Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elle 22

JAKIE ZABIEGI DLA URODY PRZED SYLWESTREM ROBICIE?WPISUJCIE

Polecane posty

peeling kawowy, maseczka z białka na twarz (jutro), kąpiel w pachnących olejkach, maseczka na włosy i jestem gotowa do jutrzejszej zabawy:D

Gość yrene
dzis: dokladna depilacja calego ciala, ladne opilowanie pazurow, maseczka z alg, coby jutro mi sie przypadkiem zadne niespodzianki na twarzy nie pojawily, goraca kapiel, balsamy, olejki w ramach relaksu,a jutro zostana mi juz tylko drobniejsze zabiegi:-)

O pielęgnacji twarzy i ciała zaczęłam myśleć dużo wcześniej. Po świętach jadłam tylko warzywa, owoce i jogurty, piłam bardzo dużo wody, żeby oczyścić organizm z toksyn. Już od miesiąca regularnie chodzę do solarium, średnio 2 x w tygodniu po 5 minut. Dzisiaj wybiorę się na 12 minut. Nie jestem bardzo opalona, ale widać, że mam śliczną opaleniznę. Dzisiaj wieczorem zrobię peeling całego ciała, wysmaruję ciało balsamem, jutro posmaruję się balsamem z drobinakami złota. 3 tygodnie temu byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy, teraz tylko peeling, maseczka nawilżająco- matująca. Wieczorem nałożę grubą warstę kremu nawilżającego. Dzisiaj umyję włosy, nałożę odżywkę, a jutro siostra podkręci mi włosy.

Gość a wiec na co ci to
solarium skoro peeingiem wszystko zetrzesz? a fuj dzis juz myjesz wlosy a jutro dopiero sylwek? a moze lepiej tak na swiezo? nie wiem co wy sobie obiecujecie po tym dniu no ale jak widac kolo naiwniaczek sie poszerza

Gość do martyny
nic dziwnego ze cu zajmie duzo czasu skoro masz klaki jak malpa na calym ciele

Co się dziewczyny czepiacie. Nie każdy musi myć włosy codziennie. Nie przesadzajcie, sama myłabym co 2-3dni jeśli miałabym normalne włosy a nie przetłuszczające się:)

A ja nic nie robię:P Wyprałam tylko getry,w których jutro będę paradować po domu :D

Jak tam przygotowania?? Ja idę nałożyć maśc na pyszczek :)) Cera---> stan średni :( :( :( Ale do wieczora jeszce daleko, cały dzień obsadzony dziś zabiegami :) Idę zakręcić włosy na wałki, potem golenie. Glinka na twarz i ziola do przemywania, wieczorem prysznic, balsam,krem, noi makijaż :)

Gość gruntowna kąpiel
depilacja, balsam, oczyszczanie twarzy, krem, malowanie paznokci, wybieranie ciuchów, makijaż...

Wiedziałam, że co niektóre tutaj są stuknięte, ale żeby aż tak:P A co peeling ma do solarium?? Nie trę ciała solą, ale nakładam bardzo delikatny peeling i masuję nim skórę. Jakim cudem miałabym zetrzeć sobie opaleniznę? Tak już mam, że włosów nie myję rano, ale za to myję codziennie wieczorem. Umyłam włosy o 21, nałożyłam odżywkę, którą trzymałam do północy. Włosy mam świeże, bo niby jakie mają być? Przecież większość osób myje głowę wieczorem pod prysznicem i jakoś nie zauważyłam, żeby ktoś miał rano smalec na głowie:P Niczego sobie po tym dniu nie obiecuję, chcę się sobie podobać i chcę podobać się mojemu facetowi. Co w tym dziwnego? Nie jestem małpą, a szkoda, bo czasem żałuję, że jestem gatunkiem najbardziej podłym z możliwych- człowiekiem. Napisałam, że ze wszystkich zabiegów depilacja zajmuje mi najwięcej czasu i co w tym takiego dziwnego?

Gość o rany kazdy dba o siebie tak
jak lubi a sylwester to wyjatkowy dzien. ja nalozylam sobie juz 2h temu maseczke.depilowalam sie depilatorem w czwartek wiec juz niebede tego dzis robic.no moze pod pachami musze sprawdzic ich stan.pozatym jakis makijaz podkrecone wlosy nabalsamowane cialo w tym samym zapachu co potem bedzie perfum i koniec. niebedzie przy mnie mojego faceta wiec niespecjalnie tez chce mi sie starac🖐️

Gość a co ja mam zrobić jak mi
2 syfy wyskoczyły dziś na brodzie?????

Gość gość
manicure, pedicure, makijaż no i jakiś zabieg odświeżający, wyrównujący koloryt na twarz na te zabiegi chodzę do Strefy Piękna Stargard.

Gość gość
U mnie standardowo fryzjer i kosmetyczka. Na pewno maska, hybryda i zagęszczanie rzęs. A u fryzjera żadnych fryzur upinanych bo tego nie lubię, ale kolor nowy i cięcie się przyda. W Warszawie co do fryzjera to moim zdaniem najlepiej iść do http://cortedelsole.pl/ bo tam znają się na rzeczy, zawsze wychodzę zadowolona.