Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rybniczanka

Dieta Od 1 styczniakto się przyłącza?

Polecane posty

Gość wanilka23.
no wlasnie moim problemem jest brak czasu sesja niedlugo i te studia bo studiuje analityke med wiec mniej wiecej wiecie jak tam jest :/ po sesji zamierzam kupic ten stepper i wziac sie za uda sa naprawde grube a wczoraj sobie troche poszlałam z jedzeniem ale to przez to ze mam okres :/ a dzis sylwester part 2 :D ale bede jadla tylko salatki

Gość Rybniczanka
kurna dziewczynki sorki taki wstyd dziś się obżarłam musze zacząc wszystko od nowa:(:(:(będziecie mnie wspierać???

Gość _Edytka_
dzisiaj zjedzone 1300 kcal a spalone na stepperku 500 kcal ale zaraz zabieram się do roboty, czyli- 600 kcal styepper+ 150 ćwiczenia aerobowe ;) no musze Wam powiedzieć że jest kg mniej i ciało wydaje mi się trochę bardziej zbite ;D (od stepperka) a może napiszecie swoje wymiary? 29.11 13.01 łydka 40cm 37,5 nad kolanem 41 39 udo 64 58 ;D oba uda pod pośladkami 104 99 biodra 107 100 ;D talia 84 78 czyli troszkę cm już ubyło :)) oby tak dalej do 24 lutego ;) wanilka a stepperek polecam bardzooo ostatnie dwa cm w biodrach zgubiłam przez 4 dni:P a w udzie 1,5 poza tym możesz ćwiczyć na siedząco i jednocześnie się uczysz, też mam mnóstwo nauki(prawo UW) i szkoda mi marnować czas;/ a tak łącze przyjemne z pożytecznym :)

Gość _Edytka_
biedactwo :(( ja tez tak miałam dni że jadlam baaardzo duzo ale jutro musisz być dzielna... ;)

Gość _Edytka_
rybniczanka a ty czym się zajmujesz? uczysz się czy pracujesz?

Gość Rybnicanka
Edytka-obecnie szukam pracy ale napewno cos znajde a niemam kiedy pisac bo jej szukam cały czas:(:(w poniedziałek mam spotkanie trzymajcie kciuki -narazie dorabiam sobie w oriflame nie narzekam:)aha kupiłam tem balsam ujędrnajacy do ciała z tej formy używam go 3 dzień jest super!!!gładka skóra i napięta polecam !!od jutra znowu ostra walka z samą sobą mam nadzieje że sie wreszcie uda mykam spać jutro sie odezwe papapa

Gość _Edytka_
jejka właśnie zeszłam ze steperka...po 2,5 h!!! zupełnie nie czułąm zmęczenia spaliłam 1280 kcal ;DD właśnie zjadłam jabłuszko pije kawe i do nauki, po raz pierwszy wierzę że dam rady aha po tych ćwiczeniach waga pokazała 1kg mniej ;D

Gość wanilka23.
edytka ty to masz samozaparcie widze ze sie ostro za siebie wzielas oby tak dalej a ten stepperek coraz bardziej mi sie podoba czekam tylko na kasiorke i lece :P a co do sylwestra oj pojadlo sie i 1 faza przedluzona ee nic mi nie bedzie

Gość wanilka23.
no dziewczynki co sie stało czyzbyscie tak pracowały nad wlasnym ciałem ze nie macie czasu na pisanie :> ja tez w sumie nie mam :P przerwalam swoja diete south beach nie dam rady tak jesc postanowilam jesc normalne rzeczy ale w mniejszych ilosciach no i ten stepper niedlugo trzeba te uda troche wymodelowac :)

Gość _studentkaaa_
hej hej teraz studentkaaa to ja _Edytka_ nie moge wejsc na tamten nick

Gość _studentkaaa_
właśnie jestem po cwiczeniach;DD chudne nawet pani w sklepie mi to powiedziala w sumie to schudlam juz 7 kg;D teraz jest 70 jem dziennie 1200 kcal i spalam 1200 (rano 300 stepper i 100 aerobowe i wieczorkiem 700 i 100 aerobowe) czuje sie swietnie szczegolnie rano jestem naladowana energia;DD

