Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAB

I kogo to obchodzi....

Polecane posty

Gość Prosze o usmiech
JAB - masz zupelna racje.Zycie nie jest po to by sie zadowalac , lecz by cieszyc sie z kazdej chwili ...a jak juz nie potrafisz , to znaczy ze jakis korek musisz wymienic ;)

Gość Prosze o usmiech
Pomysl o dzisiejszej nocy jak o poczatku czegos pieknego i pokochasz Sylwestry ❤️

JAB nie lam sie ja mam prawie 20 w sumie nie wiele mi brakuje. a jestem sam bo kobieta mnie rzucila topie smutki w alkoholu i tez jest mi zle. Czy mozna cos zmieniec na tym swiecie? Nie warto wierzyc w idealy bo to nie bedzie trwalo dlugo. A jesli samemu bedzie sie chcialo zmienic swiat to to spelznie na niczym. Dlatego moje pytanie jest czysto retoryczne. Staralem sie korzystac z zycia, ale mi je odebrano, zabrano ukradziono. Zabrala mi je moja ukochana, moja luba i nie mam jej tego za zle ale jest mi z tym cholernie ciezko :( Ale staram sie robic wszystko aby wrocila dlatego jutro jade do niej i sprobuje wszystkiego na nowo tak jak zaczyna sie nowy rok! Powodzenia Wam wszystkim!!!

Gość JAB
20 lat - piękny wiek ! Wszystko przed Tobą ! Świata nie zmienisz , kobiet nie zmienisz ..Głowa do góry - w Twoim wieku to jeszcze nie problem . Mój syn ma skończone 19 lat - taki dziwny okres u mężczyzn - ciągle chodzi zakochany , albo nieszczęśliwie odrzucony . W tym wieku to standart ! Tylko ten alkohol odstaw . Nie pomaga , a jeszcze pogaesza...

Gość Prosze o usmiech
2o lat - piekny wiek , tak , ale nieswiadomy ...zycie zaczyna sie po trzydziestce :P

Gość Weraa..
mam nadzieję:D

Gość Prosze o usmiech
Ja to wiem ;)

Gość Weraa..
wszystkiego naj.....w nowym roku, obyscie juz nigdy nie powiedzieli "a kogo to obchodzi"

Gość chcesz to prosto w oczy
jak dam dokladne dane, adresy to zacznie obchodzic :D

Gość JAB
No i skończył się ten nieszczęsny 2006 ! Niech dla wszystkich ten 2007 będzie lepszy , wspanialszy ! Pozdrawiam - dobranoc dla wszystkich !

Gość Prosze o usmiech
Dla Ciebie rowniez ,niech ten rok bedzie piekniejszy niz piekny ❤️

Gość takajakJAB
Weraa.. dzięki-tak Ty masz rację.Jakoś tak w Nowym Roku lepiej. Zobaczymy.Zaczynam cos zmieniać-może sie uda. Ale tak naprawdę ciesze sie z tego, co mam.