Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAJA123

MOGLABYM SIE W OGOLE NIE KOCHAC!!!!_______________

Polecane posty

Gość MAJA123
ale co inny zrobi czego on nie robi.naprawde sie stara jak najbardziej poza tym gdyby to byla jego "wina"tzn taj jak pisalas ze ten partner nie umie mnie rozbudzic to jesli tylko w tym bylby problem to np patrzac na innego bym sie podniecala albo patrzac na niego ale na mnie nic takiego nie dziala nie wiem jak to napisac rozumiesz?

Gość nie masz malego libido
to nie tak dziala... z Twoich wypowiedzi wynika, ze jestes absolutnie zielona jesli chodzi o erotyke i seks. naprawde w tym wszystkim chodzi o wiele wiecej niz penisa, cipke i ruchy posuwisto zwrotne. akurat nierozbudzonej kobiecie owe ruchy sa najmniej potrzebne, a za to potrzeba calej reszty w ogromnych ilosciach, przez kogos kto umie "uczyc". coz, nie trafilas na takiego faceta... moze kiedys Ci sie uda:)

Gość MAJA123
jestem naprawde mokra to napewno nie jest od tego.ktos cos pisal na forum ze mial tez taki problem i okazalo sie ze blona dziewicza nie zostala dokonca przerwana i miala nacianana laserowa moze to to

Gość Ja też tak myślałam
że moje libido jest równe 0 !! Mój partner był atrakcyjnym fajnym facetem który dawał mi przyjemność... obecny z którym uprawiam sex jest boski! mogłabym to robić godzinami, codziennie po kilka razy, kiedy nie mogę to myślę... :)

Gość MAJA123
ej nie zalamujcie mnie kocham tego faceta.naprawde nie da sie nic z tym zrobic????mam sobie szkac nowego???zalamka.............

Gość Ja też tak myślałam
----->nie masz malego libido DOKŁADNIE!! "w tym wszystkim chodzi o wiele wiecej niz penisa, c*pke i ruchy posuwisto zwrotne" Ja do niedawna tak myslałam, że tylko o to chodzi... dzisiaj zanim do tego dojdzie...jest ta cała reszta !

przepraszam, ale jesli czujesz w trakcie stosunku bol, to sa tylko dwie mozliwosci, najczesciej wystepujace "lacznie" po pierwsze jestes spieta i miesnie pochwy sie zaciskaja utrudniajac penetracje i powodujac bol, oraz po drugie jestes sucha i penetracja powoduje bol i obtarcia... jest jeszcze trzecia bardzo rzadka mozliwosc, chodzi o indywidualna budowe Twojej pochwy, ale to sie rozwiazuje poprzez dobor odpowiedniej pozycji i tyle. chcialbym zauwazyc ze przerwanie blony dziewiczej nie boli! przy pierwszy stosunku boli poniewaz delikwentka jest przestraszona, zestresowana i czesto wogole nie podniecona!

Gość MAJA123
katastrofa teraz to dalyscie mi do myslenia.....a co do tego ze boli to moze faktycznie przez spiecie i stres wiecie trudno sie przyznac ze jestem z chlapokiem 3,5 roku i nadal sie jego wstydze.

nie dalyscie, a daliscie, jestem facetem. no dziewczyno, nie bardzo wiem, jak mozesz chciec osiagac satysfakcje seksualna skoro sie wstydzisz swojego partnera??? sorka, refleksja jest smutna, ale to nie ten:) sprobuj sama sobie poradzic z tym problemem, albo poszukaj nauczyciela.

Gość MAJA123
sorki. no tak grunt to szczerosc

Gość MAJA123
oddaj mi troche

w sumie moze moglbym Ci jakos doradzic, ale na forum mi sie nie chce juz pisac, zreszta forum martwe jakies dzisiaj...

