Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Micitanka

Ukochany zagranica a my same w domciu dzis

Polecane posty

Gość ja mam taka sama
Ja mam nadzieje ze zadzwoni z zyczeniami. Moj jest juz prawie rok. To jest nasz pierwszys sylwester w rozlace i oczywiscie byly jeszcze swieta. Jestesmy juz razem kilka lat. Jednak ta sytuacja nas juz przerasta, ale nikt nie mowil ze bedzie latwo.

Podzielam Twoje zdanie Aga,tylko,ze my na to patrzymy obiektywnie,bo nas to nie dotyczy i latwo nam jest dawac rady,ale niestety czulabym to samo,jakis taki zal,nawet jesli bezpodstawny

Gość ja mam taka sama
dokladnie tak jest to zal, do niego do losu, nie wiem jeszcze go kogo nawet jesli jest bezpodstawny

Ja sobie nie wyobrazam takiego zwiazku na dluzsza mete,na szczescie jest to chwilowa sytuacja,potem wraca na studia,ja koncze swoje i bedziemy ciagle razem,odleglosc to zabojstwo dla zwiazku,kazdy moj zwiazek sie rozpadal przez to,ale tym razem walcze o to,bo to cos wyjatkowego dla mnie,wierze,ze przetrwamy,zycze tego kazdej z Was

A ja jestem wściekła na mojego chłopaka. Pojechał do pracy a ja muszę sama siedzieć w domu Bo On nie chce żebym chodziła bez Niego Wszystko przez jego chorą zazdrość

Gość ja mam taka sama
ja tez walcze juz rok bo wierze ze jest to cos wyjatkowego. To co do niego czuje to prawdziwa milosc, taka ktora zdarza sie moze raz w zyciu. My sie zobaczymy dopiero po nowym roku i to dodaje mi skrzydel.

Gość pewno was tam zdradzaja
bo tam spoleczenstwo wielorasowe kobitki do wyboru do koloru niektore zawsze chetne i gotowe same proponuja sex wiec malo ktory na to nie pojdzie zwlaszcza ze mezczyzni maja wieksze potrzeby seksualne od kobiet a wy tu naiwne siedzicie i wierzycie ze oni tam tacy grzeczni i mowia ze nigdzie nie ida w sylwestra mowia wam tak zeby nie bylo problemu i zeby wam nie bylo przykro nie twierdze ze was zdradza w sylwestra ale napewno juz zdazyla sie jakas okazja lub sie zdazy

Ja mam taka sama- My sie taz klocimy czesto,powodem jest zazdrosc,z Jego strony bardziej,bo ja nie mam powodow,bo On tam nie ma kontaktu z Dziewczynami,ale ja sie tez staram nie spotykac z nikim,nawet z Kolegami,zeby unikac klotni,ale nie da sie calkiem tego wyeliminowac,wyobraznia tez duzo podpowiada,jak sie jest daleko od siebie,ale trzeba sobie ufac,bo inaczej to nie ma sensu,a jak Ty sie z Nim teraz poklocilas,to mysle,ze On sie nie bedzie dobrze bawil i w koncu zatupta do Ciebie na gg:)

wait a minute ... Wierz mi ze i tak bys sie bez niego dobrze nie bawila,On by ciagle pisal smsy,skoro taki zazdrosny a Ty bys tylko siedziala z tele w rece,moze to i lepiej ze nie idziesz.A gdzie chcialas isc?

Gość ja mam taka sama
Teraz juz sama nie wiem czy chce zeby tam szedl i kilkal ze mna na gg. Zazdrosc to najgorsza choroba potrafi niezle namieszac w zwiazku. My jestesmy wobec siebie raczej umarkowanie zazdrosni.

Kochana, przykro mi ale zamiast moze gniewac sie na niego spojrzyj na sprawe z drugiej strony: chcialabys by teraz siedzial zupelnie sam bez nikogo, sfrustrowany? Nie sadze. W koncu kochasz go i chcesz dobrze dla niego. Naprawde rozumiem Ciebie bo przechodzilam bycie na odleglosc. Tez sie wkurzalam czem jesli slyszalam o jego wyjsciach gdzies, na szczescie duzo gadalam o tym z mama i ona mi powiedziala ze dobrze jezeli on znajduje sobie cos do roboty,mecze etc.. bo to sprawia ze czas mu szybcie leci i nie mysli o glupotach. zreszta ja zrobilam to samo i tez staralam sie czeto wychodzic, przynajmniej ptem mielismy o czym gadac:)) zapewniam cie frustracja moze prowadzic do roznych glupot, a swiadomosc ze twoj ukochany nie bedzie mogl pojsc na zabawe raczej mozewas oddalic od siebie zamiast przyblizyc. zloz mu goracegocalusa, zycz dobrej zabawy a jutro posluchaj z jakim ozywieniem bedzie ci opowiadal o wrazeniach pozdrawiam

pewno was tam zdradzaja-nie bede polemizowac z Toba ,bo nigdy nie bede miec pewnosci,ale w swoim zyciu staram sie tak sobie dobierac Facetow,ze moge na nich polegac i Im ufac,a akurat Matiemu ufam,bo nigdy sie nie ogladal za Dziewczynami i wielokrotnie mi udowodnil,ze nie mam powodow do niepokoju,mimo to ryzyko istnieje,licze sie z tym,bo wiem jakie tam sa Dziewczyny,ale mysle,ze jak ma zdradzic,to niekoniecznie zagranica

