Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia....87

Proszę odpiszcie

Polecane posty

Gość Madzia....87

Wczoraj uprawiałam seks bez zabezpieczenia.To był moment chwila....emocje wzięły górę i sie stało!Ale się nie spuścił we mnie...,ale to były moje dni płodne!Nie wiem co mam myśleć....Wiem,że duże jest ryzyko,ale chce sie jeszcze upewnić.....

Gość bipiot
tak- jesteś w ciąży.

Gość Słoneczkowa24
idz jutro do ginekoologa,jesli nie jestes zarejestrowana to powiedz ze to pilne .Porozmawiaj z ginekologiem i upewnij sie czy to wogole plodne,ja kiedys gdy pekla mi gumka myslalam,ze mialam plodne ale widocznie cos nie tak zrozumialam opis kiedy one wystapuja i bylo po problemie.A jesli nie ufasz lekarzowi to mimo wszystko popros o recepte,ale jesli to nie byly plodne a do wytrysku nie doszlo to chyba nie warto sie szprycowac hormonami.... a na drugi raz pomysl o jakims innym zabezpieczeniu niz zadne:)

Gość jagoo
wiesz szczerze powiedziawszy w ciaze nie zachodzi sie tak hop siup...nie denerwuj sie...jesli ma cie to uspokoic zrób test

Gość kolpij
trzeba było myslec przed..a nie juz po fakcie..

Gość Madzia....87
Ja też tak uważam,że w ciążę się tak łatwo nie zachodzi....ale czytam te niektóre posty to mi rozum odbiera dosłownie...A to jednak były na pewno dni płodne,bo śluz i kłucie w dole brzycha na to wskazywały....

Gość Słoneczkowa24
ja myslalam,ze ludzie po 19 lat to maja cos w glowie a tu widze ani oliwy ani nawet marnego oleju nie widac.... to tak jakbys myslala,ze jak wypelnisz ankiete bedziesz wiedziala czy jestes w ciazy,nie chce byc chamska ale zgadzam sie z kolpij.no ale widze masz i tak watpliwosci wiec idz do gin nic ci nie szkodzi a nie ebdziesz sie stresowac dopoki nie bedziesz miala @

Gość Madzia....87
Po pierwsze to nie mam 19 lat,a po drugie to pytam z ciekawości bo nie przeraża mnie myśl o byciu w ciąży...Nie jestem gówniarą i nie puszczam się....Po to to forum istnieje by pytać....

Gość jydrhcduv
No nie wiem.....szczerze to nie znam osób,które by wpoadły przez pzrerywany

Gość Madzia....87
A myślicie,że w 16 dniu cyklu to jest bardzo realne żeby zajść...bo to był jednak 16 dzien.....ehhhh...

Gość Madzia....87
28-29 i raczej są regularne....

Gość Madzia....87
płodne do dzisiaj

Gość Madzia....87
ehhhh....się narobiło!

Gość MalaDuzaMii
Idz do lekarza niech ci przepisze postinorka,bedziesz spokojna i tyle,w koncu po to to jest, w sytuacjach podbramkowych kiedy cos sie stalo i juz,tylko radze ci sie pospieszyc bo o ile sie nie myle trzeba go zazyc do 72 godzin po zajsciu, wiec idz lyknij a dziecko urodz wtedy kiedy bedzie to przemyslana decyzja,pozdrawiam