Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaa

Jak pozbyc sie blizn potradzikowych??? najlepiej w 1 dzien !!

Polecane posty

Gość zalamanaaaa

No właśnie mam pytanie jak przez 1 dzien pozbyc sie blizny po pryszczu... mama zawszy mi mówiła żebym nie wyciskała!! Ostatnio na mojej twarzy pojawiły sie 2 mega pryszcze... wycisnęłam je i....!!! masakra, załuję.. nie dośc że mam ich teraz więcej to po wycisnięciu sa takie blizny.. jak temu zaradzic?? znacie jakies domowe sposoby?? kurcze, chciałabym sie ich do jutra pozbyc!!! Tylko jak!!! Pozdrawiam.. ;]

jak ja cos sobie wygniote:) to smaruje ten placek tormentiolem lub tribioticiem i plamka znika po jakichs 3 tyg. mi sie szybko goja takie niespodzianki,ale znam ludzi ktorzy maja blizny po wyciskaniu juz od paru lat :( moze idz na solarium ,na opalonej cerze nie bedzie sie to tak rzucac w oczy! buzka!:);)

Blizn nie da się pozbyć w jeden dzień! Nie za wiele to by się chciało??Hę? Wysuszaj, a po jakichś 2,3 tygodniach zniknie!

Bliznę nie wiem, ale spróbuj przetrzeć spirytusem albo gazikami \"Leko\" nasączonymi spirytusem. To działa na syfki wysuszająco a przez to także niszcząco.

Blizn nie da się pozbyć w jeden dzień! Nie za wiele to by się chciało??Hę? Wysuszaj, a po jakichś 2,3 tygodniach zniknie!

Dziewczyny wczesniej dobrze pisza.. Ale w jeden dzień to chyba sie tego nie pozbędziesz :( ...

po spirycie sie tylko zaogni i bedzie bardzie widoczne! najlepiej przemyj to rumiankiem albo zrob sobie kompres a na noc poloz tribiotic i zaklej plastrem . pomoze:);)

Gość zalamanaaaa
nie wiem a może znacie jakies domowe sposobu, maści , toniki itp??;]

Gość zalamanaaaa
a jak taki kompres na noc ma wyglądac??;] ;**

Gość dadido
Daj spokój panna, w 1 dzień to się nawet nie da w gabinecie kosmetycznym i za ciężkie pieniądze. A jak blizny świeże, to pewnie zejdą albo się zmniejszą, no to tyle, ze na to potrzeba czasu i tego już nie zmienisz.

Gość zalamanaaaa
to może nie w jeden dzien ale z przyspieszeniem... ;] potrzebuje jakiego ś domowego sposobu prosze!!!!!! piszcie jak znacie ;] pozd..

W jeden dzien to mozesz conajwyzej je zamaskowac, ale pewnie i tak beda widoczne. To dranstwo goi sie tygodniami, a slady pozostaja na dluuuuugo :( Tormentiol przyspiesza gojenie, ale cudow nie oczekuj. Roznego rodzaju pilingi pomagaja splycic blizny i zmniejszyc przebarwienia, ale trzeba dlugo i systematycznie stosowac.

Gość WRAAAAAAAAAŁŁŁŁŁŁ
:)

Gość WiWeRnA
Mam strasznie dużo pryszczy na czole a teraz na dodatek wyskakują mi na nosie . Mialam dosc swojego wygladu wiec wycisnelam pare i wyglada to koszmarnie , radze wszystkim dziewczynom i chłopcom aby nigdy nie wyciskać .Pare razy dziennie posmarować amolem , ale tylko w miejscach gdzie są pryszcze ! Noi czekaj bo w jeden dzień nie bedziesz widziała efektów :-( tak jak dziewczyny pisały że może to nawet trwać 2 lub 3 tyg. Ale bądź cierpliwa i tym sie nie przejmuj bo to naturalne i każda dziewczyna przechodzi to samo.A no i dobre jest też przykładanie lodu na miejsca pryszczy i miejscach po pryszczowych , ponieważ to zamraża pory . Również dobry jest miòd ! Smaryj w miejscach gdzie były lub są pryszcze ponieważ smniejszają się i są mniej widoczne . To na tyle ;-)