Alutka88 0 Napisano Styczeń 1, 2007 Wspolzylam pierwszy raz z chlopakiem.I nie uzylismy zabezpieczenia.On byl pijany i twierdzil ze jego sprzet nie jest w stanie dzialac.Ale ja sie boje ze zaszlam w cizae, na tabletki mnie nie stac:/ wiec postanowilam ze zrobie test tylko onj jest skuteczny diopiero po 1o dniach od stosunku.Co moge wziasc jezeli nie daj boze wyszedlby mi pozytywnie?CZy sa jakies tableyki poronne albo cos takiego?;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Styczeń 1, 2007 tabletki \'po\' bierze sie do 72 godzin od niebezpiecznego stusunku. a środki poronne są drogie wiec skoro nie stac Cie na piguły to na nie tez pewnie nie. swoją droga jesteś glupia i chłopak tez, najpierw sie nie zabezpieczyliscie a teraz rozpaczasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ONA NIE JA Napisano Styczeń 1, 2007 czekaj na okres.. i modl sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja ona xxxxxxxxx Napisano Styczeń 1, 2007 trzebabylo myslec przed a nie po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ks probostrz Napisano Styczeń 1, 2007 módl sie żarliwie! Kyrieelejzon, Christeelejzon!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eww Napisano Styczeń 1, 2007 idź jutro do lekarza i poproś o POSTINOR DUO. tylko to pomoże... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slonecznikova Napisano Styczeń 1, 2007 tabetki nie sa takie drogie- lekarz mze przepisac re tansze. nie roznia sie wiele- z tego co slyszalam sa tez takie za 10 zl miesiecznie. a postinor jest duzo drozszy. ja wole sie zabezpieczac przed ( biore tebletki) i jeszcze zabezpieczamy sie gumka. moj chlopak nie protestuje bo nie chce zebym sie denerwowala ew. niechcialana (na razie ) ciaza. birac tabletki i tak chyba lepiej na tym wyjdziesz niz kupujac postinor. PS ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa8 0 Napisano Styczeń 1, 2007 slonecznikova -> troszkę nie rozumiem; jeśli bierzesz tabletki, to po co jeszcze prezesy ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Styczeń 1, 2007 komfort psychiczny też ważny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slonecznikova Napisano Styczeń 1, 2007 dokladnie to: komfort psychiczny.. biore regularnie, ale tak wolimy.. moj chlopak sie nie sprzeciwia.. nawet dzis rozmawialismy o tym powiedzial ze mu to nie psuje klimatu.. wole mic prawie 100% pewnosci ze nie bede narazie mama. nie jestem na macierzynstwo gotowa ( koncze studia w tym roku) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*e*v*e* 0 Napisano Styczeń 1, 2007 Alutka88! owszem toje zachowanie nie nalezalo do zbyt madrych, ale ta madrosc przychodzi dopiero z czasem. mi rowniez kilka razy zdarzylo sie korzystac z takich tabletek jak POSTINOR duo czyli tabletek do 72h po stosunku (cena ok75zl). mialam jednak takimoment, ze nie bylo mnie stac na wykopienie recepty:( lekarz ginekolog zprzychodni rejonowej polecil mi zamienne tabletki MICROGYNON21 (cena ok15zl opakowanie z recepta). te tabletki maja skladnik, ktory znajduje sie w postinor duo,tylko, ze w mniejszej ilosci. dlatego lekarz kazal mi je zazyc w nastepujacy sposob: 4tabletki-->2godz przerwy--->4tabletki--->12godzin przerwy--->4tabletki. najlepiej najpierw SKONSULTUJ SIE Z LEKARZEM. wszystkie tabletki tego typu sa niestety bardzo duzym obciazeniem dla organizmu. ja po takiej serii czulam sie okropnie i myslalam, ze skonam. przeszlo mi po 2dniach. nie wiem czy wpadka byla, ale po kuracji ciazy nie bylo. PAMIETAJ najpierw o wizycie u lekarza-jak najszybciej. pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach