Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubella

Ile kosztuje luksusowy facet na jedna noc..?

Polecane posty

Gość do plemnika
plemnik , a wyglad - duża główka małe ciałko , jak pierwowzór ? :D

Gość pięknaidiotka
glupi byl....ale cóż, to była potrzeba chwili....

Gość babeczka_________
faceci są żałośni jak ich się pyta po co chodzą na koorwy i wmawia że to poniżające to się wielce oburzają i mówią że po to chodzą zeby mieć profesjonalistkę - mniej problemów, płacę i wymagam itd. otóż drodzy panowie - kobiety tego samego chcą od "panów do towarzystwa" - co z tego że mogę mieć seks za darmo jak trzeba się naszukać, robić głupie podchody, słuchać pierdół które taki frajer pieprzy. często okazuje się że amant ma kiepskie umiejętności (właściwie ograniczają się one jedynie do heblowania i stękania przez 2 minuty), mały sprzęt, alergię na mydło, o pozostałych detergentach nie wspominająć, tłuste włosy, oddech jak z gorzelni, ubytki w zębach i przyrośniętego do mordy peta. A w agencji dla kobiet można jasno określić wymagania i zapłacić za ich realizację. Szybko i bezstresowo.

Gość pięknaidiotka
jestem zrujnowana:(:(

Gość pięknaidiotka
co ja teraz zrobię ...

Gość pięknaidiotka
przez niedogadanie ja stracilam a on nie zarobil, no :o

Gość meska prostytutka
Moge byc panem do towarzystwa. Nie spelniam jednak wszystkich warunkow:) mały sprzęt - sredni z tendencja do malego, alergia na mydło - jeszcze nie, pozostałe detergenty - nie lubie co nie znaczy ze smierdze, tłuste włosy - nie bo ich nie mam, oddech jak z gorzelni - nie bo nie pije, ubytki w zębach - sa ale o tym wie tylko dentysta, przyrośniętego do mordy peta - nie, nie pale. Nie ma to jak w nowym roku sprzedac sie na kafe:(

Gość pięknaidiotka
zreszta niewiele się tak naprawdę narobił... w sumie to tylko doprowadzilo mnie to do bankructwa...

Gość pięknaidiotka
mówię poważnie - w sumie to on nie byl luksusowy...:o ok, juz zmykam :(🖐️ A TO WSZYSTKO PRZEZ ...MOJA MAMĘ...:/

Gość gość
No tak za 1500 zł to na wiele razy można sobie pozwolić. I jak sobie za często pozwolisz na takiego cennego pana to mówiąc po krotce z wypłaty nie wiele zostanie na komunikację, opłaty,jedz i sama przestaniesz pachnieć z braku środków na higienę

Gość gość
Trzeba byc niezlym pasztetem by placic mezczyznie za seks. Mezczyzni maja tak niskie wymagania wobec kobiet, ze kazda powinna zagadac i brac mezczyzne do domu na seks.

Gość Kaśka Szczecin
Znalazłam swego czasu wizytówkę takiego chłopaka ze Szczecina: www.pandlapani.szczecin.pl , po dłuższym zastanowieniu, pisaniu maili, zdecydowałam się na kilka spotkań, wiem, że jest to kwestia podejścia, ale poleciłabym go takiej osobie, która chciałaby spróbować, dyskretnie, bez pośpiechu. Obecnie mam już stałego partnera, ale jak ktoś samotny to zostawiam namiary, mi pomógł bardzo i byłam zadowolona. Co do ceny za takie spotkanie, na pewno się idzie dogadać, w moim przypadku czasem był to koszt hotelu, nie wiem czy miałam jakieś szczególne względy, może u innych jest drożej, nie wiem, ale polecam jak najbardziej, sprawdzony i bezpieczny.

Gość Kaśka Szczecin
A zapomniałam dodać, że zawsze uprawiałam z nim seks w gumce. Bałam się bez bo miał na penisie straszne krosty, rzygał jak miał orgazm i czasem od niego śmierdziało. Ale to nic strasznego, widocznie rzadko się mył. A poza tym to fajny facet. Polecam :-)