Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loly

Bardzo ważne!!!

Polecane posty

Gość loly

Jestem w 10 tygodniu ciąży, podczas ostatniej wizyty u ginekologa poskarżyłam sie na upławy, lekarz powiedział że to normalne w ciąży i kobiety bardzo często maja różnego typu infekcje, zapisał mi jednak dwa leki Metronidazol i Clotrimazolum, mówiąc że nie powinny zaszkodzić dziecku. Leki kupiłam, to co przeczytałam w ulotkach troche mnie jednak wystraszyło bo dla obudwu przeciwskazaniem w stosowaniu jest pierwszy trymest ciąży :( Czy któraś z Was miała w ciąży podobny problem? Jakie leki stosowałyście? Bardzo proszę o odpowiedź!

Gość na wszystkich ulotkach
sa przeciwskazania dla ciezarnych takze nie wpadaj w panike:) Clotrimazolum raczej nie powinno zaszkodzic tego drugiego nie znam.

Gość loly
dzięki :) troche mnie pocieszyłaś!

Gość ja tez bralam metronidazol
w , Itrymestrze (7tc), dzidzi rozwija sie dobrze i wszystko jest oki teraz mamy 22tc :))) Powodzenia i postaraj sie nie zamartwiac !!!!

Gość loly
to super:) kamień z serca, dzięki dziewczyny :)

Ja jestem w 36 tyg. też miałam upławy, potem się okazało że to grzybica, już mnie to męczy bo mam to 3 raz podczas ciązy.Ostatnio lekarz polecił mi Floragyn- bez lecepty to podobno przywraca wlasciwie srodowisko Ph w pochwi, na recepte dał mi Gyno Femidazol ale niestety kosztuje az 28zl i nie czuje zeby mi pomoglo.Jesli chcesz cos wiecej wiedziec o ciazy to pisz do mnie na maila albo gg 1853847, sama przechodze przez to pierwszy raz wiec wiem jak to jest czegos nie wiedziec, pozdrawiam :)

Acha jeszcze jedno, kup sobie Tantum Rosa z irygatorem (zaluje ze wczesniej tego nie odkrylam) i stosuj ze 3 razy w tyg. Polecam:)