Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz 29........

Powiedzcie mi kobietki...proszę!

Polecane posty

Gość Łukasz 29........

Uprawiałem seks z moja partnerką w jej ósmym dniu cyklu...Miesiączki już nie miała=stosunek przerywany.Dodam,że ma cykle raczej 28-dniowe...Duża możliwość zajścia w ciążę?

Stosunek przerywany to wg mnie żadne zabezpieczenie, ale prawdopodobieństwo zajścia w ciążę istnieje.

Gość Łukasz 29........
Piszcie,piszcie....,bo bardzo mi na tym zależy...

Gość Łukasz 29........
?????????????????????????????????????????????

Szanse sa ...ale niewielkie ;) W dniu spodziewanej miesie\\aczki - zrobcie test . podobnie jak przedmowczyni ;) uwazam ze stosunek przerywany to zadne zabezp.

jakies ryzyko zawsze istnieje... teoretycznie szanse na ciaze znikome, ale w tym temacie smiem twierdzic natura nasz znacznie przebija.... tak poz a wszystkim stosunek przerywany to nie zabezpieczenie...

Gość ja na twoim miejscu
biegalabym po ginach i stlukla skarbonke. powodzenia mimo wszystko zebys nie musial tego robic ;)

Gość Łukasz 29........
Nie chodzi mi o to,że ja nie chce żeby ona była w ciąży...Jak będzie to będzie...stać mnie na utrzymanie rodziny,ale tak pytam z ciekawości....,bo inni twierdzą,że to niemożliwe....

no bo raczej niemozliwe.hm nie ma rzeczy niemozliwych ...:) ale musiałby byc typowy \"fuks\" zeby akurat w ten dzien Twoja oblubienica :D zaszła....

powiem tak, dla jasnosci...przy cyklach 28 dniowych i stosunku przerywanym, zajscie w ciaze praktycznie niemozliwe!!!!!!!!!!ale biorac pod uwage , ze owulacja mogla sie z niewyjasnionych przyczyn przesunac, biorac poprawke na znikoma zawartosc plemnikow w wydzielinie przedwytryskowej no i przede wszystkim na znakomita kondycje plemnikow w nieprzyjaznym sluzie to szanse sa..... ale jak widzisz za duzo musialoby zostac spelnionych warunkow na raz zeby to byl strzal w 10... na zakonczenie, nie tak latwo w sumie zachodzi sie w ciaze, szczegolnie jak sie bardzo chce!!! pozdrowionka

Gość Łukasz 29........
ok...dzieki za odp.