Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truska_weczka

jak baza najlepsza ???

Polecane posty

Gość truska_weczka

Potrzebuje kupic baze pod podkłam tylko zupelnie nie wiem jaka wybrac.Mam buzke tlusta w sferze T, troche rozszerzonych porow. Uzywalam dax cosmetics ale nie odpowiada mi. Z gory dziekuje za wypowiedzi

Gość truska_weczka
jak nie rozumiesz pytania to nie wypowiadaj sie ok ??

Gość ghu
calkiem dobra jest baza Sephory. skora po niej jest aksamitna. mialam na niej robiony makijaz slubny i calkiem calkiem bylo :) jest niedroga, w pojemniczku z dozownikiem. pozdrawiam

uzywalam tej bazy z daxu i tez nie bylam zachwycona, podobala mi sie jedynie wygodna buteleczka z pompka i nic poza tym polecam Ci baze z Inglota, jest w tubce po 15 ml ale starcza na dlugo i na dlugo matuje co najwazniejsze, jesli nie masz przesuszonej skory stosuj ja bez kremu, kosztuje ok 20 zl, naprawde jest dobra :)

Gość truska_weczka
a co sadzicie o bazie firmy LUMENE (w malej tubce)

Gość no wlasnie ktora baza
lepsza? lumene, soraya czy daxa? poradzcie cos...

Gość czarnainez.
a ja mam lumene i nie zauważyłam, żeby cokolwiek robiła. znajoma bardzo mi ją zachwalała, ale niestety nie widać prawie żadne efektu używając tej bazy... makijaz jest odrobine trwalszy... ale moim zdaniem to i tak jest wszystko kwestia dobrego podkladu.

Gość orchidea---25-
Rewelacyjna jest silikonowa baza Soraya. Sa dwa rodzaje - do cery normalnej i mieszanej. Uzywam tej drugiej i jestem bardzo zadowolona. Idealnie wygładza, nie widac porów i nierównosci. Na bazę daje podklad sceniczny Soraya i buźka wyglada swietnie.

Gość a do tlustej cery jaka

Gość czy nikt nie uzywa bazy
???

Gość ale jest bardzo droga
i jeszcze ma 3 kolory widze na allegro. skad wiadomo jaki kolor kupic? a moze jakas tansza? tak do 50 zl.

Gość ale jest bardzo droga
no wyczytałam ze brzoskwiniowy kolr by mi odpowiadał najbardziej. myslisz, ze taka baza z allegro bedzie oryginalna? kosztuje tam 115 zl. moze lepiej odżałować 115 niż kupowac baze za 30 zl. ktora nic nie daje...

za 115zl to bedzie oryginalna rozne sa rodzaje: fioletowa likwiduje czerwone duze plamy, zielona korekcyjna, pomaranczowa wyrownuje koloryt, biala tak ogolnie ladnie wyrownuje i tez jest bial matujaca tla cer tlustych :) ja bym ta biala polecala, to znaczy taka bezbarwna :)

Gość gdzie można dostać
ta bezbarwna baze smashbox? tą do cery tłustej. czy to to? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=339675415&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%0A%09%3C%2Fp%3E%3Cp%3EAby+przed+zako%C5%84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ustawienia+w+zak%C5%82adce%0A%09%3Ci%3EMoje+Allegro+%3E+Aukcje+%3E+%3Ca+href%3D%22%2Fmy_allegro.php%3Fpage%3Dauctions%26type%3Dwatch%22%3EObserwuj%C4%99%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E czy to; http://www.allegro.pl/item347787338_baza_smashbox_photo_finish_foundation_primer.html

ja mialam kiedys soraye i nie wiem czemu ale jak ja nakladalam to po chwili sie zluszczala i robily sie grudki na twarzy. teraz mam dax cosmetix i sie fajnie naklada podklad tez sie dobrze rozpraowadza na niej. Ale szczerze mowiac ani soraya ani dax nie spelnialy moich oczekiwan bo twarz i tak mi sie swiecila i wogole nie kryly tak jak to niby bylo napisane na opakowaniu

Gość joellla82
hej, ja mialam baze Sephora przezroczyst taka, ale nie zauważyłam żeby zmieniala ona moj makijaż czy przedlużała trwalosc. Po nałożeniu cera byla gładziutka i to wszystko. Chyba szkoda pieniedzy, lepiej nałożyc dobry krem nawilżający i na to dobry podklad. Efekt ten sam.

Gość a miał ktoś GOSH

Gość Lejdii
polecam z dax cosmetics-cashmiere effect. cudo! skóra matowa cały dzień, delikatnie tuszuje niedoskonałosci, skóra po nim jest jak u niemowlaka