Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justyna_87

Przesadziłam z solarium... Pomocy!!!

Polecane posty

Od wrześnie nie chodziłam na solarium, kilka dni temu byłam na 7 min żeby przyzwyczaić skórę, a wczoraj poszłam na 12 minut... Efekt jest taki że mam okropne wypieki na policzkach i powiekach... A dzisiaj Sylwester. Co mogę zrobić żeby złagodzić te rumieńce i jak je wieczorem zatuszować? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.

Gość activiaW
przykro mi, ale nic nie zrobisz, możesz smarować sie jedynie gruba warstwą kremu a i tak wieczorem gdy wypijesz kieliszek alkoholu, to rumience jeszcze bardziej sie spotegują

Gość ale po co az walczyc
O, rany... Spróbuj zatuszować korektorem, takim do cery naczynkowej moze, jak znajdziesz dzisiaj, on tuszuje zaczerwienienia...

dzisiaj to już trochę późno, by cokolwiek zrobić. najlepiej posmarować twarz tłustym kremem (np. nivea lub bepanthen) lub jogurtem naturalnym. powinno trochę pomóc. na przyszłość przy podobnych wpadkach polecam maseczkę DAX COSMETICS: http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=7071 jak dla mnie to świetna na wszelkiego rodzaju poparzenia i podrażnienia.

Maseczka z jogurtu naturalnego lub twarozku powinna zlagodzic podraznienia, oczywiscie cudu nie zdziala, ale przyniesie ulge.