Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAJA123

MOGLABYM SIE W OGOLE NIE KOCHAC!!!!_______________

Polecane posty

Gość MAJA123

Witam.Mam pytanie ogolnie mam bardzo maly poped seksualny czy po tobletkach antykoncepcyjnych moj popet moze wzrosnac?????pytam calkiem serio!POzdro

Gość lampada
a ile masz lat ,slonko ?

mi po tabletkach libido wzrosło ;) w skali od 1 do 10 przed tabsami mialam 7 a po tabsach 15 :classic_cool: :classic_cool:

Gość MAJA123
mam 23 lata

Gość lampada
to musze cie zasmucic , bo tak dopiero po 30 libido wzrasta, no tak , a jak chlopak do tego podchodzi ?

Gość MAJA123
hhhmmm....kocha mnie i mowi ze juz sie do tego przyzwyczail ale wiem zeby chcial zeby bylo inaczej ale co moge zrobic!kumpela mi mowi ze tak jest dlatego bo nie mialam jszcze orgazmu pochwowego ze jak dostane to wziekszy sie i bardziej bedzie mi sie chcialo no ale przeciez niektore dziewczyny nie maja tak jak ja i maja non stop ochote!

Gość MAJA123
czy jamusze isc z tym do seksuologa czy ginekolog tez moze mi pomoc???

Gość lampada
wiesz Maja - wydaje mi sie , ze masz maly temperament, niektorzy po prostu tak maja, a z wiekiem u kobiety , libido wzrasta. Jezeli dopasujesz sie tym , ze swoim facetem , to bedzie super , jezeli nie , to jemu ciagle bedzie czegos brakowalo... M ysle , ze seksuolog nie pomoze....wiesz , wszystko zalezy dlaczego nie masz ochoty, czy sa jakies klotnie w zwiazku.....czy po prostu samao przez sie , nie ciagnie cie do seksu...

Gość MAJA123
samo przez siebie wydaje mi sie!czyli nie ma zadnego sposobu!jest jeden alkohol ale przeciez nie bede ciagle pila:) a jeszcze chce tabletki brac to juz w ogole bedzie katastrofa:(

Gość lampada
no wiesz , po alkocholu tak bywa , ze ogolnie poprawia nam sie humor, w glowie szumi , wiec nawet moznaby bylo zasmakowac roskoszy , nie tak ? ale przeciez to nie rozwiazanie, mam nadzieje ze z wiekiem , bedzie lepiej , jeszcze takie pytanko, nawet jak chopak probuje cie rozkrecic , to nic z tego ? mimo , ze kochasz to itak nie masz ochoty ? a moze to nie ten chlopak ?

Gość osoba
teorio, niedawno pisałaś, że od lat z powodzeniem stosuejsz stosuek przerywany i namawiałaś tu dziewczyny do tej pseudometody antykoncepcyjnej.

Gość lampada
a to bylo do mnie , a co to ma wspolnego z tematem , bo nie rozumie ?

Gość osoba
to ma wspólnego z tematem, że ujawia, że teoria kłamie i jej porady nie są godne uwagi. po pigułkach antykoncepcyjnych na ogół libido się nie zmienia, niedawno dowiedziono, że czasami libido spada. jedynie w sytuacji, gdy niechęć do seksu wynika z lęku przed niechcianą ciążą, antykoncepcja hormonalna może wpłynąć dodatnio na poziom popędu seksualnego.

Hmmm... moze nie kochasz swojego faceta? Ja myslalam,ze jestem oziebla, a jak wreszcie na jednego trafilam, to wystarczy,ze go widze bez koszulki i juz mi macica szaleje...

Gość MAJA123
hmmm...jak mnie rozkreci to jest ok.nie mam tak ze wystarczy ze sobie pomysle np.jak to ostatnio robilismy czy jak wyobrazem go sobie bez koszulki to nie dziala on musi mnie porzadnie rozgrzac wtedy sie podniecam.kocham go i mysle ze nie nie ma nic wspolnego z nim,nie jest moim udealel chlopaka z wygladu ale kocham go.

Gość natala24
MAJA123---> to dobrze powiedziałas: wyglądu nie akceptujesz! Samo kochanie nie wystarczy....miłośc mija, a potem zostaje ciało - do ktorego Cie nie ciągnie. Sprobuj z innym, ktorego ciało Cie pociaga i wtedy zobaczysz co to chęć na seks...oczywiscie musisz go też darzyć uczuciem...nie musisz kochac. Ja tak miałam i dziś jestem szczęsliwa nie tylko jako kobieta, ale jako żona i ...kochanka mego męza!

