Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na śniadanie

jakie są znane wam dziewczyny o imieniu Agata?

Polecane posty

Gość udplakmsss

Moja papużka falista ma na imię Agata :D A dlaczego? Bo to papużka-znajda.Znalazła ją moja koleżanka o imieniu Agata (!) ale nie mogła jej trzymać w domu.Ja zaadoptowałam tą papugę,ale na pamiatkę nosi imię mojej koleżanki :)

Gość uppppppppppppppppppppp
up

Wszystkie Agaty powinny zapłacić za imię. :classic_cool:

Gość ellene
znam trzy i kazda nie grzeszyla urodą.Do tego maja jedna charakterystyczną ceche, garbate nosy jak u baby jagi czyli agata -chogata :) no bez kitu taki zbieg okolicznosci

Gość akkkmm
www.agatacybinska.com Ogólnie wszystkie Agaty to super laski! No i jakie zgrabne...Hohoho

Gość agata m.
To super imię!

Gość anty agata
Krótko znałam jedną Agatę i więcej nie chciałabym żadnej poznać. Na weselu mojej siostry była taka jedna Agata. Szuja i ku...szon. Tańczyła z moim mężem i mówiła mu że widziała jak ja idę do jakiegoś pokoju z facetami. Ostatni taniec był kiedy tańczyliśmy razem i dowiedziałam się, że ona powiedziała, że ostatni to z nią zatańczy i zakręciła się z innym po to, zeby podejść i powiedzieć - odbijany. Miałam ochotę obić jej mordę. Długo się z nim przez to kłóciłam, bo ze mną nie chciał tańczyć ale z tą suką owszem i na koniec się z nią umówił.