Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdafaadssadg

pomocy, chce się uwolnić od natrętnej kobiety!!

Polecane posty

Gość sdafaadssadg

to kobieta 35 lat, rozwódka z dziećmi, ja mam 25. mieszkamy w innych miastach. ona po prostu nie przyjmuje do wiadomości że nie chce się z nią spotykać. tłumaczy to sobie tym, że nie mam pracy i pieniędzy, że mam depresje, że boje się odrzucenia itd. - wszystko tylko nie to że nie jest dla mnie atrakcyjna. najbardziej przeraża mnie fakt, że ona kiedyś była zakochana w jakimś facecie, który miał dziewczynę, więc chyba wcale by jej to nie odstraszyło jakbym sobie znalazł dziewczynę. pewnie pomyślałaby sobie, że to tylko na pokaz, a tak naprawdę ciągle coś do niej czuje:~/ ale najbardziej mnie denerwuje, że ona rozmawia o mnie na gadu z ludzmi z mojego miasta, a miasto jest małe. dzięki temu dokładnie wie co robie. a jak idę ulicą to dziwne uśmieszki w moim kierunku lęcą. nie mówiąc już o tym, że pewnie każda dziewczyna uważa mnie tu za zajętego. co ja jej mogę powiedzieć, żeby się ode mnie raz na zawsze odpieprzyła??

Gość 1-3-3
moze zmien numer,wyloguj sie ze starego,o matko kiepsko z tym fantem!!wspolczuje!!!

Gość sdafaadssadg
ona przyjeżdza tu do mnie i przekonuje moich kumpli żeby jej o mnie zdawali relację:/ i przypuszczam, że oni to robią:/ zaraz normalnie schizy dostanę:/

Nie wierzę, że jeśli jej nie chcesz nie masz pomysłu na jej spławienie. Chłopcze, gdzie Ty masz jaja ? :classic_cool:

Gość pomarańczowy boy
podaj jej gg zaraz jej zapodam tego linka :classic_cool:

Gość sdafaadssadg
wiecie co, jej nic nie rusza! ona ma o sobie bardzo wysokie zdanie, że jest marzeniem każdego faceta itp. a jak jej coś powiem niemiłego to się nie odzywa do mnie ale coś tam knuje za moimi plecami!

Gość sdafaadssadg
z zapodawania linka nici bo niestety nie mogę jej niczego udowodnić, ale praktycznie jestem pewny, że tak własnie jest

Gość kjhdfksj
powiedz jej poprostu prawde...

Gość aaaoooo
Bardzo dobry pomysł. Facet, jesy tyle rzeczy, które możesz zrobić, żeby jej wybić z głowy jej wersje wydarzeń. Od jasnego i wyraźniego: odpieprze się ode mnie kobieto zaczynając.

Gość sdafaadssadg
pisałem jej już bardzo niemiłe rzeczy i że nie takiej kobiety szukam. ale niestety na początku coś do niej czułem i teraz ciężko to odkręcić

Gość aaaoooo
Twoja opowiedź obrazuje w przyblizeniu, na czym polega problem: brak ci jaj i odwagi, a ona twoją miękkośc tumaczy sobie na swoją korzyść.

Gość dadido
Posłuchaj facet, jak naprawdę chce się kogoś spławić i nie ma się skrupułów ani obiekcji, to się to robi skutecznie. W twojej postawie i zachowaniu musi być coś, co jej wciąż daje nadzieje. Zerwij z nią wszelkie kontakty, nie reaguj na nic. Nic nie działa lepiej niz ignorowanie. Po jakimś czasie jej przejdzie.

Gość sdafaadssadg
wiecie co: na nią by podziałało tylko coś co by pokazało że jestem totalnym chamem np jakbym napisał coś chamskiego o jej wyglądzie czy seksie z nią, ale na to rzeczywiście nie mam jaj

Gość sdafaadssadg
naprawdę schizy dostaje jak sobie pomyślę co ona może kombinować za moimi plecami. kumple do mnie wydzwaniają po 5 razy dziennnie z zapytaniem jak leci bo ona im coś wmówiła. po prostu masakra. na każdym kroku czuje się jakbym był obserwowany.

Gość mialam - podobnie..
ja tak mialam z facetem..;) trzeba jej doslownie powiedziec, co sie o niej mysli..innej mozliwosci nie ma..poza tym..wez inna laske i uwodz ja przy tamtej..niech dostanie ona schizy..na widok tego, co zobaczy...tak musisz zaczac..powodzenia..;)

Gość mialam - podobnie..
takie osoby sa strasznie upierdliwe..wez..nawet mi nie przypominaj..i co najgorsze nic do nich nie dochdozi..gluche na otoczenie..trzeba z nia ostro..:classic_cool:

Gość onaaaaaaaaaaa
powiedz jej,że Ci przeszło zauroczenie i już nic do niej nie czujesz. A swoich kolegów uswiadom ,że z nią nie jesteś .

Gość trele morele haha
WEŻ ŁAŃCUCH I KOŁO PIERD*LNIJ JĄ W CZOŁO

Gość trele morele haha
to już wiadomo dlaczego rozwódka te to nają najeban* we łbach powiedz jej że nic do niej nie czujesz, i że nie chcesz z nią być i niechcesz być ojcem dla jej dzieci. Strzeli focha i sie więcej do ciebie nie odezwie i będziesz mieć święty spokuj

Popieram żebyś ją ignorował, jeśli dzwoni na kom.to ją zablokój, na gg też mozesz ją zablokować lub wstaw opis na starym nr. gg by się odczepiła, jej e-maila też mozesz zablokować jeśli pisze. Moze powiedz jej cos chamskiego, ja kiedys zrobiłam pewien numer jak facet nie chciał sie odemnie odczepic, a meczył mnie 2 lata. W moim przypadku poskutkowało, aw Twoim to nie wiem?

Gość sdafaadssadg
może coś o jej dzieciach mógłbym powiedzieć? jakieś propozycje?

Gość trele morele haha
nie mów nic o dzieciach, tylko poprostu jej powiedz że nie chcesz się z mią wiązać i się z nią spotykać, że nie chcesz być ojcem jej dzieci (chociaż osobiście nic złego w tym nie widze żeby ktoś obcy wychowywał dzieci), i że jesteś za młody żeby wiązać się z dojrzałą kobietą powiedz że wolisz jednolatki albo młodsze

Gość trele morele haha
napisz jeszcze w jakim wieku są te dzieci

Wiesz ja to bym dzieci w to nie mieszała, ale jak chcesz to ci powiem na GG, jak chcesz.Na topiku nie powiem.

Gość trele morele haha
założycielu topiku nie daj sie wrobić papużce ona chce poprostu zdobyć twój numer gg a potem cię gnębić. A pozatym nie masz pewności czy nie siedzi tutaj na tym topiku ta właśnie kobieta co cie tak gnębi

Gość głos totalnej krytyki
Dobra była do poruchania a na dłuższy związek to juz nie ? :P .

Trele morele jeśli chodzi o mnie to autor topiku jest pewin na 100% że jestem osoba za która sie podaje!!!! Nie gnebie ludzi, może ty gnebisz co???