Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczciwośc nie popłaca

Mój sąsiad zdradza żone

Polecane posty

Domyślałam sie tego od jakiegoś czasu.W końcu sprawa się wydała. To byli moi dobrzy znajomi.Czułam sie strasznie w stosunku do sasiadki bo bardzo ja lubiłam.Mimo wszystko nie wtracałam sie.Kiedy spraw nie dało sie juz ukrywać, a on czyli sasiad zaczął przychodzic do mnie się zwierzać i szukać ratunku w sensie tylko rozmowy uznałam, ze powiem jej prawde.Nie chciałam,zeby moja najlepsza sąsiadka posadzała mnie o jakies spiski z jej meżem. Dzisiaj jestem tą zła,bo zburzyłam im ichkłamliwy świat,w ktorym chyba dobrze sie czuli.A teraz muszą zyć ze zdrada i ja oczywiście jestem temu winna:(:(:(

Gość zyj w czystosci
i nie interesuj sie grzechami innych tylko wez za swoje pijawko

pewnie masz rację.Powinnam udawać,że jej mąż jest świety.I wysłuchiwać codziennie jej podejrzen i jego tlumaczenia sie.

Gość nikt55
trzeba bylo go ochrzenic, kopnac w d.. i wypieprzyc za drzwi, nie musialas go sluchac, ale ty wolisz byc aniolem, co naprawi caly swiat (a dobrze wiesz, ze ci sie to nie uda)

Gość uczciwosc nie poplaca
Zgadzam sie z Tobą. Chciałam być taka dobra.Teraz wiem ,juz ze trzeba siedziec cicho i udawać ze jest OK. Człowiek uczy sie na błedach:)

Gość nikt55
kiedy go sluchalas, on czul sie rozgrzeszany ze swojej winy

Wręcz przeciwnie.Nie podobało mu sie to, ze bronie jego żony i instytucji małżeństwa.Nie miałam dla takiego zachowania litości.Widocznie przesadziłam, bo chyba tylko mi to nie pasowało.

Gość nikt55
no skoro nie tylko sluchalas, ale pewnie chcial, zebys tylko sluchala i przytakiwala

Gość głupia
Zona pewnie sie domyslala ze maz ma romans ale ma to w dupie, moze nawet jest szczesliwa ze musi z nim sypiac. Wiec przymruzyla oczy i yloby fajnie...Gdybys nie wkroczyla do akcji - a tak to tak glupio jak juz ktos 3 wie..

Gość głupia
ze nie musi z nim sypiac - sory za brak nie (kluczowe)

Dokładnie. Trzeba bylo ytzymać gebę cicho. A mi sie zachciało sprawiedliwosci.Teraz omijaja mnie szerokim łukiem, co nie zmienia faktu,ze on nadal ją zdradza. Ot zycie:)

Gość popłaca
Nieprawda -na zło trzeba reagować i to od razu .Z tym sąsiadem romawiałabym wprost, a najlepiej przy jego żonie.Uczciwość tylko na początku nie popłaca , ale z czasem, każdy rozsądny człowiek wie , że kłamstwo wychodzi na jaw i nie nie mozna go akceptować , bo tak nam wygodniej.

Gość a.j.
Postapilas slusznie i szlachetnie! Jestes wielka skoro zdecydowalas sie mowic o zle i otworzyc ludziom oczy choc napewno mialas swiadomosc ze bedzie to dla ciebie niewygodne a moze nawet ty oberwiesz najbardziej! Wyrazy uznania! Powinnas czuc sie dumna z siebie. Ja Cie podziwiam. Mam nadzieje - przynajmniej tak przypuszczam - ze bedac na Twoim miejscu postapilabym tak samo, choc uczyniloby to ze mnie wroga dla obu takich osob, jesli nawet nie w ich podswiadomosci przyczyne ich problemu.

Gość meczysz się....
a skoro sąsiadka tak zareagowała to znaczy ze lubi miec klapki na oczach nic nie widziec nic nie slyszec i nic nie mówic! skro po wyznaniu prawdy tak cie potraktowała to znaczy ze z niej ŻADNA dobra sąsiadka!

ja ylabym ci wdzieczna za usiadoienie mnie, a po drugie nie uswiadomilabm meza skad mam te wiadomsci, zdawalabym sobie z tego sprawe ze wowczas sytuacja ylaby truddna dla wzystkich.jesl twoja sasiadka nie umie tego docenic glupia z niej istota jenak mysle ze wczesniej czy pozniej ci podziekuje

nie przecze,ze jest mi przykro, bo nie mialam zamiaru ich skrzywdzić. Zapomniałam na moment, ze ludzie dobrze sie czują w swoim bagienku i chcą widziec co im pasuje.Ja chciałam byc mądra i sprawiedliwa.No to mam.

Gość nikt55
a moze zona ma grzybice i mu nie daje. Maz sie nie dopomina, bo nie chce byc natretny (w koncu walczą z tym juz od 8 lat). zona moze tylko snuc domysly, ze on zaspokaja sie gdzies na boku. Ale w gruncie rzeczy ona go kocha, bo jest dobrym ojcem i opiekunczym mezczyzną. Moze woli zyc w blogiej nieswiadomosci i nigdy nie zapytac sie wprost, czy on ma kogos. Ale teraz, gdy jest to oczywiste, nie moze przejsc do porzadku dziennego i oskarza caly swiat o niesprawiedliwosc i ciebie uprzejma sasiadko tez.

do nikt 55 o grzybicach nic nie wiem:) Powody jego zdrad ,tez mnie przekonują.Wazne ze sie dogadali i jest OK:)

Przepraszam.Ma brzmiec.NIE PRZEKONUJA

Gość nikt55
o grzybicach na pewno cos mozna znalezc na necie, ale to nic ciekawego