Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczurzyca piwniczna

Znacie kogos kto jest zarazony wirusem HIV??

Polecane posty

Ja znam takak osobe jest to facet. Nie znam go osobiscie ale wiem ze jst chory na HIV. Znajomi opowiadali ze jak sie dowiedzial ze jest nosicielem to wpadl w alkoholizm i cpanie(choc zawsze lubil uzywki) i spotyka sie z kobietami by je zarazac. Myslicie ze policja o tym powinna wiedziec????

Gość provokation
:o

????? piszcie cos

Policja a co ma do tego policja:o Wogole HIV to nie wyrok smierci Ja nie znam nikogo z ta choroba ale medycyna sie w tak szybkim tepie rozwija ze jeszcze pare lat i bedziemy mieli antidotum:D:D Jestem dobrej mysli:D:D

chodzi mi o to ze ten facet zaraza innych swiadomie. Mysle ze daleko nam do tego zeby znalezli na to lekarstwo. Nawet swiatowe gwiazdy umieraja na AIDS bo tam tez nie am lekarstwa a co dopiero u nas. Chodzi w sumie o to ze koles umawia sie z dziewczynami , uprawia z nimi sex i kto wie ile jzu ejst zarazonych a moga roznosic dalej bo przeciez z hivem mozn zyc kilka llat nie majac zadnych objawow

Gość antekkk
jezeli to prawda, to jasne ze powinien zając sie nim prokurator. Chyba nie chcesz żeby dalej skazywal dziewczyny na śmierc albo przynajmniej chorobe. to chyba podpada pod paragraf o umyslnym narażeniu zdrowia i życia

tez tak slyszalam ze to podlega pod paragraf tylko ze kazdy boi sie to zglosic . A ten facet wyrywa mlode dziewczyny i je zaraza. Chodzi sobie po baletach jakby nigdy nic!. Chyba dlugo nie pociagnie bo jest choelrnie wychudzony wiec tym bardziej powinien dokonczyc swoj zywot za kratami

z gniewu na cały świat nie powinien tego robić marnuje życie nieświadomym osobom . trzeba to zgłosić .wiem ,że to ciężkie ale powinnaś to zgłosić. to dla dobra innych (zemsta nie jest dla niego ratunkiem )

Ja bym to zglosila ale co bedzie jak on sie dowie o tym i mnie podrapie albo cos?? moze mnie tez zarazic . To jest degenerat a z takimi lepiej nie zaczynac, w sumie wiele oossb wie z naszego osiedla ale sie boja doniesc. Zreszta on jak sie napije to lata po osiedlu i sie wydziera nawet w srodku i kazdy sie boi zwrocic mu uwage bo komus dziecko moze zadrapac itp :(

tam mialo byc ze wydziera sie w srodku nocy(opuscilam z nerwow jeden wyraz)

o raju...jeżeli to prawda,to wlos sie na głowie jeży.Kto wie ilu takich świrów może postepowac podobnie:o coś strasznego.To trzeba zgłosić.Tylko jak mu to udowodnią???

Gość antekkk
Jasne, że zgłos. Nie ma sie co nad nim litować, raczej nad jego ofiarami poki ich nie dopadł

Gość tak mi się zdaje
Można zadzwonić anonimowo na policję.

Gość antekkk
Mozna anonimowo, wtedy moze sie przynajmniej przestraszy jak go nie przymkną. Ale najlepiej zgadac sie z kilkoma osobami, zebybylo więcej świadkow

tak sie zastanwiamy z kolezanka czy nie zadzwonic i powiedziec ze jest taki i taki ma Hiva(wlasciwie to on juz chyba ma aids bo wyglada tragicznie, jeszcze jakies ok2 lata temu byl grubszy i w ogole) i co wyprawia. Oczywiscie nie podamy swoich nazwisk. Ona ma dziecko i boi sie o nie, zreszta jak kazdy, bo nie wiadomop co takiemu desperatowi strzeli do lba i czy nie zechce dziecka zarazic :( A udowodnic to mozna bardzo latwo, bo on juz byl notowany a co do tego ze ejst chory moga mu zrobic badania, a to ze zaraza swiadomie tez mozna udowodnic podstawiajac jakas kobiete z policji(ktora oczywiscie bylaby pod obserwcaja i w pore by sie wycofala)

Gość antekkk
Pytanie tylko czy policja będzie sie bawic w podstawianie kobiety. Dlatego lepiej mieć świadkow, najlepiej niestety te dziewczyny ktore zaraził :( No ale w waszej sytuacji to w sumie nierealne, wiec lepiej jak najszybciej zlozyć donos

Gość tak mi się zdaje
Pomyśl sobie że każda godzina Twojego zastanawiania się czy to zgłosić może kosztować jakąś dziewczynę życie.

