mr_Kumpir 160 Napisano 1 godzinę temu statyw z 3 poziomowa regulacja 2 mini statywy światło 3 kolorowe światło RGB mikrofon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 160 Napisano 1 godzinę temu co jeszcze polecacie by zacząċ karierę influencera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 694 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: co jeszcze polecacie by zacząċ karierę influencera Dużo czasu, cierpliwości i nowy garnitur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 160 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dużo czasu, cierpliwości i nowy garnitur zębòw czy z materiału xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 408 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: co jeszcze polecacie by zacząċ karierę influencera Coś ciekawego do przekazania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 2 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: co jeszcze polecacie by zacząċ karierę influencera jaka branża? rynek jest już dość wysycony teraz to potrzebna jest głównie kreatywność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 1 godzinę temu badania rynku huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 160 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: jaka branża? rynek jest już dość wysycony teraz to potrzebna jest głównie kreatywność jak to jaka patostreamy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 160 Napisano 1 godzinę temu moim marzeniem jest by Spysiński nakręcił o mnie odcinek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 1 godzinę temu palec u stopy mowi mi, ze rynek pato jest przesycony i ciezko bedzie przebic patologow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: jak to jaka patostreamy a to proste, wystarczy goła d*pa i cy*cki, dasz rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 160 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: a to proste, wystarczy goła d*pa i cy*cki, dasz rade dziękuję że we mnie wierzysz wyślę ci złoty przycisk tak wiele to dla mnie znaczy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 1 godzinę temu moze playboy dla kobiet wyginac smialo cialo i wysylac buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 1 godzinę temu albo jak byc chadem bedac gejem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 160 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ciabata napisał: moze playboy dla kobiet wyginac smialo cialo i wysylac buziaczki i za to zapłacisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: i za to zapłacisz ? no nie wiem ale mozna obserwowac wydaje mi sie ze populacja bab bez bolca moze placic trzeba badania rynku robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 206 Napisano 1 godzinę temu Chciałam napisać dla żartu o patostrimach ale widzę ze już nie brak pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 1 godzinę temu w ogole jak wy mozecie ogladac cale streamy jakichs Gawin czy Konona i depresji nie dostac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 12 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, mr_Kumpir napisał: jak to jaka patostreamy Mógłbyś ludziom przedstawiać świat kafeterii. Każdy odcinek poświęcony innej postaci. Na start Przemysław. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 44 Napisano 1 godzinę temu Myślę, że Madzia doradzi, zna się na fotografii W życiu co prawda nie napisała niczego, co by to chociaż uprawdopodabniało, ale powtarza to codziennie od dekady, więc tak musi być. Nawet jej mąż robi piękne zdjęcia, pozyskane z sieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 44 Napisano 1 godzinę temu Przy okazji - od razu właśnie widać różnicę, jak o sprzęcie, czy obiektywach, czy jakichś zakupach z tej działki pisze Mara (czy właśnie ziemniak), a jak Madzia wypisuje puste hasła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 160 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, bad behaviour napisał: Przy okazji - od razu właśnie widać różnicę, jak o sprzęcie, czy obiektywach, czy jakichś zakupach z tej działki pisze Mara (czy właśnie ziemniak), a jak Madzia wypisuje puste hasła a ty kto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 694 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: a ty kto ? Rudy królik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 160 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Ciabata napisał: w ogole jak wy mozecie ogladac cale streamy jakichs Gawin czy Konona i depresji nie dostac no co ty nie oglądam całych streamów a Gawiny wgl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 160 Napisano 1 godzinę temu a to światło fajne jest chłodne ciepłe i neutralne mogę se ustawić na RGB ale mi się nigdy nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 120 Napisano 56 minut temu A jakaś torebkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 160 Napisano 53 minuty temu podobno syn Magica Johnsona nosi ale takie stylówy pozostawiam tobie bo jestem nudny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 50 minut temu 11 minut temu, mr_Kumpir napisał: no co ty nie oglądam całych streamów a Gawiny wgl Bennie ogladal, haha tylko sie zachlastac, juz lepsze telenewele z pieknymi ludzmi, to jakies shadenfreude czy ki uj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 44 Napisano 45 minut temu 18 minut temu, mr_Kumpir napisał: a ty kto ? Nie wiem, jak się określić, żebyś mnie skojarzył, bo raczej nie mieliśmy kontaktu na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach