Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isztarek

Jak Wam sie podoba ten wózek?

Polecane posty

nasza emmaljunga jest troszkę inna, ale gdybym miała jeszcze raz kupować, nie wahałabym się :) wózki tej firmy są nie do zdarcia, rewelacyjnie się prowadzą (nawet jedną ręką) mimo swej wagi, świetne materiały :) a wersja spacerowa duża i wygodna :) nasz wózek, mimo intensywnego prawie póltorarocznego użytkowania, jest wciąż jak nowy

i za jakość! która jest pierwsza klasa! masz 100% pewności, że zapewniasz dziecku komfort i bezpieczeństwo :)

Też byłam zainteresowana Emmaljungą, ale trochę przeraża mnie waga tego wózka i raczej zdecyduję się na coś lżejszego.

Gość do góry uuuu
ktoś tu napisał że mając taki wózek "masz 100% pewności, że zapewniasz dziecku komfort i bezpieczeństwo " a jakie nosi niebezpieczeństwo np wózek tako ? wydaje mi się że taki wózek to czysty snobizm,

Gość wózek jak wózek
nie widzę w nim nic nadzwyczajnego. Żadna rewelacja i w dodatku za TAKĄ cenę. Ktoś wyżej napisał, że to snobizm i oczywiście ma rację. Ten wózek niczym sie nie wyróznia od tych co mozna kupić za 600 zł. Nie rozumiem co i komu chcecie udowodnic kupując wózki za wiele tysięcy ?????

Niczego nie chcemy udowodnić. Mnie od dawna podoba się ten wózek, a snobką nie jestem: http://www.tanimarket.pl/go/_info/?id=2867 Po prostu jak coś mi się podoba, to jestem na to w stanie odłożyć każdą złotówkę. Wiele mam decyduje się na wózki Mutsy, wszystkie z tych matek nazwiecie snobkami?

Zal Wam jest? Nik Wam nie kaze kupowac tego wózka, ja sie tylko zapytałam czy sie podba i czy7 ktos moze cos słyszą o tym wózku. A Tako uwazam za zdzierstwo, zamiast kupił brzydkie gówno( tako) za 1100 zł wole dołozyc i miec cos z klasą i bezpioeczne na dodoatek

mnie tam możecie nazyawć snobką :) a co mi tam :) z tym, że dwa wózki po 800 zł zajeździliśmy, wożąc w nich córki... a ten \"obsłużył\" synka i będzie dla następnego dziecka, a potem pewnie oddamy go komuś i będzie jeździł następne lata! gdyby od razu stać nas było na ten wózek, pewnie nie kupowalibyśmy tylu :p a jeśli chodzi o bezpieczeństwo, to szwedzkie normy są bardzo surowe...

Gość mam na strychu noname
reflektujesz? Dwójka dzieci się woziła, sprawny i bezpieczny :P

Gość do góry uuuu
gruby miś a co się stało z tymi wózkam za 800 zł/ ???????? ja mam drivera i nic się niedzieje. Czy naprawde warto kupować wózek za taką kasę który będzie służył maksymalnie rok??????? do autorki topicu --- wózek zwykły, przeciętny ale podobno bezpieczny. Nadal nie rozumiem jakie niebezpieczeństwo noszą inne wózki. Przecież najważniejsze jest aby nie byl wywrotny. Myślę że większość wózków na rynku takie normy spełniają . Ale masz rację, skoro Cię stać to kupuj. Najważniejsze żebyś ty była z niego zadowolona prawda ????????

Gość a co myslicie o Mutsy
oba wozki okropne ten pierwszy taki staroswiecki a drugi te kolka plastikowe ja kupie mutsy

wozek b ladny, ale tylko jakos gleboki jako spacerowka nie podoba mi sie-ale to moje zdanie zreszta nie ma wozka na swiecie, ktory kazdego by zadowolil ;)

Moim zdaniem jest bardzo duży. Ja mam Graco i jestem mega zadowolona. Bardzo fajnie się go prowadzi i jest lekki. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.