Gość _studentkaaa_
wanilka zapomnij o tych szybkich dietach po których może i chudniesz szybko ale szybko tez wracasz do wagi;/ ja jestem na diecie od 29 listopada i przez te 1,5 miesiąca zmieniłam całkowicie sposob odzywiania a co najwazniejsze przyzwyczailam sie! chudniesz okolo 1kg na tydzien ale bez efektu jojo zupelnie zrezygnowalam z cukr slodze słodzikiem nie czuje roznicy nie jem chleba tylko mace albo wase albo ciemne buleczki z sezamem na poczatku denerwowalo mnie liczenie kalorii ale teraz robie to mimowolnie rano zjadam okolo 350 (licze tez napoje) okolo 12- 200, pozniej 16- 400 i 19 kolacja 200 kcal przed śniadaniem wsiadam na steperka tylko pije kawe bo strasznie mi w brzuchu burczy:P i pozniej siadam na niego o 20 i cwicze do 21.40 (wcale sie nie mecze bo na stepperze czesto zmieniam pozycje) pod prysznic lece i wtedy zaczyna mi sie chciec jesc to pije cappucino na mleku(0,5pr) i jablko i moge sie uczyc do 3;P bo po cwiczeniach mozg jest dotleniony naprawde czuje sie dobrze we wlasniej skorze i nie chodze glodna ;) aha i wymazalam z pamieci wszystkie diety cud;P

Gość wanilka23.
wlasnie tez doszlam do takiego wniosku, czemu jeszcze nie wymyslili tabletki na chudniecie :P spalałaby wszystko to co zjemy :D hehe ale ja mam marzenia co , u mnie zle jest to ze ja kocham slodycze pod kazda postacia i nie wiem jak mam sie od tego uwolnic :/ chcialabym na siłownie troche pochodzic ale oczywiscie czasu brak, i wez tu sie odchudzaj hie hie jutro jade po mojego wybawce czyt. stepper mam nadzieje ze choc troche mi pomoze godzina dziennie i pol uda mniej :P juz zacieram raczki a co do jedzenia dzis kalafior w ciescie (no i po co te ciasto) ale troche spaliłam musialam dzis obiad ugotowac ze 2 godziny biegalam po kuchni teraz usiadlam i pije herbate zielona dzbanek naparzylam myslicie ze tyle mi nie zaszkodzi? bo tu ze 2 kubki pelne beda moze wiecej, studentka a co do cwiczen aerobowych to jakie wykonujesz?

Gość _studentkaaa_
wanilka przeciez mozesz jec slodycze tylko w mniejszych ilosciach ja wlasnie wrocilam ze sklepu i kupilam sobie 6 markiz pyszne;) a dzisiaj ogolnie zjadlam juz 750 kcal jeszcze za godzinke cos zjem i koniec ;) hmm ćwiczenia wykonuje rozne jakie mi przyjdą do glowy tzn. standardowo 150 brzuszków ale takich skosnych czyli prawy lokiec do lewego kolana i odwrotnie robie ćwiczenia jennifer lopez czyli klade sie na boku jezeli leze na prawym to prawa reka po glowa wyprostowana a lewa wyprostowana prostopadle do ciala lezy na podlodze i unosze jedną noge a druga lezy prosta (bardzo skuteczne na ,,boczki" robie rowerek na leżąco sklony tańczę sobie jedna piosenke;P zajmuje mi to wieczorem okolo 2 h ale nie czuje sie zmeczona a wrecz tryskam energia gdy sie cwiczy mozg sie dotlenia i wowczas lepiej sie uczyc:) a co do tych herbatek to ostroznie bo wyplukują cenne sustancje dla organizmu. Jeżeli jestes wieczorem glodna to zrob sobie cappucino na mleku(0.5pr) świetnie zapycha i warto zjesc jablko ktore przeczyszcza i rano wstajesz z plaskim brzuszkiem jeszcze 2 miesiące temu moj brzuch przypominal srednio zaawansowana ciaze a teraz jest naprawde płaski az milo ogladac sie w lustrze :) wanilka najgorsze sa pierwsze dni a potem to juz z gorki:)

Gość _studentkaaa_
hę no właśnie jestem po ćwiczeniach dzisiaj poszalałam(1000 kcal na stepperku i 100 aerobowe) wypiłam kawe zjadłam jabłko i zabieram się do pracy bo przede mną chyba ze 200 zadań ;/ rybniczanka dezerterowała??