Gość MAJA123
jesli juz piszemy o jego wygdadzie czymnie podnieca czy nie to napisze tak jedyne co nie bardzo akceptuje to jest jego twarz ale kiedys wszyscy bwdziemy starzy i brzydcy i co do jego ciala ogolnie klata tyleczek itd to sa zajebiste!!!!!ale to nie znaczy ze mnie nkie wiem jak podnieca

Gość chlopcyk
Witaj maju123:) Ja mam ten sam problem ze swoja dziewczyna:(Ona tez nie chce sie kochac ze mna:(Jedynie gdy cos wypije to wtedy moze sie pokochamy ale u nas jest tak ze nawet gdy ja ja podniecam to ona jest oziebla:(nie wiem czym to jest spowodowane:(wiem ze sie strasznie boi zajsc w ciaze nawet jak bierze tabletki wiec moze to byc ta przyczyna ale rowniez podczas stosunku cos ja boli jak zaczynamy sie kochac tak jakby byla caly czas dziewica przynajmniej tak mowi:(wiem ze mnie kocha ale mi brakuje tych namietnych wieczorow...i jak temu zaradzic...

Gość kotka czarna
maja: mam dokladnie ten sam problem, wspanialego chlopaka, ale nie mam juz tkiego libido jak przed rozpoczeciem hormonow. no niesttey.. spadlo i to znacznie:( do tego po 15 min jesem sucha jak pieprz:( tak dzialaja hormony niestety:(

Gość MAJA123
"chlopczyk" mam dwie wspolne cechy z twoja dziewczyna 1 to ze tez strasznie sie boje zajsc w ciaze moze to jakas blokada jest po2 srtasznie mnie boli tak jak za 1 razem!cos w tym musi byc skoro nie tylko ja tak mam!i mam do ciebie pytanie jak do faceta takiej dziewczyny:jak sobie z tym zadzisz?myslisz czesem o zdradzie????myslisz ze bedziesz z nia mimo takigo problemu wiesz probuje sobie wyobrazic co moj chlopak sobie mysli!

Gość nie masz malego libido
tylko jestes prawdopodobnie zbyt spieta i zbyt sucha... utrwala Ci sie niechec do seksu i jak z tym czegos nie zrobisz to bedzie trudniej! idz do seksuologa! albo najpierw sprobuj stosowac lubrykanty i dluga gre wstepna, rozluznij sie. zawsze mnie smieszy, jak ktos pisza n erotycznym forum ze ma male libido, to w takim razie co robi na forum erotycznym? odrazu widac ze seks go interesuje:)

Gość lonimka
Maja - podejrzewam brak tzw. chemii. Prawdopodobnie chłopak jest Ci erotycznie obojętny. Z innym miałabyś ochotę, czy też nie? W czasie seksu nic nie powinno boleć. Zgłoś problem lekarzowi. Nie ma orgazmu pochwowego, jest tylko jeden _ łechtaczkowy. Przeżywasz go na zewnątrz, jeśli więcej bodźców odbierasz czubkiem łechtaczki, lub wewnątrz pochwy, jeśli bodźce odbierasz głównie podstawą trzonu łechtaczki. (pkt. G). :)

Gość MAJA123
co to sa te lubrykanty???????????????mysle ze z innym byloby to samo.a co do tego ze co ja robie na forum erotycznym to napisze tak seks mnie interesuje i bardzo duzo bym dala zeby sie kochac tak jak niektorzy codziennie ale niestety ni4e umiem

Gość nie masz malego libido
lubrykant to srodek nawilzajacy-poslizgowy... stosuje sie w przypadku gdy pochwa kobiety jest zbyt sucha, co powoduje bolesnosc stosunku i urazy (obtarcia). w mojej opinii jestes jeszcze mocno nierozbudzona! niestety wydaje sie ze tak pozostanie przy obecnym partnerze.

Gość lonimka
Lubrykanty, to są żele nawilżające. Feminum - intymny żel nawilżający dla kobiet. W aptece. Kilkanaśvie zł. Polecam. Aplikujesz przed stosunkiem. Jest ślisko i nie boli. Niebrudzący.