Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulka222

orgazm podczas analnego...

Polecane posty

Gość asiulka222

cz y kobieta może dojść w ten sposób?czy tylko facetowi sprawia taki sex rzyjemność??nigdy się tak nie kochałam ale mój chłopak mnie do tego namawia..boję się że będzie bolalo prosze opiszie swoje przeżycia podczas pierwszego anala...

Gość katiex
ja swojemu sama to zaproponowałam.nie bój się że będzie bolało.najważniejsze to weź coś pośłizgowego....hehe.u mnie było pod ręką mleczko kosmetyczne...:) ale lepiej jakiś normalny preparat poślizgowy..powiedz mu żeby wchodzil bardzo powolutku.pierwsze wejście często jest bolesne.w miarę powolnych ruchów rozluźnisz się i sama poprosisz o silne ruchy.ja to uwielbiam.a orgazm jest silniejszy jakies 5 razy. tez się dziwiłam ze dostałam orgazm przy tym ,a le potem znalazłam ze punkty odpowiedzialne za orgazm są tam jakoś w środku połączone z pupką i to dlatego... jest super.spróbuj,ale koniecznie powoli i bardzo delikatnie.a Tójchłopak podejrzewam że bedzie zachwycony.mój był wniebowzięty :):):)

Gość rosalynn
tak zdarza mi się orgazm podczas tego rodzaju seksu i muszę przyznać że jest to najśilniejszy rodzaj orgazmów jakie znam

Gość orgazm analny hahhahahah
taaa..piszcie tak dalej moze faceci wam dadza sie przerznac w dooope zeby sprobowac

ja sie przylaczam - warto sprobowac ale tylko z odpowiednia osoba, ktora bedzie odpowiednio delikatna i nie bedzie myslala tylko o swojej przyjemnosci. Na poczatku troszke boli ale pozniej juz jest sama przyjemnosc:)

orgazm analny istnieje, wiem to z wlasnego doswiadczenia, ale do seksu analnego powinnas sama dojrzec a nie byc zmuszana przez partnera, bo tylko gdy bedziesz pewna, ze masz na to ochote sprawi Ci to przyjemnosc, powodzenia :D

Gość Pani Karbasz
A kiedy ból ustąpi ?

Gość a jaaa
a ja mam orgazm tylko przy analu wiec chyba cos ze mna nie tak :(

Gość dhgjhfghdfd
ja bym chciala, ale boje sie, nawet nie tego bolu, ale ze to niezdrowe jest. jak to jest naprawde? rzeczywiscie takie to niezdrowe???

Gość Pani Karbasz
czy gejow tez sie to tyczy i ksiezow w zakonie oraz klerykow ?

Gość dhgjhfghdfd
eeeeee :D nie pomyslalam :)

Gość Pani Karbasz
wlasnie :D geje to zagadka XXI wieku

Gość Ciiiii
Ja mam taki orgazm od niedawna (mam 22 lata i nigdy zbyt wiele nie eksperymentowałam w łóżku), myślę że to kwestia całkowitego wyluzowania - zero obaw o ciąże czy o to, że facet skończy zanim zdążę sama dojść - mój nawet jak już skończy może dalej i to kilka razy wiec jestem szczęściarą:D. Orgazm jest delikatny ale wydaje mi się, że ćwiczenia czynią mistrza (dochodzę po 5 minutach, a początkowo zajęło to chyba pół godziny i dodatkowo na pewno z 20 razy kochaliśmy się w ten sposób bez orgazmu u mnie). Spróbujcie użyć do nawilżenia specjalnego kremu na hemoroidy (bez recepty w aptece, najlepiej z jakimiś lekkim znieczulaczem miejscowym) bardzo dobry poślizg, pierwsze wejście nie "boli" tak jak przy balsamie czy oliwce, dodatkowo ma działanie łagodzące. Pamiętajcie też o nawilżeniu penisa (oliwką/śliną/balsamem). Bardzo polecam tym bardziej dziewczynom, które nie mają orgazmu pochwowego!! nie bójcie się, seks analny nie jest obrzydliwy, jeśli się wyluzujecie i zastosujecie dobre nawilżenie nie boli, jeśli sie boicie że coś się ubrudzi użyjcie ręcznika dla zabezpieczenia łóżka (mi sie to nie zdarza a nie wariuje z lewatywą - nigdy jej nie zastosowałam, ale nie kocham się tak jeśli np przez dwa dni nie było "drugiego dania":P), poza tym z moich doświadczeń... uczucie jakbym sie wypróżniała minęło po jakimś 3-4 razie później czułam już tylko przyjemność, nigdy nie polala się też krew, czasem trochę mnie piecze ale to podobne uczucie jak pozwykłym seksie i stosuje wtedy albo balsam do ciała albo wlasnie ten krem na hemoroidy (wiem to brzmi strasznie ale serio żałuje, ze wcześniej na to nie wpadłam). Pozdrawiam i serio bardzo polecam!! Kotku jeśli to czytasz wybacz ale musiałam sie podzielić tym z światem:P