Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sn

Problem z kolanem!! POMOCY!!

Polecane posty

Gość sn

Witam! zdecydowalam sie tutaj napisac poniewaz doszlam do wniosku ze porady osob doswiadcoznych sa duzo bardziej skuteczne niz porady lekarzy!! otoz mam taki problem z kolanem rok temu je skrecilam po 4 misiacach poniewaz dalej bolalo poszlam do lekarza dobrego ortopsedy sportowego poniewaz uparwiam sport no i ze wzgleu na uszkodzona lekotke i plyn w kolanie ,,dla wlasnego dobra" dalam sie namowic na artroskopie. juz po kilku dniach mialam zabieg usunieto plyn i fragment lekotki potem mialo byc jzu tlyko lepiej ale jakos nie bylo.. chodzilam na rehabiltacje (odbudowa miesnia czworoglowego) i na zabiegi laser i jonoforeza... pozniej dwie punkcje i blokada w kolano wszytko pomagalo troche i na chwile kolano dalej mnie boli zwlaszcza jak siedze albo dlugo tzrymam w jeden pozycji wtedy bol jest po prostu nie do zniesiena...trudno gonawet opisac to cos jakby naciagniete sciegna ..sama nie wiem dodatkowo z tylu kolaan czasem pojawia mi sie takie zgrubienie raz wieksze raz mniejsze sama nie wiem od czego to zalezy lekarz mowi ze to plyn i nic z tym juz nie mozna zrobic czy ktos wie jak mozna sobie z czyms takim poradziC? jakas dobra masc tabletki cwiczenia cokolwiek!! niby taka niegrozna kontuzja a ciagnie sie za mna juz ponad rok:(( jesli ktos moglby pomoc bede naparwde bardzo bardzo wdzieczna !

Gość jamesmk2003
Potrzebujesz duzo omega-3 w oleju z ryb - lyzka stolowa dziennie, witaminy, mineraly, wapno masz w serach (najwiecej - cheddar), antioxidants. Jesli organizm nie zregeneruje po 3 - 6 mies pozostaje glodowka (water fasting). W czsaie glodowki zacznie bolec co oznacza proces gojenie. Kup ksiazkina ten temat - G.P.Malachow. jest dobry. Jak zobaczysz jakiegos lekarza w ciemnej ulicy to wiesz co robic, right? Potrzebujesz jeszcze glucosamide(ne)? Twoj system trawienny jest slaby. Musisz oczyscic jelita ze zlogow i zlej flory bakteryjnej, nie jedz zadnego cukru (jedzenie dla zlej flory bakt.), ograniczyc mieso, detox krwi - spirulina, glony morskie, detox watroby - 2,3 liscie dziennie mleczu lub kropli z mlecza (mozna kupic), detox jelit - zielona papaja (salatki) lub enzym papaian w kroplach. Detox krwi jest bardzo dlugi. Omega-3 jest potrzebne przez DNA do odbudowy nowych komorek potrzebne rowniez troche omega-6, omega-9. Jedz tylko marchewke ekologiczna (normalna ma duzo toksyn). Zycze powodzenia.

Gość jamesmk2003
Zobacz sobie obrazki co sie trzyma latami w jelitach przy zlej florze bekteryjnej. Powoduje to oslabienie systemu immunologicznego i rozne schorzenia. Jeden facet w y s r a l 10 metrow tych zlogow ale sa gorsze przypadki. http://curezone.com/ig/f.asp?f=6