Gość wanilka23.
studentka ja to wiem ale powiedz to mojej psychice zebym tyle ich nie jadla zebym to ja 2 ciastka zjadla paczka idzie w mig :/ to chyba jakies uzaleznienie wiesz to ja sie zapisze na terapie tak jak AA hehe bo innego wyjscia nie widze :P rano zjadlam tosta ale bez sera tylko wedlinka teraz gotuje kalafior cos z nim zrobie moze usmaze przy okazji troche kakao na sucho hehe mleka nie mam akurat. Ja to jak mam troche czasu wlaczam muziczke i se tancze nawet przez polowe plyty :D

Gość _studentkaaa_
hmmm hehe wanilka no ja na pocażtku miałam to samo ;P ale kupiłam sobe adipex i żołądek bardzo mi sie skurczyl bo po nim zupelnie nie chce sie jesc ale wiadomo to sa tablety dlatego nie chce Cie do tego namawiac hodza rozne wiadomosci o adim ja na niego nic zlego powiedziec nie moge bo naprawde mi pomogl nauczylam sie racjonalnie odzywiac i przyzwyczilam organizm do odpowiedniej dawki kalorii no i on ruszyl moja wage dlatego chcialam coraz wiecej chudnac;P teraz juz adiego nie potrzebuje ale nie wiem czy bym teraz dalej sie odchudzala jakbym z nim nie zaczela moze spobuj kup sobie 10 tabletek i przez te 10 dni przyzwyczisz organizm no ale to Twoj wybor ja juz bylam tak zrozpaczona ze lapalam sie kazdej deski ratunku ;P teraz moja kumpela go stosuje i tez jest bardzo zadowolona te wszystkie afery o nim to po prostu czysta propaganda gdyz adipex 10 tabletek kosztuje 20 zl a jest polski odpowiednik tego leku czyli meridia i za 10 tabletek zaplacisz 60 zl i w ten oto sposob wzbogaca sie rynek czeski a nie polski bo adi jest sprowadzanay z czech ale mozna go kupic na allegro , mowia ze jest na bazie amfetaminy wiesz moze i jest bo bylam taka naladowana energia jak sie uczylam to mialam ochote polknac ksiazke teraz przed sesja taki adi by sie przydal:P przemysl sobie wiadomo jak kazdy lek powoduje tez skutki uboczne jednak w moim przypadku nie byly one dokuczliwe przez pierwsze 2 noce nie moglam zasnac suchosc w ustach i troche zmino i to wszystko;) a u mnie dzisiaj zjedzone 600 kcal ;) ale rano dzisiaj wycwiczylam 500 ;)

Gość wanilka23.
ale sobie wczoraj poszalałam na dyskotece ojoj a rano jeszcze nogi bolały ale to dobrze kalorie spalone az nadto ;) powinnam tak czesciej to i cwiczenia nie potrzebne hehe

Gość _studentkaaa_
hee oj jak ja dawno nie byłam na żadnej dyskotece ale po sesji to nadrobie;P chyba wpadam w mały kryzys waga stoi w miejscu i do tego mam apetyt;/ trzymam sie nie jem ponad program ale strasznie mi ciezko;/ moze to juz stres przedsesyjny ktory zawsze pokonywalam wlasnie jedzac;/ jest 10.46 a ja juz pochłonęłam 640 kcal;/ale absolutnie nie zamierzam sie poddac;)

Gość _studentkaaa_
musiałam się zmierzyc zeby nie popasc w depresje no i ;D : talia-z 84 na-->76 oponka-94-88 biodra-107-99 oba uda(mierzone pod biodrami)-104-96 udo-64-57 nad kolanem-41-38.5 łydka(moja zmora) 40-37 ;D czyli zgubiłam już 41,5 cm;DD warto się odchudzać;)

Gość _studentkaaa_
zasłabłam dzisiaj ale mam nadzieję że to nie jest objaw mojej diety-notabene zdrowej, tylko nadmiar stresu i kofeiny;/ chyba z tym drugim musze sie uspokoić ;/ pije kawe na dzien dobry...poźniej znowu koło 12 a potem caly dzien to juz coca cola light power ride'y i red bullki ;) a no i oczywiście po 22 kawka zeby sie lepiej uczylo;) czasami mam takie palpitacje serca że mam wrazenie ze w bloku obok słyszą jak mi łopoce;P jak narazie zjedzone 890 kcal czyli mam szanse zjesc jeszcze jakis mały obiad (250 kcal) i jabłko na kolacje ;) aa i chyba troszke ogranicze swoje wieczorne ćwiczenia bo czuje sie po nich bardzo dobrze ale z koleji rano kręci mi sie w glowce;/ wczoraj np wycwiczylam 1000 kcal na stepperku i jeszcze ze 200 aerobowych dzisiaj zrobie 600 stepperka;)

