Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

5j

tabletki bez przerwy BARDZO WAŻNE

Polecane posty

miałam 4 miesiące przerwy w braniu tabletek. Zaczęłam je brać miesiąc temu czyli jestem po jednym opakowaniu. I teraz wzięłam juz 7 tabletek bez przerwy z drugiego opakowania bo nie chciałam mieć okresu na sylwestra. Sek w tym że dzisiaj dostałam jakieś dziwne plamienia. Ale nie chcę tago przerywać bo jeszcze conajmniej tydzień nie chcę mieć okresu!!! W sumie w ciągi tego tygodnia mogłabym dostać tylko żeby mi się skończył do soboty czyli za 7 dni. Sęk w tym że w tej przerwie jak zawsze ją robię dopiero 4 dnia dostaję okres więc sobota to byłby 3 dzień okres więc on będzie!!!! Co mam zrobić czy przerwać czy wybrać już to opakowanie do końca albo do tej soboty nie wiem. BŁAGAM NAPISZCIE CZY MIAŁYŚCIE TAKĄ SYTUACJE ALBO CO BYśCIE ZROBIłY NA MOIM MIEJSCU

Gość gagahhhhyhtrh
teraz jak juz zaczelas brac 2 opakowanie to bierz do konca plamienia sue zdazaja ale trwaja krotko

dziękuję :). Ale wiesz czego się obawiam że ja normalnie dostanę okres w tym czasie bo jakoś tak dziwnie się czuję a poza tym to plamienie było prawie jak krwawienie. Fakt że chwilowe i jednorazowe ale zastanawiam się czy właśnie nie dostanę normalnie okresu a jak tak to po co brać te tabletki??

Gość gagahhhhyhtrh
to jest raczej niemozliwe ja tez jak nierobiłam przerwy czułam sie podobnie ale nic takiego sie niezdazyło

ok dzięki :) potwierdziłaś moją decyzję :)