Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiaczekowatka asia

Nie nawidze jak mi facet robii minete

Polecane posty

Gość Asiaczekowatka asia

sama go moge pieścić oralnie ale za nic nie moge znieść jak on pieści mnie tam........Z czego to może wynikać bo naogół dziewczyny to lubią a robienie tego jemu nie jest dl anich przyjemnoscią.Hm.....jak myślicie dla czego ja mam inaczejo bo sama nie wiem dla czego ja tego nie lubie:/

moze on taki cienki w tym jest:O a tylko on ci robil czy juz inni tez i jestes pewna, ze w ogole tego nie lubisz

Gość E tam....
Ja też nie lubię i nie jest to wina mojego partnera ,poprostu ten rodzaj pieszczot mnie odpycha.Wolę sama pieścić mojego faceta oralnie.

Gość ja tam nawidzę tę czynność
:D

naprawde jakas dziwna jestes.przeciez to jedno z najlepszych doznan erotycznych :);) hmm,chyba nie trafilas na takiego co umie to robic! szukaj dalej:);)

Gość Asiaczekowatka asia
nie problem to nie podmywanie:-)Bo czysta tam zawsze jestem:D Chodzi o to że nie moge patrzeć jak mój partner ma swoją głowe w moim kroczu jakoś mnie to odpycha

ja tam wole jak on mi niz ja jemu:) egoizm sie odzywa :) ale co tam troche egoizmu nie zaszkodzi.)

sadze ze spowodowane jest to wychowaniem z rodzinie Wpajaniem dziewczynkom ze to jest be i brudne takie dotytkanie Potem sie to urwala i kobiety sie krepuja ze tam facet lize i je rozprasza przed odbieraniem bodzcow erotycznych Tak sadze

Gość masochistkaaaa
też tego nie lubię,nie jesteś sama

Gość jak mozna nie lubic minetki
minetka jest cudowna ale tego samego nie moge powiedziec gdy mam facetowi zrobic loda

Gość lonimka
Po prostu się wstydzisz! :D

Gość kto ma swprawdzić
email??

Gość rosalynn
ja jestem uległa w seksie i pewnie dlatego wolę robić loda mojemu Panu :-)

Gość do za wlosy
jakie sa twojje przypuszczenia? :)

Gość masochistkaaaaaaaaa
tak właśnie dziewczyba może mieć masochisteczne skłonności lubi czuć się zdominowana i uległa a facet robiący minete psuje klimat i sam stawia sie wpozycji uległego!!Może Assia nie ma tego świadomośi ale lubi robić facetowi dobrze oralnie bo czyje się wtedy poniżona i zdominowana minety zatem ja nie krecaaa

Gość DO za włosy i od tyłu
bo ona go nie kocha? :P

Gość asiek asiekowaty
hm........w sumie to może macie racje raz że moze on faktycznie nei potrafii,i macie racje że mnei to nudzi dwa jestem uległa w łóżku i dletego dziwnie się czuje widząc mojego Pana miedzy moimi nogami.Chyba uświadomiłam sobie dzieki wam moje skłonności i odlnalazłam odpowiedz na nurtujace mnie pytanie

Gość dhgjhfghdfd
a bym sie nie zgodzila ze to takie trudne... :P na 5 facetow z ktorymi bylam tylko 1 nie wychodzilo :) wiec chyba nie trudne... :)

Gość derisousousou...
moja też nie lubiła - mówiła że później źle pachnę i ją to odpycha :o a mówiła że mnie może co najwyżej zaraz po kąpieli, chociaż i tego jakoś nie doświadczyłem.. bieda..

Gość smerfusia
masz szczescie dziewczyno

Gość rosalynn
bez przesady każdego mozna nauczyć porządnej minetki tylko że .... niektórym z tym po prostu nie do twarzy ;-)

Gość dhgjhfghdfd
ja mozna minetki nie lubic.......? ja nie rozumiem, szczerze mowiac. przeciez to najlepsze co facet moze dac. rozgrzac minetka i potem wejsc bardzo szybko... mmm... zem sie rozmarzyla :)