Gość wanilka23.
kupilam sobie herbatke z senesem ale jak narazie to nic sie nie dzieje niby ma pomoc na zaparcia :/ ale w kosciach juz czuje zblizajaca sie sesje ja tez zawsze podjadalam ze stresu co popadnie ale teraz nie moge do tego dopuscic bo bede wygladac jak balon :P a wlasnie takie podjadanie jest najgorsze do tego pzycja siedzaca albo lezaca jak to przy nauce brak czasu na cwiczenia i sadelko rosnie powiem tacie zeby klodke zalozyl na lodowce hihi a propo studentka trzymaj sie twardo nie daj sie stresowi :)

Gość _studentkaaa_
zjadłam czekolade ;// upsss... ale mam cos na swoje usprawiedliwienie...byłam szanienie osłabiona dzisiaj 2 razy zasłabłam a powodem tego był niedobór cukru ktory bardzo ograniczyłam no ale wycwiczylam na steperku 800 kcal wiec jest ok;) a od jutra codziennie bede jadla 4 kostki czekolady tak co dwie godzinki jedna zeby uzupelniac ten poziom i zeby potem nie miec takiego ataku jak dzisiaj i wlasnie przez to caly dzin mialam apetyt mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej:) poza tym czarna czekolada wspomaga koncentracje ;) wanilka to jest moja pierwsza sesja moze dlatego tak sie boję i pierwszym egzaminem jest tak mocno na prawie rozsławiona logika;/ połowa roku odpada!! dlatego zakuwam ile wlezie zeby nie bylo suprise;P

Gość wanilka23.
no to ja zycze powodzenia ja juz nie pamietam kiedy mialam pierszy egzamin:P ale wiem ze nie bylo slodko przezylam straszny stres ale nie taki diabel straszny jak go maluja uwierz w swoje mozliwosci i nie przejmuj sie co mowia inni :) jak bylam na diecie south beach tam wogle nie mozna cukru przez pierwsze 2 tyg tez slabo sie czulam szczegolnie rano ale po paru dniach sie unormowalo i bylo ok nawet czekolady nie chcialam ugotowalam sobie wlasnie platki na wodzie owsiane nawet nie wiedzialam ze to takie dobre z cukrem i maselkiem ale nie duzo :P

Gość NO PATRZCIE-
no to macie siły. 800 kcal na steperku to przecież prawie 2 godzinki spacerku na nim. Oj podziwiac tylko!!:D

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Rybniczanka! Ale schudłaś!!!!! Koniec stycznia lada dzień i gdzie te twoje zgubione kilogramy. Oszukujecuie się przebrzydłe grubasy, bo żyć bez tego obżarstwa nie możecie. Sorki ale myślę ze juz zawsze pozostaniecie tłuste i oddrażające. Współczuję waszym męzom spać z taką kupą tłuszczu...to musi być koszmar!!!!

Gość NO PATRZCIE-
DA RADE ZRZUCIĆ KILOGRAMY NA 1000,BO MI TO SIE UDALO.w CIAGU 2 M-CY ZGUBIŁAM PRAWIE 8 KG.DODAŁAM JESZCZE ĆWICZENIA NA STEPERKU,ALE NIE DLUGIE.GÓRA DO 30 MIN I TO WCALE NNIE CODZIENNIE.TERAZ JEST JAKIŚ KRYZYS,BO WAGA STOI POMIMO DBANIA O TO CO JEM.ALE PONOC TAK SIE DZIEJEPRZEZ JAKIS CZAS.PRZETRZYMAM TO.DLA MNIE NAJWAZNIEJSZE JEST TO ,ŻE CENTYMETRÓW UBYWA.WAGA TO ZECZ DRUGOPLANOWA.

Gość NO PATRZCIE-
WIDZĘ,ŻE SLABOA COŚ IDZIE TEN TOPIK. A MOŻE TAK SIE ODDAŁYSCIE DIETCE I ODCHUDZANIU?????????