Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boooolb

depilator

Polecane posty

Gość boooolb

dziewczeta, jakich uzywacie depilatorow? ja niedawno kupilam phillips silkepil i zastanawiam sie, czy nie potrafie sie nim obslugiwac czy to moze normalne, bo nie depiluje dokladnie. staram sie robic wszystko jak w instrukcji i na wszystkie inne sposoby, ale w wiekszosci wloski sa tylko urywane a nie wyrywane, no i niektore w ogole nie sa usuwane. macie jakies rady zeby to zmienic czy moze taki jest 'urok' depilatorow? kupowalam go z nadzieja, ze bede miala spokoj z owlosieniem na przynajmniej 2-3 tygodnie a tymczasem nogi nie sa takie gladkie i depilacje musialam powtorzyc po tygodniu :/

Gość depilacjaa
Tez tak mialam. Wlosy maja to do siebie ze nie wszytkie rowno rosną i w ten sposob skora po depilatorze nie jest idelanie gładka. Dziwne jest ze ci włosy urywa. Najlpeij depilowac sie po kąpieli a depilator trzymac przeciwnie do wzrostu włosów. Ja przenisolam sie na depialcje woskiem. Jest o wiele skutecznijsza no i bikini mam gladkie! a depilatorem nie dalo rady bo straszny bol.

Gość zaciekawiona*
ja juz zrezygnowalam z depilatora jakis czas temu i moje nogi wreszcie dobrze wygladaja..po depilatorze mialam wrosniete wlosi i tworzyly sie bardzo nieladne czerwone "kropki" w miejscu tych wrosnietych wloskow...naprawde sepilator to wcale nie jest taka fajna sprawa-zaluje ze go w ogole kupilam