Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

22latka_

Kto ma wyrzuty sumienia po Sylwestrowej Nocy?

Polecane posty

Gość noworoczne fopa
A ja pokłóciłam się w południe z mężem, szłam z nim do znajomych na Sylwka... . Chciałam odreagować stres i za dużo wypiłam, tyle, co nigdy... .Wszystko było ok., dopóki nie wyszliśmy na powietrze,odpalać fajerwerki. jak wróciłam oblegałam kibelek, jak się okazało 2 godz., a nie 15 min., jak myślałam i ok. 2.00 przyjaciółka i mąż położyli mnie spać.Jest mi głupio, bo nigdy tak mi się nie przytrafiło... .Mąż dzielnie przy mnie czuwał i ani słowa nie powiedział, ale był mocno zaskoczony, bo do tej pory jemu się zdarzało popić, ale zawsze wracaliśmy do domu... .My wróciliśmy na spokojnie w zasadzie niedawno... . Co Wy na to?

moj sylwek byl inny niz wszystkie!!!:D 1 winko,mnostwo zarcia,tylko ja i moj facet :) ogladalismy filmy i olalismy nowy rok :P hehe a najwiekszy plus ze nie mam kaca :)

Gość ona ma napewno
www.f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3379890&start=60

Gość taka tam
a ja podrywałam faceta na oczach jego zony (albo to raczej on na mnie leciał :)).... to dopiero chamstwo!! Są jakis miesiąc po ślubie, a ona pół Sylwka spedziła płacząc... ehhhh ci faceci.

ale mieliscie przygody:);) w sumie nie az tak zle,myslalam,ze bedzie gorzej :) tyle szumu a tu juz 2.01 jutro:( czas leci, wcale sie nie ciesze ze juz nowy rok,z czego? ze bed eo rok starsza:( juz 23 latka stukna... kurcza ide po winko,moze mi sie humor poprawi:):)

Gość ka sie spilam jak swinia
i dzis zdycham:(

Gość eh....
i ja też mam wyrzuty sumienia... ehh... no ale cóż jak się bawić to na całego! :)

Gość Szaroczarna
Winogronka :) U mnie było podobnie!:) Kupiliśmy sobie dobry alkohol.pyszne zarcie,dobre filmy...i tylko my dwoje!:) dziś nie mam kaca,nie boli mnie głowa,wyspałam sie wspaniale w naszym własnym łózku!! I niczego nie załuje bo było cudownie!!:) Leje na masowe imprezy na których mozna dostać butelką w łeb a nastepnego dnia kazdy zdycha z przepicia...:P

Mam takie malutkie wyrzuty, no: - molestowałam koleżankę - tańczyłam - śpiewałam - gadałam glupoty - waliłam po lbie mojego faceta gdy ten próbował mi zabierać alkohol chcąc zapewne ratować mnie przed późniejszymi przykrymi konsekwencjami jego spożycia - niestety w ramach konsekwencji po mega opilstwie miałam kaca-giganta. Żygalam dalej niż widziałam i zwróciłam te wszystkie pyszne smakołyki którymi się opychałam przez caly wieczór(to chyba bylo najbardziej przykre) :( Z tego wszystkiego jednak najgorsze jest to, że kolega wszystko nagrał i teraz się ze mnie śmieje... :o Mimo wszystko i tak nie jest źle. ;)