Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Endrofeket

Mój pierwszy raz!?

Polecane posty

Gość Endrofeket

Jak to sie czuje?! Boli to?! Powiedzcie bo w sylwka mam swój pierwszy raz!!

Gość fanka jasia
Nie, raczej nie będzie. Zawsze możesz użyć tabletek przeciów bólowych.

pierwszy raz...hmm mnie bolało..ale każda jest inna..jeśli się kochacie i wszystko będzie spontaniczne..bez alkoholu to może się uda..pamiętaj,że pierwszy raz ma duże znaczenie w przyszłości:)

pierwszy raz...hmm mnie bolało..ale każda jest inna..jeśli się kochacie i wszystko będzie spontaniczne..bez alkoholu to może się uda..pamiętaj,że pierwszy raz ma duże znaczenie w przyszłości:)

Ebro feket...> możesz być pewna-wien, że w sylwka do niczego nie dojdzie :) tak sie facet najara ,że sie ze szczęścia upije i .........................nic z tego:D

Gość Na pewno
nie bedzie bolalo tylko tuz przed powiedz mu zeby ci ze lba strzelil tak zebys stracila na ta chwile przytomnosc :P

Gość O rany rany
CZemu bez alkoholu???????????????????????? Wlaśnie przed pierwszym razem troche alku sie przyda - z umiarem oczywiście!! Dzięki temu będziecie śmielsi względem siebie a nie jak by sie posąg albo lalke gumową dmuchało. Jak będziesz spięta i zestresowana a to zawsze przed 1 razem wystepuje to może być drętwo. Mnie 1 raz nie bolał bo sama sytuacja i podniecenie i ta spontaniczność w tym co robiłam przebiły ból o ile wogóle jakiś był!!

Gość Arek bez barek
Mnie fiutek swedzial a nie bola jezeli jestes facet;)

Gość bedzie bolao bo facet przebije
twoja blone dziewiczy i bedziesz krwawic. (cos jak po porodzie) bez alkoholu zacisna ci sie scianki pochwy bo bedziesz spieta i sucha wiec juz w ogole bol jak diabli.a jak wypijecie to juz w ogole,moze ciaza sie to zakonczy albo innego diabla wytrworzycie. no i sorry ale 1 raz po pijaku? szanuj sie dziolcha

Gość klfjsldjflsdjlksdjfg
ja tez planuje 1 raz w sylwestra ale sie boje bo jak chcial palcem to mnie zabolalo a co dopiero wiec nie wiem.

Gość ale jajaaaaa........
wczesniej trenowalem moj anus to dlatego marek wszedl we mnie szybko i sprawnie dzieki temu ze mialem spory luz w zwieraczach