Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek16

Co się dzieje?

Polecane posty

Gość Arek16

Ostatnio moja dziewczyna zapytała mnie czy nie chcę jej zrobić minety. Zgodziłem się. Od tego czasu ona robi się coraz dziwniejsza. Każe mi się całować po nogach, oczekuje prezentów, traktuje mnie z ironią i czepia się o wszystko. Co się dzieje? Czy ona jest zboczona? Bardzo chcę z nią być ale nie wiem co robić.

Gość kto tam puk puk
masz zajebiście przedziwną laske.....nie chce żle wróżyc, ale aby tak sie nie stało, ze Cie wykorzysta i rzuci, baby sa głupie, sama jestem baba, ale głupich nie sieją sami sie rodzą :D

Gość kto tam puk puk
pewnie masz 16 lat- gówniarzu i takie rzeczy Ci już w głowie, do nauki dziecko :D

Gość Arek16
Hmmm, dziwna? Chyba ogólnie nie ale w tym względzie robi się całkiem nieswoja

Gość Real Macho Facet
Lizanie pizdy to poczatek konca kazdego zwiazka. Teraz ona cie traktuje jak smiecia :D

Gość annanasek
ale pierdoly..widocznie masz zle doswiadczenia kolego powyzej!!! poczatkiem konca jest takie pierdolenie!!! Arek 16 jak ci nie odpowiada to sie nie zgadzaj nie zapominaj do czego po pierwsze sluzy jezyk!!! powiedz nie i pogadaj z nia!! i juz!

Gość Arek16
Może masz rację, ale boje się że mnie wtedy rzuci. A do innych kolegów: co jest złego w lizaniu pipki na początek? Sądzisz, że jeśli jedna osoba okazuje ci wiernośc, lub szacunek, to druga musi nią gardzić?

Gość HenHenHen
Może twoja laska to po prostu domina. Lubi dominować i tak się spełnia. Szuka związku który jej to zapewni, jeśli zaapcektujesz bycie jej kundlem to OK, ale najlepiej po prostu pogadać.

Gość mannananna
Pewnie masz racje, to domina. Ja też jestem dominująca i szukam faceta uległego, zawsze robię im testy ;) niestety jeszcze nie trafiłam...