Ewcia32 0 Napisano Grudzień 30, 2006 Czy jest on calodzienny, czy tylko na szczegolne okazje?Waham sie miedzy AMOR AMOR a EUPHORIA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile mozna max schodnac Napisano Grudzień 30, 2006 tragiczne oba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie 125i Napisano Grudzień 30, 2006 euphoria jest bardzo o'k, może być do pracy i na wieczór, jest delikatny, dla osob ktore nie lubia ostrych zapachów, drugiego nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia32 0 Napisano Grudzień 30, 2006 zastanawiam sie takze nad trwałoscia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kewi Napisano Grudzień 30, 2006 ja mam eu i strasznie mi sie podoba ja uzywam jak mam ochote pachniec tym zapachem odpowiedni zawsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elemeledudki Napisano Grudzień 30, 2006 ja mam euphorie i nie powiem, myslalam ze Ck sa mniej trwałe ale euphoria utzymuje sie cały dzień a na ciuchach czuc jeszcze drugiego dnia. Dla mnie śliczny zapach lepszy niż Amor Amor ale o gustach sie nie dyskutuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GlamourGlamour Napisano Grudzień 31, 2006 mnie euphoria mdli okropnie , na początku podobały mi się te perfumy, teraz nie za bardzo, dobrze,że miałam próbkę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlamourGlamour 0 Napisano Grudzień 31, 2006 Moim faworytem jest 5th Avenue E.Arden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co się stało Napisano Grudzień 31, 2006 mi bardzo podoba sie euphoria..a te amor amor to niee nie fajne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amor amor... Napisano Grudzień 31, 2006 tez jest ladny....zapachem przypomina troche mandarynke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Prawdziwa Świeta Wincenta Napisano Grudzień 31, 2006 Mam oba i obu użwam od rana. Nie rozumiem rozgraniczenia na zapachy dzienne i wieczorowe :O Aha, i oba sa trwałe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmmmmmmmmmmm2xx 0 Napisano Grudzień 31, 2006 znam tylko euphorie... ładna reklama w gazetkach... rozczarowałam się zapachem w drogerii- mnie sie nie podoba, ale to kwestia gustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Styczeń 6, 2007 Amor :) słodziutki sliczny i delikatny ... euphoria z charakterkiem ;) trzeba lubiec :) ja polecam teraz zreszta w promocji Fm Hypnose Lancoma - zapach nie tak popularny a piekny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość euphoria. Napisano Styczeń 6, 2007 Zdecydowanie euphoria. Ja psikne sie tylko raz na skore i pachne caly dzien. I perfumki sa z charakterem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afro Napisano Styczeń 7, 2007 zapach ladny- moim zdaniem stosowny na szczegolne okazje ale to zalezy co robisz na codzien - mnie sie podoba i stosuje go na wieczory, a na dzien Remix Armaniego , albo Inspiration lacosta,a le jesli polubisz Euphorie w ogole to na dzien tez mozesz-to zalezy od Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My humps 0 Napisano Styczeń 7, 2007 Ja mam amor amor i przepadam za nimi:) Wybierz to co Tobie sie bardziej podoba:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kot w bamboszach Napisano Styczeń 7, 2007 :)) to zapach eleganckiej kobiety .. piekny .Jeden z moich ulubionych . Szczerze go polecam :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myhorek 0 Napisano Styczeń 7, 2007 rowniez polecam zapach taki z charakterkiem inny od innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach