Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z CZYM MIESZAC WODKE

Z CZYM MIESZAC WODKE?

Polecane posty

Gość dupczek
może być z czarnym :D

Z sokiem i limonką:-P Pić dopóty, dopóki nie będziesz bawił się zajebiście:-P i każdy /każda nie wyda Ci się sympatyczna hhehe:):-D Ja przestaję pić kiedy stwierdzam że impreza jest super i szaleję do rana bez wody ognistej:) Polecam po prostu czystą zapijaną sokiem grejpfrutowym -mniaam!:) Możesz pić kieliszek na pół, prawdopodobieństwo że zdołasz się kontrolować do końca imprezki wzrasta o 50%!:-D;) p.s. -Absolut porzeczkowy zapijany łyczkiem nierozcieńczonego soku porzeczkowego lub wiśniwego ze spiżarni:) POLECAM

a czym nie zagryzac aby nie zwrócić? chodzi mi i o wódke i o piwo

na X-lecia to kiedyś z politurą mieszali by koniak uzyskać... :D ale nie radzę...

Z CZYM MIESZAC WODKE?

Bardzo smaczna jest Pinacolada. Raz na jakiś czas warto się przejść ze znajomymi do jakiejś fajnej knajpki i napić się czegoś dobrego właśnie w tym stylu. I wcale nie jest prawda to, ze Pinacolada jest damskim drinkiem - mi osobiście bardzo smakuje.

Gość new in town
Ja też lubię Pinacoladę , jednak mało znam mężczyzn, którzy lubią takie połączenia. Jeśli chodzi o dobre drinki to byłam niedawno w jednym krakowskim koktajl barze le Scandale. Tam nawet zimą w ogródku można napić się czegoś ciekawego. Ostatnio piłam tam Long Island Ice Tea, w tym drinku znajduje si e oprócz wódki ;) , rum, tequila, gin, triple sec, coca-cola :) Dobry i z pewnością mocny :)

Gość hemra
Najlepiej wódkę mieszać z colą - tzn. mnie najbardziej to smakuje, a czy to dobrze to nie wiem. No i na pewno wódka musi być delikatna, smaczna, przyjemna, tak żeby robiła sporą różnicę. Przy Pure Vodka ten smak jest przecież totalnie inny - i tak się dobiera alkohol.