Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca21

Patentex -prosze o rade

Polecane posty

Gość początkująca21

Czesc dziewczyny pomimo tego,że mam 21 lat nie jestem za bardzo obiegana w tematach dotyczacych sexu.Chciałabym zeby ktoś doświadczony ,ktoś kto miał stycznośc powiedział mi conieco o globulkach patentex.Chciałabym uzywac ich razem z gumkami,la wiekszej pewnosci,zanim zacznę stosować piułki z góry dziękuje za odzew.

Gość doświadczonaa21
nie polecam. są niedobre w smaku i trudno sie je łyka :-(

Gość początkująca21
eh....ale wiesz to sie do pochwy wsadza....

Gość doświadczonaa21
co ty gadasz? jak można wsadzać to do pochwy? przecież potem sie członek nie zmieści :-(

Ja ci powiem. Stosuje się je na około 10 minut przed stosunkiem. Pienią się co raczej nie jest przyjemne. Czasem powodują uczucie gorąca w pochwie.. Zdarza się, że można mieć po nich alergie. Prawda jest taka, że więcej tych min usów niż plusów. Ale jednak dla większego bezpieczeństwa możesz spróbować. Opakowanie 6globulek kosztuje około 12 zł. Więc warto spróbować,

Gość początkująca21
te doswiadczona....chyba jednak nie jestes doswiadczona to sie rozpuszcza.... znalazlam go na tej stronie i tam pisze a temat zalozylam bo chcialam sie dowiedziec cos wiecej http://www.patentex.pl/ okokokokokokokok no same gumki a gumki + patentex wiadomo lepiej nie:)

Gość na pewno wiem
wklada je sie do pochwy na 10 min przed stosunkiem pienia sie i dla mnie byl to powod dla ktorego zrezygnowalam z nich

Gość lepiej
idz najlepiej do ginia niech ci przepisze pigulki na dluzsza mete te globulki dopochwowe i prezerwatywy sa uciazliwe

Gość ja tez chce wiedziec
o cos dla mnie podobnie jak poczatkujaca nie mam pewnosci do patentexu...jako jedynego,ale myslice ze z gumka razem daje jakas pewnosc?