Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kora111

Kąpiel w noc sylwestrową...antykoncepcja

Polecane posty

Gość Kora111

Witam, Właśnie dostałam miesiączkę a z chłopakiem szykowaliśmy się na noc we dwoje....i nici...Więc chcemy wziąść wspolną kąpiel...Chcialabym sie dowiedzieć czy jest to bezpieczne? Chodzi o antykoncepcję.....oczywiście bede z tamponem bo nie chce zabrudzić calej wody ;) Prosze o odpowiedzi :) I życzę miłej zabawy :)

Gość Eww
Nawet podczas miesiączki jest możliwość zajscia w ciążę.Użyjcie prezerwatywy i myślę że to wystarczy..Ale chyba ciężko bedzie współżyć z tamponem...

Gość zaciekawiona*
ale chcesz tylko wziac z ukochanym kąpiel romantyczna czy tez kochac sie w wannie?

Gość a ja jak mam okres
to tylko z tamponem to robie! powaznie! nic sie nie brudzi tylk otrzeba snureczka pilnowac zeby nie uciekl!

Gość Eww
ja nigdy tak nie próbowałam..A twój facet może w ciebie "wejść" do samego końca? Ja bym tak nie mogła. Już lepiej prezerwatywa sama:)

Gość co wy kabinujecieee

Gość Kora111
A kto powiedzial ze chce sie kochac z nim? Chodzi mi tylko o samą kapiel :) Wiem ze tak tez moze dojsc do zaplodnienia. Więc jak najlepiej? Tampon mnie nie chcroni, prawda? Tak myślę. A prezerwarywa by sie nadawala. Czy jest ona bezurzyteczna w miesiączkę i jak sie nie bedziemy kochać?

Gość ale co wy zamierzacie
robic?:o tylko kapiwel? bez sexu? po co gum,ka?:O nierozumiem

Gość Kora111
No wlasnieo to mi chodzi :) Czy musze miec gumke zeby wziąc kąpiel z facetem....BEZ SEKSU! bo gdzieś czytalam ze tak moge zajsc w ciąze przez samą kąpiel.... :/ I nie wiem co o tym myśleć....bo jak dla mnie to glupie

a niby jak masz zajsc w ciaze podczas zwyklej kapieli?:o

moze jakies male ryzyko by istnialo ale jezlei jeszcze ma okres to ryzyko spada juz do minimum :o

Gość Kora111
ale nie poleci mu....nie pozwole na to ;) ewentualnie po kąpieli

Gość Kora111
bede bezpieczna czy lepiej prezerwatywa?

no to jak on sie spusci dopiero po kapieli to po co mu gumka zreszta masz pewnie 15 lat :o

Gość MaciejM
Zamiast Kora11 powinnas miec nicka Maryja skoro od kapieli mozesz zajsc w ciaze.

Kobieto, na nic zabezpieczenia - plemniki, jak im się zachce, dojdą do miejsca przeznaczenia nawet przez uszy. Pozdrawiam 🖐️

Nie, jak mu nie poleci, to przecież nie będzie pływających plemników Nie bój żaby. A jak zajdziesz w ciąże, poinformuj kościół, jakaś Maryja reinkarnacja czy co.. ;-) Udanego sylwestra :)

Gość Kora111
Taaaaa ze ktoś w sprawie seksu nie jest tak "doskonale" poinformowany jak co niektore z was nie oznacza ze ma 15 lat :/ Juz odrazu mam 10 :/ Hehe zabawne jesteście

Kora111, sądząc z nicku to masz 11 :classic_cool:, ale z wiedzy dałabym Ci... E... 3? 🌻 Do siego roku panienki 👄

nieprawda, nie kazdy kto jest niedoinformowany musi mieć 15 lat. ale są pewne sprawy o ktorych dziewczyna, dość dojżała aby rozpocząć współżycie, powinna wiedzieć. nawet MUSI wiedzieć.

Po pierwsze krew w wodzie nie leci więc po co tampon. Nie rozumiem troche tego co tu piszę, sex w tamponie?? Jak to się robi?? Pozatym plemniki umierają w wodzie więc nawet ci tam nie dopłyną, a wogóle to głupie pytania....troche bez sensu...