Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smieska

ja go nadal kocham!!!

Polecane posty

Gość smieska

witajcie dzis sylwek a ja siedze w domu zostawil mnie facet ktorego bardzo kocham bylismy prawie dwa lata klocilismy sie czesto o glupoty ale jakos to bylo on mowil ze kocha i czulam ze tak jest...na 3 dni przed sylwkeim poklocilismy o sywlak wlasnie ja powiedzialm z enei mam ochoty nigdzi eisc , sie z mojej winy i on powiedzial ze ma mnie dosc i ze na sylwka idzie sam i zerwal......jak on mogl mi to zrobic pisze mi ze jesmu tez nei jest latwo ale jednak poszedl sam.....siedze teraz sama w domu tak jak cchialam nigdzi enie isc ale nei chcialam byc sama,zawsze ja ulegalam mu a on mi nie ulegl wtym bo wazniejsze bylo to ze on chce isc ......najgorsze jest to ze go kocham i chce znim byc!!! co ja mam robic zalamalam sie do reszty

Gość smieska
zapomnialam dodac iz poszedl sam na sylwka zebys ie odegrac za to ze go denerwowalam zmienialam zdanie itd a on swiety tez nie byl...........czuje sie jak smiec!!!!

Gość hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a to dlaczego? niech facet pohula 💤

Gość smieska
:((((((

Gość smieska
pomozcie mi bo sfiksuje

Gość grażkabe
nigdy więcej mu nie ulegaj. bądź sobą, nie pozwól mu manipulować sobą. a tak w ogóle obudź się ze złudzeń, on Cię nie szanuje i tak naprawdę nie kocha. baw się jest Sylwester ! 🖐️

Sorka ja tez sie rozstalem z dziewczyna. I jak na razie nie potrafie o niej zapomniec, nie zaprzeczam ze bylo to niedawno ale boli jak cholera. Ale glowa do gory i baw sie, chociaz ja tak nie potrafie. Mysle teraz o tym co ona porabia :( i jak sie bawi :(

Gość smieska
nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa tuz przed polnoca moj kochany przyszedl do mnie z bukietem roz i plakal ....powiedzial ze strasznei zaluje ze sam tam poszedl ....ze zrozumila jak bardzo mnie kocha, na pieszo 15 km przeszedl do mnie chcial zdazyc przed polnoca i udalo mu sie, razem poplakalismy sie.....teraz razem pijemy szampana kocham go!!! stalo sie jak w bajce i wam wszytskim pozostawionym zycze powrotu waszych ukochanych polowek..wszystkiego dobrego w 2007 roku!!!