Gość pewno was tam zdradzaja
najlatwiej sobie wmawiac - on tam nie ma kontaktu z dziewczynami oczywiscie pracuje na bezludnej wyspie a moze przebywa w jakims meskim panstwie -moze sa takie widzialem co moji kumple wyprawiali- ujrzeli multke ze zgrabnym tyleczkiem i glupieli

Ja tez po takim wstepie bym nie chciala klikac na gg, bo czulabym ze to wymuszone,w koncu nie bylby sam w Sylwestra,bo pisalby z Toba na gg,zawsze to jakas forma kontaktu

Gość ja mam taka sama
aga umbra--> ty i twoja mama macie racje. Ciezko ale lepiej zeby mial jakies zajecie niz ganial za spodniczkami. temat juz zakonczylismy na dzis bo mogloby sie tragicznie zakonczyc.

Gość ja mam taka sama
Myslalam ze chociaz tyle , razem poklikamy i nie bedziemy sami, zlozymy sobie zyczenia, powiemy jak sie kochamy.Niestety dopiero dzis sie dowiedzialam ze gdzies wychodzi.Moze wlasnie o to chodzi ze w ostatniej chwili. Mielismy inne plany na ten wieczor.

Chyba wiem lepiej,jeli pracuje po 12 godzin dzien w dzien, to nie ma juz sily na dyski czy imprezki,a to,ze ma kontakt z laskami,to wu\\yobraz sobie,ze moze nie kazdy mysli nie ta glowa co trzeba,kazdy ma swoje priorytety i jesli Twoi kumple maja inne,to nie znaczy ze mozesz generalizowac w tej kwestii,ja go nie bronie,ale co mam popasc w obled?sprawdzac Go? to by bylo chore i bez przyszlosci

Gość ja mam taka sama
jesli chodzi o zdrade, to sam sadzi wedlug siebie. reki sobie oczywiscie nie dam uciac ze mnie nie zdradzi, ale mam wysoki procent pewnosci ze jednak tego nie zrobi. Nie wszyscy tacy sa.

Gość zaklopotana jadzia
ty tez skombinuj sobie towarzycho i idz sie baw:))) zobaczysz ze jakjutro bedziecie rozmawiac cala zlosc minie i bedzie znow ok pozdrawiam i zycze dobrego nowego roku

Ja mysle ze pewnie chodzi o to ze w ostaniej chwili,oswoisz sie z tym a jutro juz bedzie normalny dzien:) Im tam tez jest ciezko,moze nawet bardziej niz nam,musimy Ich wspierac,odbijemy sobie na nastepny Sylwester

Gość ja mam taka sama
Moze powinnam jednak cos do niego jeszcze napisac? doradzcie mi cos neutralnego. Chyba jeszcze siedzi w pracy.

Gość zaklopotana jadzia
ja mialam miec dzis romantyczna kolacje z mezem a przyjdzie kuzynka jego, nici z romantycznego wieczoru

Gość zaklopotana jadzia
no nic,przyjdzie, dzwonila przed chwila ze bedzie kolo 21 z butelka wina

Gość ja mam taka sama
upijcie ja, polozcie spac i zrobcie sobie romantyczny wieczor ;)

Napisz Mu tak...Zabolalo mnie to,ze tak w ostatniej chwili oznajmiles mi ze idziesz,nie konsultujac tego wczesniej ze mna,mimo to nie chce sie klocic,baw sie dobrze na imprezie,jesli bedziesz chcial,t mozesz zadzwonic o 12,wiem,ze to nie zastapi mi twojej obecnosci ale zawsze to jakas namiastka,kocham Cie ,pa

Jadziu rozumiem cie doskonale,ja tez bym nie miala serca odmowic,mysle,ze ytrzyma gora do 12 i potem pojdzie

Gość ja mam taka sama
o tym juz mu pisalam, umowilismy sie ze nie bedziemy juz tego tematu poruszac. Cos bym mu napisala nautralnego

No nie mam pomyslu co mozna napisac nie nawiazujac do Sylwestra.. napisz mu tak ..\"kocham Cie-te slowa mowia wszystko\" moze to nie jest neutalne,no ale co masz mu napisac,ze zrobilas obiad:/

Gość ja mam taka sama
No wlasnie nie mam co napisac, a od dluzszego czasu milczymy na mailach. Taka cisza mnie przytlacza. Czuje sie okropnie za ta scene dzisiaj. Ale tyle racji moich co i jego. Na szczescie juz za pare dni sie zobaczymy i wtedy udowodnie mu jak bardzo go kocham :)