopatycznym, pewnie dlatego że sama nie borykałam się z takim problemem. ;-) Zyczę Tobie i Twojemu synowi wszystkiego najlepszego. Daj znać co z kurzajkami ;-)

Gość gość
Gdzie dostanę leki homeopatyczne? Czy to jest w ogóle skuteczna forma leczenia?

Gość gość
Z własnego doświadczenia wiem, że działania tego typu leków są jak najbardziej prawdziwe i nie mijają się z prawdą. Od bardzo dawna zaopatruję się w preparaty tego typu z oferty http://aptekapultusk.pl - zawsze mam zapewnioną jakość najwyższej klasy.

Gość gość
Jeżeli mieszkacie we Wrocławiu lub okolicy to mogę wam polecić www.pharmateka.pl Jest to sieć aptek, która oferuje leki homeopatyczne. Mają szeroką ofertę i dobre ceny, więc warto się do nich zgłosić.

Gość gość
ja natomiast leki kupuję tutaj i jestem zadowolona, duży asortyment, ceny też jak dla mnie są przystępne, więc śmiało można się zianteresować : http://podwaga.pl/ poza tym miła obsługa, a to dla mnie bardzo ważne

Gość gość
Ja w nią wierzę, ale wiadomo że na każdego działa coś innego. Nie uważam, żeby było to jakieś coś takiego, że nie można spróbować na własnej skórze. W tej aptece kupuję owe leki w korzystjych cenach http://podwaga.pl/ i mogę śmiało powiedzieć, że na mnie działają