Gość sratatatatatatata
mozesz mi podac miasto z jakiego jest? albo imie albo cokolwiek bym mogła rozszyfrowac czy to nie moj "znajomy". bylam kiedys z kolesiem, dosyc dluygi okres czasu, ale wiem, ze oprocz mnie mial jeszcze chyba z 12 innych dziewczyn- dlatego z nim zerwałam. sypia z kim sie da. podejrzewam czy tez nie ma hiva. błagam daj znac.

Gość rany....
wierzyc sie nie chce... czlowiekowi musialo niezle odbic...

Jakbyscie go zobaczyli tobyscie padli, Wychudzony diabel z jakimis ranami na ciele a ze zyje ze zlodziejstwa to stac go na balety i ubior a takie naiwne dziewczeta sie na to nabieraja. Ja mieszkam tu od urodzenia i pamietam go kilka lat temu jak wygladal normalnie, zawsze mial opinie typa spod ciemnej gwiazdy ale przynajmniej wizualnie wygladal przywoicie(nie jakis lysy steryd itp tylko normalnie) pozniej jak sie dowiedzial ze ma hiva to zaczal terroryzowac cale osiedle keidys do takiej babki w kiosku powiedzial zeby stulila pysk bo jej ryj rozdrapie. W lecie ludzie bali sie wypuszczax dzieci na palc zabaw. Masakra :( A teraz to jzu w oogle sie z tym nie kryje lata po osiedlu jak sie nawali i bluzni. Nawet w swieta dal popis i darl morde. Sprowadza do domu jakies panienki(ktore zapewne nie wiedza ze on jest chory) , podejrzewam ze nawet te ktore zarazil jeszcze nie wiedza ze maja hiva i zarazaja dalej nieswiadomie innych. Jednak zrobie cos dla ludzkosci i pow nowym roku zglosze to jako swiadek anonimowy a jak nie zareaguje policja to trudno, czyli widac takie jest zycie niesprawiedliwe

troche sie boje pisac miejscowosci, wybaczcie ale tez mam schizy, a jak ma net w domu i to czyta?? hmm ale w sumie to duze miasto,, czyli stolica dl slaska. Kazdy wie a osiedla nie podam wiec nie pytajcie nie chce miec problemow pozniej.

ja sie dziwie,ze Ty mozesz spokojnie spac! Mowisz,ze to trwa tyle czasu i do tej pory nic nie zrobiliscie? Znieczulica...no tak...Ludzie,reagujcie na takicj sku....wieli!!!

Gość sratatatatatatata
o matko wystraszylas mnie piszac ze slaska, bo ten moj tez byl ze slaska ale nie ze "stolicy"

fluffy gdybys byla na naszym miejscu tez bys sie bala. Nie znasz tego typa , kazdy by zglosil gdyby mial 100% pewnosci ze ten lachudra sie nie dowie kto na niego doniosl. Latwo to jest byc odwaznym przed kompem . W sumie ja nie amm dzieci , a sa ludzie na osiedlu ktorzy maja i nie zglaszaja bo sie boja. Kazdy wie ze cos tym trzeba zrobic bo zanim on umrze to pozaraza pol wrocka bo lata p;o lokalach i moi znajomi go bardzo czesto widuja w tutejszych dyskotekach i pubach

sratatatata z dolnego slaska a nie z gornego. Mam nadzieje ze nie am wiecej takich debili

ja rozumiem,ze sie boicie.Tez bym sie bala,nie zaprzeczam,ale czy mozna mu pozwolic na takie cos? Nalezy cos wymyslec.To chory czlowiek i nie mowie w tym momencie o aids

no ja to zglosze ale od razu podczas telefonu na policje zaznacze im ze nie podam zadnych swych danych i bede dzownic z zastrzezonego. Kolezanka tez mowila ze moze zadzwonic, tez oczywiscie anonimowo, zatem policja bylby bezduszna gdyby to zbagatelizowala.

Gość antekkk
jak nic nie robisz to sie boisz, wiec lepiej cos zrobic to moze strach sie skonczy. ile mozna to ciągnac?

Gość antekkk
zadzwon z automatu tam gdzie nikt cie nie zna