Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezstronny Obserwator

Saddam nie zyje

Polecane posty

Gość rany na tej zasadzie
"zbiorowego gwaltu i potem spalenia. za to wam go szkoda. !" ---> A ja uważam, że powinni go codziennie raczyć czymś powyższym - czyli zbiorowy gwały i jego torturki, tak do usranej śmierci. Tylko nie było komu się tego podjąć, ścierwa nikt nie ruszy, tu jest problem...

Gość nie odp na dalsze pytania
wszyscy pierdolą o saddamie a dziś już od rana zginęło conajmniej 30 ludzi....czy ich śmierć jest mniej wazna?????

Gość rany na tej zasadzie
no właśnie ich śmierć jest ważna, a Saddam powinien kwiczeć z bólu a nie wąchać kwiatki od spodu..

Gość ggggghhhhh
chce zobaczyc filik z jego smierci. macie cos?

Gość ggggghhhhh
ehm

Gość antekkk
Nie ma co żałować zbrodniarza. Ma na co zasłużyl.

Gość ja już to wiem
Niech mu tam Pan Bóg miłosierny ognia piekielnego nie poskąpi :O .

Gość Złośliwy jak diabli
Wykonanie wyroku śmierci na Saddamie Hussajnieskomentuję tak : pewien amerykański dyktator kazał zgładzić w majestacie prawa byłego irackiego dyktatora, bo po prostu żadna władza nie toleruje konkurencji. Wojna w Iraku jeszcze nam wszystkim bokiem wyjdzie.

Gość łączenie tematów
co im dało ze stracili saddama? 09:00 huvr j.w?

Gość Zabił tysiące osób ma
na co zasłużył, i nie piszcie bzdur ze ktoś się w Boga zabawił, a Sadam się nie bawił w niego jak ginęły setki ludzi, miał prawo zabijac kogoś, NIE więc dobrze ze ten potwór już nie chodzi po ziemi

Gość mógl siedzieć w pierdlu

Gość Padyszach
Prezydent i Premier powinny z tej okazji żalobe narodową ogłosić na kilka dni w koncu zginął wielki człowiek.

Gość buhahaha wielki człowiek
? ?? chyba wielki chory człowiek , tyle ile zamordował niewinnych ludzi to nikt nie widzi?? jakby wasza rodzine puscił z dymem to tez byscie sie chcieli uwolnienia dla saddama?

Gość łączenie tematów
Smierć saddama............. 18:22 aassssssswwwwwwwwww http://video.google.com/videoplay?docid=-22693 46183614501083&hl=en-CA nie wiem czy dobrze wkleiłem 18:24 Niech spoczywa w pokoju 18:24 Falafel niech sie smazy w piekle 18:25 aassssssswwwwwwwwww myślę że diabły już mu smołę ugotowały 18:26 anty net-ar niech wypierd...........do piekła a ty autorze nie masz innych problemów, sadzac po temacie jestes strasznym fanatykiem tego szczura, dzis czas imprezy a ty ubolewasz nad szują jak ci tak źle zrób sobie ołtarzyk z jego zdjeciami i czcij go całą noc na kolanach Being a woman is a terribly difficult task, since it consists princ*pally in dealing with men. 18:28 aassssssswwwwwwwwww chyba jesteś chory 18:31 spokojna a dzis juz robia z niego meczennika. Dobrze, ze ktos poruszyl ten temat, a nie tylko pranie, kochanki i rozstepy U kobiety sama świadomość jej istnienia powinna wywoływać wstyd. (Św. Klemens Aleksandryjski (ok. 150-ok. 215), filozof i teolog chrześc.; ojciec Kościoła) 18:35 a ja myślę że to ściema przecież Saddam miał bardzo wielu sobowtórów, niby amerykańce robili dna ale nikt przytym nie był nie wiadomo czy sami nie naściemniali żeby uspokoić trochę sytuację i wyciągnąć więcej kasy nie wiadomo czy nie powiesili przypadkiem jednego z sobowturów a prawdziwego Saddama gdzieś nie przetrzymują. Wkońcu to amerykańce pomogli odjść Saddamowi do władzy 18:48 spokojna wierzysz w teorie spiskowa? U kobiety sama świadomość jej istnienia powinna wywoływać wstyd. (Św. Klemens Aleksandryjski (ok. 150-ok. 215), filozof i teolog chrześc.; ojciec Kościoła) 18:50 aassssssswwwwwwwwww a ja uważam że to prawdziwy to irakijczycy go wieszali a oni znają go najlepiej 19:01 a ja myślę że to ściema że irakijczycy go wieszali nie znaczy że to on, nie robili mu testó DNA przed samą śmiercią i nikt nigdy tych testów nie widział każdy wie to z telewizji, nikt nie był przy nim w momencie złapania. A nie wieżę żeby wielki dyktator chował się w jakiejś ziemiance napewno wcześniej czmychną gdzies za granicę a tak podstawili sobowtóra, albo to amerykańce go podmienili Nie wieże w spiskową teorię dziejów ale jak amerykanie robili mu testy DNA na potwierdzenie że to on to skąd wzięli wczęśniej kod do porównania? 19:36 aassssssswwwwwwwwww czas pokaże zobaczymy z jakiś czas

Gość darek ...
luju z czestochowskiej promenady pomysl o tym, jacku popierdolencu :D

Gość dla szukającego filmu

Gość yyyyyyyyyyyyyy
Ma to ktoś na płycie