Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIKI 28

Brak normalnych ciepłych facetów

Polecane posty

Gość klara30
wiki ja calkowicie zgadzam sie z Toba, tym bardziej ze sporo facetów z mojego towarzystwa potwierdza ten fakt, ze oni poprostu baja sie nas, ze nie sprostaja naszym oczekiwania

no właśnie bo im sie wydaje że jeśli mamy coś w głowie to i wymagania niesamowite a to przecież nie tak.wystarczy że nas akceptują i kochaja takimi jakie jesteśmy i nie starają sie nas stłamsić.szkoda że facetów na poziomie jest tak mało.ale masz racje w gronie moich znajomych jest takie samo zdanie

Gość j...d....
macie dziwnych znajomych....

Gość mnber
z tym ostatnim sie nie zgodze ..KObiety ,ktore maja cos w glowie maja mniejszcze powodzenie niż blond laski z dlugimi nogami .Dla facetów liczy sie tylko ciało..

Do związku nie jest potrzebna np mi ani inteligentna kobieta, ani ladna - ważna jest jedna umiejętność - umiejętność życia w związku.:)

\"...Dla facetów liczy sie tylko ciało...\" i to swiadczy o waszej proznosci!!! ja wole pokazywac sie z osoba inteligentna, potrafiaca zachowac sie w kazdej sytuacji i umiejaca rozmawiac z innymi ludzmi niz z kims kto ma tylko wyglad!!

Gość a więc wygląd też sie liczy

Ja wląśnie nie potrafie być tak zdecydowany i tak macho jak wiekszosc kobiet chce. Jak to mówią żeby przytulił a jak trzeba przyłożył:P

Gość nikt55
nikt nie chce debilki, przemądrzałej suki też

\"...Dla facetów liczy sie tylko ciało...\" Dla kobiet też sie liczy. Mam sprawdzony sposób. Wystarczy wysłać przeciętne zdjecie gościa do takiej. Dla mnie się nie tylko ciało liczy.

cyniku zgadzam sie z tobą.umiejętnośc życia w związku ale przyznaj że inaczej zachowa sie kobieta uległa- że tak ją nazwę niż świadoma swoich pragnień i potrzeb.To tu najczęściej powstaje problem.w reakcji

Gość j...d....
zależy co znaczy "pewna swej wartości" czy "świadoma siebie" dla Was ?

Gość mnber
twarz sie liczy ..Jesli masz piekna twarz masz powodzenie to proste..Nie licz ,ze mozg ci wiele da ..Dla kobiet sie bardziej chyba liczy mozg u faceta ..Dla mezczyzn liczy sie tylko twarz..By była piekna i czysta..Jak chocby u natali oreiro..

Gość nikt55
jesli masz ochote na przypadkowy seks, to liczy sie tylko cialo, i u kobiet i u facetow

Gość mnber
kobiety patrzą na to inaczej ..Facet moze wyglądac jak gangster i miec szramy byle czuly sie komfortowo w ich towarzystwie..

Gość szalony ali
Jak się gustuje w facetach w dresiku i szuka partnera życiowego w klubach i dyskotekach to nic dziwnego, że kobiety czują się niedocenione przez swoich menów...

świadoma siebie kobieta to taka która wie czego chce od życia i od swojego mężczyzny.znać wartość ? wiesz kim jesteś i byle opinia nie dotknie, nie zaboli cię.świadomośc to też sztuka dawania tego co w tobie dobre innej osobie

WIKI 28 Kobieta która jest świadoma SWOICH pragnień i potrzeb - tym bardziej się nie nadaje na związek. Przynajmniej dla mnie.

poza tym my tu nie mowimy o seksie bo to inny temat tylko o nieudanych relacjach uczuciowych

och cyniczku.... nie zrozumiałeś mnie.świadoma swoich pragnień owszem ale nie tylko.nie tylko sztuką jest brać ale i dawać .chodziło mi o to żeby nie musiec cały czas rezygnować z siebie na rzecz partnera.nic złego nie widzę w świadomości tego czego chcę.ja przez 3 lata byłam w związku gdzie moje chęci i przgnienia nie liczyły sie wcale.wakacje tylko tam gdzie on chce, tylko jego znajomi, tylko jego pasje i zainteresowania na 1 miejscu. ja musialam i chciałam rezygnowac z siebie aby utrzymać tez związek.Więcej nie popełnię tego błedu.każdy ma prawo do swoich marzeń i do ich realizacji- nie tylko jedna osoba.

Gość ssijcie wszyscy
pynto..Bo dzis dzien obciąga....a

Gość czyli ty wiesz czego chcesz
od mężczyzny? A co z sytuacja gdy on nie może ci dać tego czego czekujesz, będziesz zła i zaczniesz wyzywać ludzi od egoistów. Tak ludzie są egoistani, wszyscy ty szukając okreslonego typu faceta też szukasz czegoś co Ci pasuje. Proste jak świński ogon :P Różni ludzi mają różne oczekiwania, im twoje oczekiwania są rzadsze tym trudniej znaleźć kogoś o takich samych ale skierowanych przeciewnie :D Musisz szukać a nie frustrować się

WIKI 28 Tylko to, że pójdziesz w zaparte nie uczyni Twojego związku szczęśliwym. Trzeba znaleźć złoty środek:) Ja również popełniłem błąd w związku podobny, ale wiem, że jak pójde w zaparte to mi nic nie da:)

cyniczku...wiesz ja nie poszłam w zaparte, ja nie dałam rady cały czas udawac przed sobą i nim że wszystko jest super,świetnie i mi to pasuje.odeszłam ale ja jedna wiem ile mnie to kosztowało.dlatego nie jestem zafiksowana na żadne myslenie i nie szukam na razie nikogo bo nie wierze że możliwa jest szczęśliwa miłość gdzie oboje są na siebie i swoje pragnienia otwarci

Gość nvber
moi rodzice są ze sobą i nigdy nie było problemow w ich małzenstwie .CZasem sie kloca ,ale rzadko..Nie ma sensu twierdzic ,ze milosc nie istnieje ..Istnieje ,ale niektorzy maja taki charakter ,ze ciezko im tworzyc dlugi zwiazek bo od razu sie poklocą i rozejdą..

Gość nvber
``bo nie wierze możliwa jest szczęśliwa miłość gdzie oboje są na siebie i swoje pragnienia otwarci`` uwierz ,ze taka milosc nie jest mozliwa w twoim przypadku ,.,Moze masz za trudny charakter ,moze twoj facet to nie ta osoba..Milosc istnieje i to do grobowej deski..

\"nie wierze że możliwa jest szczęśliwa miłość gdzie oboje są na siebie i swoje pragnienia otwarci\" Dlatego atakujesz facetów, nazywasz ich chlopaczkami. Nie wierzysz więc Ci się nie uda. Ja wierze, że coś takiego jest możliwe. Chce tylko spotkać taką osobę:)

ja mam za trudny charakter?? to poczytaj sobie co pisałam wcześniej o związku gdzie przez 3 lata zapominałam o sobie.