Gość Ja też tak myślałam
Jeżeli będziesz szukała nauczyciela - too polecam starszego, jestem w Twoim wieku a "partner" 30 - rówieśnik nie dał mi tego co mam teraz :)

Gość MAJA123
jak?jak doradzic?

nie na forum. jestes ciekawa zostaw namiar. pa

Gość chlopcyk
maja123 szczerze mowiac nie naleze do ludzi ktorzy zdradzaja ale nieraz m sie zdrza tak myslec:(mam tylko nadzieje ze wytrzymam w swoim przekonaniu i swojej silnej woli i nie zdradze jej;)bo wim ze bede tego zalowal i to bardzo:(mam nadzieje ze lekarz pomoze...;)

pierwszym krok : rozbierz sie i stan przed nim drugi krok : sama zacznij zabawę trzeci krok: nie zamykaj oczu czwarty:w trakcie nie myśl nad niczym konkretnym-pełen luz i doznawanie przyjemności piaty krok: pozwól na wszystko co sprawia ci przyjemność jak pokonasz wstyd w wyrku będzie ci jak w bajce;)

Gość chlopcyk
Ja wam powiem tyle ze swoja sie kochalem nawet jak ona tego bardzo chciala a ja bolalo wiec tu nie chodzi raczej o stres czy brak checi mozliwe ze i stres odgrywa troszke role ale watpie zeby az tak wielka;)mysle ze to nie lezy na tle psychicznym tylko na fizycznym i maja123 najlepiej udac sie do lekarza z tym moze tobie cos pomorze;)i daj znac;)

chlopcyk no to juz dales porade ostateczna zgodnie z polskim zwyczajem ze Ci co wiedza najmniej (gowniarze, poczatkujacy i z zerowym wyksztalceniem) sa najmadrzejsi:) a tak dla Twojej refleksji: umysl moze chciec, a cialo moze nie byc na to przygotowane, rozjasnia sie w lepetynie?

Gość MAJA123
wielkie dzieki a co do wstydu to postaram sie zrobic tak jak bylopodane w punktach moze i moj wstyd przelamie ale na chec do seksu nie wplynie.nie wiem czemu sie tak wstydzegdybym jeszcze miala kompleksy a tak nie jest bo mam cioalko super.

Gość chlopcyk
nie masz malego libido...owszem zgadzam sie z toba ze cialo moze nie byc na to przygotowane ale moja byla u lekarza i wiem ze to ze ja boli to nie od stresu

ciekawe, a przepraszam od czego ja boli? podziel sie z nami:)

Gość chlopcyk
maja123 powiem ci tyle strasznie przypominasz mi moja dziewczyne ona rowniez ma cialko super i ten sam problem:(tak samo jak ty wstydzi sie i sie boi ciazy chce sie kochac ale zadko...ja sie juz nieraz gubie z tym...:(maja a czy ty wczesniej kochalas sie z innym facetem???

Gość chlopcyk
libido moja czesto latala do ubikacji i nazeka na bole jajnikow i podczas stosunku ja bardziej boli jesli lekarz mowi ze to przez blone dziewicza to musi to byc wkoncu ten zabieg kosztowal tyle tylko ze nie pomogl bo nie trzymalismy sie zalecen i sie kochalismy jak nie moglismy;P

Gość MAJA123
"chlopczyk" mam dwie wspolne cechy z twoja dziewczyna 1 to ze tez strasznie sie boje zajsc w ciaze moze to jakas blokada jest po2 srtasznie mnie boli tak jak za 1 razem!cos w tym musi byc skoro nie tylko ja tak mam!i mam do ciebie pytanie jak do faceta takiej dziewczyny:jak sobie z tym zadzisz?myslisz czesem o zdradzie????myslisz ze bedziesz z nia mimo takigo problemu wiesz probuje sobie wyobrazic co moj chlopak sobie mysli!

Gość MAJA123
no walsnie o to chodzi ze ja jestem jego pierwsza i on moim pierwszym.