Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania21g

problem ze plemnikami

Polecane posty

czesc wszystkim mam maly problem od 5 lat kocham sie ze swoim facetem i zauwazylam ze jego sperma okropnie cuchnie czy to jest normalne on mowi ze zawsze taki zapach miala a ja nie bylam zadnym innym facetm wiec nie ma porownania dlatego licze na was pozdrawiam

Gość mner
moze jestchory na cos albo pali duzo

Gość oit6ekj32
ania21g---> to pora na bycie z innym facetem! Albo poleć mu zmiane odżywiania...... Albo przestań połykać jego spermę i pozwól ja pozostawić w pochwie.

ale ja jej nie pije tylko jak wyleci ze mnie to okropnie pachnie :( a wasi faceci tak nie maja?

Gość gość
ja mysle, ze zapach to cecha osobnicza. Jesli jest zdrowy to pewnie tak po prostu ma i bedzie mial.

Gość gość
kobiety tez roznie pachna ponoc;)

tak to pewnie dlatego ze nie wkladam sobie calego mydla w ... tylko tak sie sklada ze to ty chyba masz jakis problem skoro go wkladasz sobie bo jak nigdy sobie mydla nie wsadzilam i wydaje mi sie ze zadna sobie nie wsadza :) ja tu kur.. szukam porady a tu takie teksty a myslalam ze to normalne forum i ze ktos mi dardzi ale widac sie pomylilam

ja tam sie nie znam zamalo doswiadczona jestem hihihi a moj mi nic nie moze powiedziec bo tez nie byl z nikim oprocz mnie

Gość może....własnie
na cos choruje? jesli od niedawna ma taki nieprzyjemny zapach to znaczy ze zaraził sie choroba płciową

Gość bbbbb
masz grzybice pochwy!! To nie on tylko Ty

tak masz racje do damy mi daleko :) i dla tego sram na ciebie i twoje mądrości :) a tak przy okazji tamten burak mnie zdradzał i miał syfa dlatego tak \"potwornie śmierdział\"