Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anty net-ar

oooo!!! same mamusie siedzace w domu w SYLWESTRA

Polecane posty

czemu? jak nie teraz to kiedy w połowie czerwca? ja za godzinke wychodze z moją drugą połówkeczką na dżamprezę i mam zamiar sie świetnie bawic a wy?

Gość sylestrowa lolitka
cóż znowu, zawsze źle co by sie nie napisało. co za naród co za ludzie

Gość a jaaaaaaa
siedze w domku z mezuniem i jemy zaraz pizze, mamy zamiar spedzic pysznie wspolny wieczór

Gość peewnie
no pewnie ze tu same matrony siedzace z tłusta głowa w domu dzisiejszego wieczora, juz przywykły do siedzienia wiec po co gdzies isc, łatwiej siedziec na 4 literach

Ja chetnie bym gdzis poszla, ale maz gra [jest perkusista], wiec siedze z synkiem w domu,.

Gość asiullka
kasika1 maz dzis gra na sylwestra? sama siedzisz czy ze znajomymi? my sami z mezem chała jak mało co. mielismy jechac do zakopanego, ale za poxno sie zdecydowalismy i juz miejsca na mocleg nie było, cholera, miałam ochote na impreze do znajomych ale coz tego roku wszystkich gdzies wywiało nie ma zkim nie ma gdziec, bez zens kompletny

no niestety gra:( ale co zrobic, siedze z synkiem, przyjaciólka zapraszała mnie z Kacpim, ale nie chciałam go meczyc. Do Zkopanego...ale fajnie:)

Gość asiullka
no zakopane mamy pod nosem, ok 2 h drogi, mielismy plan nad morze jechac ale za daleko tutaj w polsce mie ma jak dostac sie pociagiem bo nie wydamy na sam bilet na 1 os w 1 strone 2 zł to przesada sam przejzad wyniósł by nas 800zł,(mowie o ludzim pociagu wagon sypialny etc), bylismy nad morzem 3lata temu było cudownie ale podróz wykanczała w dodatku pospiesznym teraz bym sie nie odwazyła tyle ze wgz na niebezpieczenstwo bez przerwy ktos wchodzi i wychodzi, koszmar. do krakowa mamy 45km ma byc dzis impreza na rynku ma byc 1000tys ludzi ale nie ma sensu jechac jak bedzie ludu wiecej niz gwiazd, i oto tym sposobem siedzimy na 4 literach. cholera jeszcze nie mamy dzieci i moglibysmy spokojnie wyjsc a co bedzie jak dziecko bedzie to juz wogole sie nigdzie nie ruszymy, smutna rzeczywistosc

Ja z mężem i naszym osmio miesiecznym synem bedziemy dzisiejsza noc spedzac w domku gdyz jestesmy uwiazana bo karmie piersia...

a ja wychodze :-P jade do znajomych na sylwka, z malym zostaje moja mama-o malo z tesciowa sie nie poklocily o to kto ma z nim zostac :-P-ale moja mama byla szybsza ;) 👄

Kasika witaj w klubie mój tez gra;) a zeby nie było wątpliwosc głowę dzis umyłam:P:P

umylam sie, depilacja, \"kuracja kremami;) 0 makijazu, polozony tylko korektor pod oczy.czuje sie swietnie:D a co robie? zostaje w domu:D z dzieci to trudno sie gdzies wyrwac tym bardziej ze rodina daleko............ale nie zaluje a super imprezy mam juz za soba......i przed soba:D Wszystkiego najlepszego w Nowym 2007r. Sylwia

Mamusia2006 mi jest smutno z innych powodow- takich codziennych;) ale zawsze wierze ze bedzie lepiej. mam cudowna rodzine i to mi pomaga:) a zabawa- moim zdaniem sylwester to tylko wydanie kasy..................Fakt - fajnie sie pobawic. ale jesli w tym roku nie mozna to moze za rok................................. Sa wazniejsze cele w zyciu........................... A ci ktorzy beda dzis sie bawic- zycze szmpanskiej zabawy🌻

Ja też mam umyta włosy:P mamaemi na czym gra twój mąż ?? gdybym miała córcie też miałaby na imię Emilka:) Znajoma ja też mam jeszcze wszystko przed sobą, zresztą to tylko jedna noc, przereklamowane Mamusia2006 , asiullka nie smucie się🌻

oczywiscie ze mozna za rok ja juz sie nie moge doczekac :) od osmiu miesiecy nigdzie sie nie wyrwalam i czekam na dzien w ktorym sie wybawie za wszytkie czasy... Kocham moja rodzinke i rowniez sie ciesze ze moge spedzic z synem jego pierwszego sylwestra :)

Gość bardzo wyszukany nick
Anty net ar dlaczego masz taki głupi nick Nie jestes w stanie wymyslic własnego orginalnego nicka Chcesz dorównac orginalnej netar? Kiepsko ci to idzie kiepska podróbko "Dzampreza!" wcale nie jest to zabawne Na siłe chcesz zajać miejsce natar

Mój mąż obiecał mi że w ramach rekompensaty pójdziemy na jakis karnawałowwy bal, ale to jednak nie to samo.... Mamusia2006 U nas też pierwszy sylwester Kacperka

To imie sie zrobiło aż za popularne, ale mi sie podoba:) Kiedy urodził się Wasz Kacperek??

Gość wielkie mi tez cos
anty natar idz gdzie chcesz i zkim chcesz mnie to wisi

Kasika mój na saksofonie:) Ja jakos nie przezywam za mocno braku balu sywestrowego;) moze to przyzwyczajenie... A wszystkim smutnym optymistycznego patrzenia w przyszłosc zycze a ta przyszłosc juz za kilka godzin;)

Gość asiullka
ja dzis wstałam po 12.00 a co tam, przynajmniej mnie głowa nie boli i sie wyspałam. oje zdanie jest takie ze na sylwestra nie powinno byc szkoda kassy w rozsadnych granicach. my z mezem rzadko wychodzimy a na sylwestra to powiino sie wyjsc i juz. nie powinno siesiedziec w domu bo to jedyny dzien w roku.