Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzes GB

brytyjki sa najladniejsze

Polecane posty

Gość koko65
bylem tu i tam w swiecie......caloksztalt to taki......TYLKO POLKI!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość joko0608
Widzialam w UK wiele pieknych kobiet ale to nie znaczy ze to Angielka!!! Ale Wy tepi jestescie. Przeciez to moze byc Niemko -Angielka Wloszko-Szwedka itd... oj oj szkoda mi Was. Polaczki. Dorobia sie troche na zmywaku i zaraz zloty lancuch i biale buty Nike!!! Ha ha Polaczka z daleka widac zawsze z plecakiem! A smiejecie sie z Polskich kobiet. Przynosicie nam Polskim kobietom wstyd w EU.

Gość joko0608
Rece w kieszeni i idzie wielki kozak! A jesc pewnie w domu nie ma co. Mialam kiedys w pracy tu w UK takich polaczkow. Zerznac by sie dali za 1 pi wiecej. I tylko slysze: Ja to ku..wa wczoraj na zaj...tej imprze bylem i tak sie schlalem... a tydzien temu to tak kolesie pobilem taka ciota byl!!! Zebow taki nie ma polaczek po Polsku ledwo mowi a kozak. Nie nawidze Polakow za granica!!!!

Gość koko65
joko.....nie obrazaj mnie......ja jestem za granica.....niekoniecznie UK

Gość joko0608
Ok wiadomo nie wszyscy. Ogolnie 90% to Polaczki. Za granica ladnie sie do nas usmiechaja a tak naprawde nie znosza nas. Sami sobie taka opine wyrobilismy. Najpierw USA potem Niemcy teraz Uk itd. Kradniemy, kombinujemy wkopujemy sami siebie nawzajem. Czasem plakac mi sie chce jak sobie tak pomysle jacy jestesmy. A szkoda bo powinnismy sobie pomagac.

Gość koko65
holendrka i niemiec......dziecko??????.......brytyjka!!!!!

Gość guwno wiecie
najladniejsze sa wloszki

Gość jamjest
z brytyjek to chyba tylko Alex Sim Wise jest ladna

Gość dortota
no sa ladne, zgadzam sie

hmm..w zasadzie jest tyle gustów,ile ludzi na świecie.Mieszkam w UK rok.Moje zdanie na temat Angielek?Chodząc po mieście i przypatrując się im-owszem zdarzają się takie,które są otyłe,mocno wymalowane,niskie,w ciuchach jakby dopiero wstały z łóżka.Jedak spotyka się eleganckie młode,lub strasze kobiety,naturalne,zadbane,szczupłe.ja osobiście stawiam na naturalny wygląd,i powiem że mnie jako kobiecie podoba się uroda typu naturalne rude gęste włosy,piegi,blada twarz i zielone oczy.Ale naturalne!Co do Polek w UK-nigdy nie usiłowałam rozgryźć,czy kobieta która idzie przedemną jest Polką czy Angielką czy jeszcze innej nardowości-bo to może być każda.Aczkolwiek nie raz spotkałam się ze stwierdzeniem,że Polki to często farbowane,ponure blondyny-nie mnie to oceniać!Coś na temat Polek-wielokrotnie słyszałam,jak Anglicy lub Amerykanie chwalą Polki-za to,że potrafią dobrze gotować,zadbać o rodzinę i dobrze prowadzić dom,dbać równocześnie o siebie i robiąc karierę zawodową,że są ładne-zgrabne,delikatne rysy twarzy,naturalne.Co do Murzynów,Arabów czy innych-zauważyłam że oni wykręcają sobie karki za każdą mijającą ich białą kobietą-to dla nich coś równie podniecającego jak dla autora tematu Angielki.

Gość nie piora i nie gotuja
wiec nie sa dla mnie

Gość kuzwa mac
ile jeszcze razy zobacze ten top o tych angielskich koszmarach? jakie one sa to wystarczy na ich filmy popatrzec, jedna tragiczniejsza od drugiej, wzwod do srodka najbardziej masakryczny narod europy, to samo co holandia, zreszta faceci tez nieszczegolni, albo rudzi w piegi (rzyg) albo nawet czarni ale koszmarni jak jego wysokosc Karol WIELKI RZYG 🖐️

Gość kuzwa mac
niewazne czy zadbane, szczupłe czy z przytupem, jak po prostu zwyczajnie BRZYDKIE 🖐️

Gość exekutor
Chyba powariowaliście ,brytyjki ładniejsze???????????????????????/,jakoś nie zauważyłem,co wy pokazujecie zdjęcie z internetu,to ja tez wyszukam niemke trafi się,ale liczy sie stosunek pieknych do brzydkich i tu królują słowianki,rozejrzyjcie się polki ,ukrainki,rosjanki,brytyjki ładne ?? 4 lata tam siedziałem przeważnie kobiety z nadwagą,tona tapety na ruju,to jest piękno?, inteligetne, zadbane ? to czemu angielKA prowadziła taki program przeciw stylowi brytyjek?....Ludzie a co inii twierdzą o polskich mężczyznach...niezadbani,w szczególności zęby,żebracy ,nie znamy języków,żadna brytyjka nie spojrzy na ciebie frajerze,bo jestes zwykłym dziadem!!!!!!!1 czemu prowadzicie takie durne forum ,założe sie ze nie mozesz poderwać zadnej polskiej kobiety i się wyżywasz,po drugie są kobiety i kobiety,po trzecie już styl z zachodu już do nas trafił i to są wasze wieśniary ,polki zaczeły być jak zachodnie dziewczyny,to się nie dziwcie,ich światpogląd się zmienił,...........................wstyd mi za was polacy,obrazacie swoje matki i siostry...........................

Gość sorry koles ale
w dupie byles i gowno widziales. Najladniejsze kobiety sa z Europy Wschodniej i 90% facetow ci to powie. Dalej Szwedki. A dla amatorow ciemnych wlosow i karnacji to pewnie Wenezuela ale tam to wszystkie zoperowane.

Gość kate18
Mój Anglik uważa, że w łóżku jestem lepsza od jego byłych (Angielek), więc teoria o tym, że Polki są kiepskie w łóżku prawdziwa nie jest :P