Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi mi

czy sa tu mamusie ktore DUZO nosza swoje dzieci na rekach?

Polecane posty

Gość mimi mi
ja tez własnie duzo nosze a co tam:)synek ma niecałe 6 m-cy-ale bola mnie troche stawy nadgarstkowe juz

Gość eliska111
ja tez nosze

Gość ja************
o tak moj synek ma 6 miesiecy tez bardzo czesto nosze go na rekach tak juz jest nauczony. Ale z drugiej strony to pozniej jak podrosnie juz nie bedziemy juz tak przytulac naszych pociech bo one beda tylko patrzyly zeby chodzic i rojbrowac. teraz jest czas na noszenie ich.

Gość stonka -bidonka
Ja też nosze, :P

Boże dziewczyny ,jak Wy możecie być takie szczęsliwe nośić non stop maluszka na rękach? Dla mnie to była męczarnia do 8 miesiąca gdzie ten okres bardzo źle wspominam.Wolę inaczej okazywać uczucia

Gość mimi mi
alemoj synek "musi" wszystko widziec wszystko go interesuje na rekach to nie cjodzi tylko o okazywanie uczuc w ten sposob-chociaz to tez ale gdzie indziej jest szybko znudzony

Gość poddnnnooossimy

to jest dobre, ale do jakiegos czasu.... moja pocieszka ma półtora roku i ciągle chce na rączki, bo ją tego nauczyłam, ze jak tylko miałknie ja lecę ją tulic i brać na ręce... trzeba mądrze okazywac uczucia dziecku, kiedy jest spokojne i grzecznie lezy, nie ma potrzeby ciągłego noszenia na rękach...

Moja mała ma 3,5 m-ca, nie lubi być na rękach za długo, całe szczęście woli posiedzieć na leżaczku :)

za jakis czas wasze dzieci będą ważyły duzo wiecej, bedą mądrzejsze i częściej będą sie domagac noszenia na rękach... pomyslcie o waszych kręgoslupach i o dzieciach.

Gość ja nosiłam prawie cały czas
i bardzo dobrze. kiedy syn skończył 10 miesięcy ruszył na podbój świata i skończyło się !:D 😍

Gość aniniiii
pierwsze też dużo nosiłam :) drugiego już nie, bo nie mam czasu :P niczego bym nie zrobiła :P

moja ma 3 lata i bardzo lubi byc noszona na rękach. Niestety te 15kg to juz nie taka frajda w noszeniu ;-). Teraz robię trochę na sposób: najpierw biorę ją na ręce, potem siadam z nią razem w fotelu, a po 5 minutach wstaję i ją zostawiam na tym fotelu. Daję jej jakąś zabawkę i mam z głowy na jakąś godzinę. Niestety moja córa jest bardzo przytulaśna :-D

ja nosilam Kube duzo na rekach, teraz jako 3 latek juz nie wola tak czesto na rece ale za to przychodzi i sie przytula. Tomka tez duzo nosze ale mniej niz kube jak byl taki malutki- z braku czasu. Ale uwazam ze takie maluchy do roku czasu trzeba nosic jak najwiecej!!!