Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość optymistyczno_sceptyczny

Stał się CUD !!! Jak tego nie zepsuć?? Pomóżcie !!!!!

Polecane posty

Gość optymistyczno_sceptyczny

Jeszcze kilka dni temu pisałem na forum, że po kilku latach małżeństwa Moja Żona wyprowadziła się z domu. Spostrzegawczy znajdą i powiąż te topicki. No i wczoraj stał się cud !!!!! Coś w niej pękło. A przecież układała sobie życie od nowa. Wiem że w tej całej sytuacji to ja zawiodłem. Kochani chcę zrobić wszystko, żeby zaufała mi od nowa, zacząć budować NASZE życie od nowa, ale tak żeby widzieć tylko uśmiech jej, synka i mój. Co robić aby tego nie spiep..ć??? Ale poważnie pytam. Głupie komentarze prosze sobie darować.

Gość nie potrafię
Ci odpowiedzieć co robić bo umysł jeszcze nie najjaśniejszy ale z całego serca życzę POWODZENIA !!!

Gość doswiadczenie to przezycie
Moze najprosciej - zacznij od rozmowy z nia. Szczerej. I sluchaj, sluchaj...dowiesz sie czego oczekuje, co boli, co zmienic. A potem to juz silna wola, konsekwencja i duuuuzo milosci. Czego wam szczerze zycze:)

wiesz to bardzo ladnie ze chcesz jej sluchac ....ja mysle ze tylko szczera rozmowa naprawde pomoze zycze wam szczescia tylko na boga nie spiprz tego!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Prosze o usmiech
Szczera rozmowa , plus swiadomosc ze nie chcesz by odeszla to dobre polaczenie.Rob wszystko by byla szczesliwa , jezeli ona robic bedzie to samo nic Was nie rozdzieli! Ps. A zerwany gdzies po dla zony drodze kwiat nie gryzie :)

Gość rzuc ja
daj sobie z nia spokoj , ona chce Toba manipulowac , jedyne wyjscie to rozwod

Gość Vangelisa
Pytasz co robić? Napewno sam najlepiej czujesz co dotychczas było złe, co doprowadziło do destrukcji Waszej relacji, co spowodowało determinację Twojej żony i chęć odejścia. Na przyszłość więc unikaj takich zagrożeń, które odbiją się niekorzystnie na związku. Doceń również to,że żona dała Ci szansę wyciągnięcia wniosków z Twojego nieodpowiedzialnego zachowania,że liczy na zmianę postępowania, na to,że jesteś dorosły NAPRAWDĘ! - w czynach, nie tylko w słowach! Zwykle potrzeba trochę czasu, aby przywrócić zachwiany porządek, aby móc dostrzec prawdziwą metamorfozę kogoś, kto w jakimś stopniu zawiódł. Nie wywieraj więc na swojej partnerce żadnej presji, po prostu staraj się - staraj się potwierdzać w zwykłej codzienności ,że warto znów Ci zaufać! Powodzenia i szczęścia życzę!